Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai būsimoms mamoms

QUOTE(Poskis @ 2008 08 01, 10:46)
O nėštukėms Zara turi ir Gedimono pr. ir Akropolyje ?? 4u.gif

kiek maciau tik Gedo pr.
Atsakyti
QUOTE(Poskis @ 2008 08 01, 10:46)
O nėštukėms Zara turi ir Gedimono pr. ir Akropolyje ?? 4u.gif

Turi ir akropoly. As dzinsus akropoly pirkau. Tik reikia pardaveju pasiklausti - nes nera daug drabuzeliu, tai sunku rasti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2008 08 01, 10:20)
nieko ypatingo neieškau, atvirkščiai: praktiškų, paprastų, kasdienių rūbų. O ten.. Ne, gal aš nėštukinės mados nesupratau ar kaip, bet jaunatviškumo rūbam tikrai trūko. Visi tikie, na, kaip čia išsireiškus, tokie lyg bobiški. Man norisi džinsų, paprastų maikučių tirkotažinių, be jokių raukinukų, glėlių gėlelių ir pan. O ir kainos didelės. Liemenė į darbą - 120lt. Na, man asmeniškai gaila tokių pinigų vos porai mėnesių, nes gi po to jau šito rūbo nenešiosi. Na, gal ir mano skonis toks, bet kelis sykius buvau, nieko gero neradau.

Džinsus pirkau bazėj, nėštukių skyriuj,  kai ką gavau padevėtuose. Maikes pirkau paprastose parduotuvėse tik didesnio dydžio. gerai, akd ta mada dabar tokia. Va, dar vienų kelnių noriu, nes visą rudenį reiks atvaikščiot...  doh.gif

o kur tiksliau bazėse ieškoti nėštukių darbužių? Jau labai seniai ten besilankiau, o per visas pereiti, tai blink.gif
Atsakyti
raudonam pasaže, ten netoli alkavos tos cukrainės.
Atsakyti
O žinot mamytės kur aš nusipirkau labai faina suknele? o gi elektroninėj parduotuvėj, su kelnėmis pabijojau ten pirkt, da neilysiu,o suknele pirkau,nes galvojau jei bus tampri tai visvien tiks. ir liux thumbup.gif
tiesa, adresas tos parduotuves, www.minimada.lt doh.gif , is laimes net pamirsau biggrin.gif .
O jau leliukam kokiu groziu... wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
as radau fainu drabuziu shioje eshop www.mamosstilius.lt thumbup.gif
Atsakyti
Siandien buvau MamaLux, VCUP'e g.gif Visiskai nieko gero - parduotuve uzkampy, trys pakabos, ruba tik lenku, viskoze su poliesteriu. kazkoks kosmaras, tikejausi, kad ten bus, kaip internete reklamuojasi, normaliu brandu rubu pasirinkimas.

Biski nevilty, nes man reikia protokolinio komplekto - baltu marskiniu, svarko ir kelniu/sijono. Kaip paskutine dura, po praejusio nestumo toki komplekta ismeciau, mol, rasiu, jei reikes doh.gif Tai ieskau jau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2008 08 04, 09:04)
raudonam pasaže, ten netoli alkavos tos cukrainės.

ačiū, reiks nulėkt apsidairyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare555 @ 2008 02 23, 15:36)
o as nusipirkau labai grazius dzinsiukus zaroj, nes yra speciali mini kolekcija nestukem  thumbup.gif  tikrai grazus , jaunatviski. nes man tose nesciu parduotuvese tai  negrazus rubai.. juk jeigu nescia, tai nereiskia kad atrodyti turi kaip bobele kokia  doh.gif

Uztad Zaroj nera dydziu pasirinkimo unsure.gif Pripazistu - maciau toje kolekcijoje viena superini dzinsini sijonuka, bet dydis 40, kai man tuo tarpu 34 reikia verysad.gif Ir taip su visais nesciuju rubais Zaroje...
QUOTE(baggyra @ 2008 03 12, 11:36)
bet stilingu, jaunatvisku rubu, pripazinkit, nera verysad.gif

