QUOTE(gintare555 @ 2008 02 23, 15:36)
o as nusipirkau labai grazius dzinsiukus zaroj, nes yra speciali mini kolekcija nestukem

tikrai grazus , jaunatviski. nes man tose nesciu parduotuvese tai negrazus rubai.. juk jeigu nescia, tai nereiskia kad atrodyti turi kaip bobele kokia
Uztad Zaroj nera dydziu pasirinkimo

Pripazistu - maciau toje kolekcijoje viena superini dzinsini sijonuka, bet dydis 40, kai man tuo tarpu 34 reikia

Ir taip su visais nesciuju rubais Zaroje...
QUOTE(baggyra @ 2008 03 12, 11:36)
bet stilingu, jaunatvisku rubu, pripazinkit, nera
Yra

Tik gaila, kad veliausiai atradau parduotuve Pinolina (gal del to, kad ji ne per seniausiai atidaryta) - tikrai buciau ten viska susipirkus. Mano galva, sitoj parduotuvej galima rasti butent tai, ko sirdele geidzia

, ypac maloniai nustebino didelis sportiniu "maikuciu", sijonuku pasirinkimas. Zinoma, kainos ten ne tik akis, bet ir pinigine drasko

Nepaisant to, isigijau superini drobini "Queen mum" firmos sijonuka (uz kuri, aisku, atatinkamai suplojau

) - vasarai pats tas. Labai smagiai nesiojasi ir atrodo

Vos nesusigundziau dar ir suknele nusipirkti - tikrai labai jau dailia uzmaciau, bet pinigelio pagailejau
Kalbant apie kitas parduotuves, pripazistu, kad pasirinkimas ne itin koks. Aisku, yra keletas isimciu. Pvz. Mamalux'e radau labai saunius dzinsinius "Esprit" sortus - pasimatavus nuostabiai tiko, puikiai atrode ir jauciausi patogiai, bet kaina - virs 300,- lt

Sioje parduotuveje radau ir isigijau tikrai saunias, nebrangias dzinsines kelnes, su kuriomis vaikscionau visa nestuma ir dar dabar, einant paskutiniam laukimo menesiui, sekmingai vaikstau

Pora vertu demesio rubu maciau ir Olialiamama, nors didzioji pasiulos dalis man pasirode tokia turgine, "pigi".
Pora nauju rubeliu gan pigiai nusipirkau is vienos Supermamos, kuri uzsiima tokiu rubeliu siuntimu. Tikrai rekomenduociau toki varianta visoms.