Yra tongue.gif Tik gaila, kad veliausiai atradau parduotuve Pinolina (gal del to, kad ji ne per seniausiai atidaryta) - tikrai buciau ten viska susipirkus. Mano galva, sitoj parduotuvej galima rasti butent tai, ko sirdele geidzia rolleyes.gif, ypac maloniai nustebino didelis sportiniu "maikuciu", sijonuku pasirinkimas. Zinoma, kainos ten ne tik akis, bet ir pinigine drasko doh.gif Nepaisant to, isigijau superini drobini "Queen mum" firmos sijonuka (uz kuri, aisku, atatinkamai suplojau doh.gif ) - vasarai pats tas. Labai smagiai nesiojasi ir atrodo thumbup.gif Vos nesusigundziau dar ir suknele nusipirkti - tikrai labai jau dailia uzmaciau, bet pinigelio pagailejau blush2.gif

Kalbant apie kitas parduotuves, pripazistu, kad pasirinkimas ne itin koks. Aisku, yra keletas isimciu. Pvz. Mamalux'e radau labai saunius dzinsinius "Esprit" sortus - pasimatavus nuostabiai tiko, puikiai atrode ir jauciausi patogiai, bet kaina - virs 300,- lt doh.gif Sioje parduotuveje radau ir isigijau tikrai saunias, nebrangias dzinsines kelnes, su kuriomis vaikscionau visa nestuma ir dar dabar, einant paskutiniam laukimo menesiui, sekmingai vaikstau rolleyes.gif Pora vertu demesio rubu maciau ir Olialiamama, nors didzioji pasiulos dalis man pasirode tokia turgine, "pigi".
Pora nauju rubeliu gan pigiai nusipirkau is vienos Supermamos, kuri uzsiima tokiu rubeliu siuntimu. Tikrai rekomenduociau toki varianta visoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maman: 07 rugpjūčio 2008 - 18:08
QUOTE(pilietevakare @ 2008 06 24, 00:11)
kazkam kas klause aie pinolina, pasirinkimas tikrai didelis, prekes kokybiskos, kainos ka bepirktum (ar kelnes ar bliuskute) kazkodel labai ydomiai sukasi apie 300lt... bet ten kai ka ysigijau ir esu labai patenkinta, tik pardavejos ykyrokos, apsilankyciau dazniau tik kad nemegstu kai man taip viska kisa ir siulo.... megstu pati pasmirineti pasiziurineti....

Tikrai drinks_cheers.gif kol as matavausi viena sijona, pardaveja man dar kokius 3 atnese ir vis ikiruoliskai uz uzuolaidos strapinejo klausinedama, ar tinka doh.gif Man taip pat nemalonu, kai perlenkiama su atseit demesingumu doh.gif. Gal jie cia taip is paskutiniuju stengiasi isitvirtinti - juk neseniai atsidare - turi per galva verstis, kad tik biznis reikiama pagreiti igautu rolleyes.gif
Atsakyti
Na as vakar apsipirkau Mamu zonoje thumbup.gif Uz dzinsus, juodas klasikines kelnes ir velvetine palaudine ilgom rankovem sumokejau 158 tongue.gif Ten dabar ispardavimai.
Atsakyti
QUOTE(evid @ 2008 08 01, 11:17)
Tai ar kuri tiksliai zinote kur Gariunuose nestukiu rubais prekiauja ?

Labas

Kaip ti si savaitgali as buvau Gariuonuose. Ieskok nuo 2 - 4 eiiles. 2-3 vietose rasi. Apie rubus daug nepasakysiu, nes as ieskojau tik dzinsu. Bet ir apie juos grieztos nuomones neturiu - tikriausiai kaina atitinka kokybe ir stiliu. Kam ko reikia. As sau nieko nenusipirkau.
Papildyta:
QUOTE(prabegom @ 2008 08 05, 16:35)
Siandien buvau MamaLux, VCUP'e  g.gif  Visiskai nieko gero - parduotuve uzkampy,  trys pakabos, ruba tik lenku, viskoze su poliesteriu. kazkoks kosmaras, tikejausi, kad ten bus, kaip internete reklamuojasi, normaliu brandu rubu pasirinkimas.

Biski nevilty, nes man reikia protokolinio komplekto - baltu marskiniu, svarko ir kelniu/sijono. Kaip paskutine dura, po praejusio nestumo toki komplekta ismeciau, mol, rasiu, jei reikes  doh.gif  Tai ieskau jau  doh.gif

O tu pabandyk Buk mama pasiziureti. Klasikines pilkas kelnes rasi ir prie ju derancia liemene. O balta palaidine gal prisiderinsi is rubu nesiotu iki nestumo, nes liemene ilgoka, nieko nesimatys. Ten iki rugpjucio 18 d. ispardavimas. Tik kad tas komplektas plonos medziagos. Dar menesiukui tiks, o po to jau bus salta.
Atsakyti