Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai būsimoms mamoms

QUOTE(Erszebeth @ 2008 09 04, 09:13)
Kadangi man gimdyt žiemą, labai aktualu ir paltas ar kažkas panašaus. Va šitą daiktą rasti išties sunku  doh.gif O jeigu norėsi tokio, kad ir vėliau patiktų nešioti bent kartas nuo karto - praktiškai beviltiška. Kol kas turiu nusipirkusi puspaltuką iš Zara, kurio užsegimas labai platus ir lieka laaabai daug vietos persiūti sagoms. Jeigu žiema bus nelabai šalta, jo pakaks. O jeigu ne - va tada neįsivaizduoju  unsure.gif O iš kur jūs perkate viršutinius žieminius/rudeninius drabužius?

aš kadangi labiau striukes mėgstu, man čia ne bėda. Matavau striukę, tilpsiu ir su pilvu tongue.gif

QUOTE(VilijaVVK @ 2008 09 04, 11:29)
Sveikutes mamytes,  smile.gif laukiuosi pirma karta, daug dziaugsmo bet daug ir klausimeliu kyla, tikiuosi padesit patarsit 4u.gif mane istiesu domina kur butu galima isigyti nestukems tinkamus drabuzelius dalykinio stiliaus daugiau maziau g.gif  o gal kas turit praktikos ir labiau siutis apsimoka? nestuke.gif

jei dalykinio, banduk Dar ne mama, jie tikrai turi.
Atsakyti
QUOTE(Pjaf @ 2008 09 04, 08:35)
geriausia turbūt ieškot skudurynuose, kai būna nauja siunta
arba siūtis galima

Retai is padevetu kanors perku, bet uzsukau i Humana ir nusipirkau super dzinsiukus nescioms "Lindex by mom", gal 18 Lt temokejau, issiskalbiau dar karteli ir dabar deviu, super, labai faini... Ir kai pagalvoji, kad tik laikinai tereikes... Gaila pirkti brangius rubus, geriau vaikiukui daug graziu dalyku pripirksiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Brukne @ 2008 09 04, 21:16)
Retai is padevetu kanors perku, bet uzsukau i Humana ir nusipirkau super dzinsiukus nescioms "Lindex by mom", gal 18 Lt temokejau,  issiskalbiau dar karteli ir dabar deviu, super, labai faini... Ir kai pagalvoji, kad tik laikinai tereikes... Gaila pirkti brangius rubus, geriau vaikiukui daug graziu dalyku pripirksiu wub.gif

Pritariu drinks_cheers.gif man dėvėt tuos rūbus beliko nedaug ir nematau prasmės pirkti po 300-400 Lt o po to ką išmesti? atiduoti nėra kam g.gif
Atsakyti
vakar buvau universalinėj (VCUP) Vilniuje, man labai patiko megztukas be rankovių iki kelių, bet kaina -299, žiauru pasakyčiau, man tikrai gaila išleist tiek pinigų prekei kurią nešiosi uti kper nėštumą, vos porą mėnesių schmoll.gif

nervina kad rūbai nėščiosioms tokie brangus blink.gif

rugpjūtį buvau BUk MAMA , kai dar vyko išpardavimas, tai nusipirkau lininį juodą sijoną už 49 lt, ir linines labai gražias kelnes už 79 lt, o taip jei labai ko reikia reikia stengiuosi apsipirkinėti paprastose parduotuvėse, pvz. Akropoly Bershkoje nusipirkau už 40 lt (per išpardavimą) kelnes , kurie aišku yra 2 dydžiais didesnį už man įprastas, bet jie nespaudžia pilvuko, nes yra žemiau jo, bet gražus smile.gif

Atsakyti
Na man tai vasarą tos paprastos kelnės žemu juosmeniu tai gal visai ir nieko, bet dabar kai buvo atšalę tai nea, pilvas šalą, jei apsivelki ilgą maikę tai vis tiek su vaiku po lauką vaikštant reikia ir lanksytis, ir tupinėti, viskas išsipešioja, todėl nusipirkau bazėse kelnytes už 120, bet ne toj nėščioms skirtoj pardėj (ten bent jau man nebuvo į ką žiūrėt, o kainos 189Lt), o tam pačiam sandely mugėj.
Atsakyti
Gaila pirkti brangius rubus, geriau vaikiukui daug graziu dalyku pripirksiu wub.gif

QUOTE(Okei @ 2008 09 05, 09:21)
Pritariu  drinks_cheers.gif  man dėvėt tuos rūbus beliko nedaug ir nematau prasmės pirkti po 300-400 Lt  o po to ką išmesti? atiduoti nėra kam  g.gif

Labai pritariu, kad rūbų nestuke.gif kainos nenormaliai užkeltos. Bet nepritariu, kad tiems keliems mėnesiams neverta pirktis brangesnių, gražesnių rūbų. O šventinius rūbus, kad ir vestuvines sukneles ilgai nešiojame? Nėštumas daugumai ypatinga būsena, tarsi šventė, jeigu negimdome vaikų konvejeriu. Todėl bent man norisi atrodyti gražiai, tada ir nuotaika pakilesnė, ir pats vaikelis geriau jaučiasi flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2008 09 05, 15:19)
Bet nepritariu, kad tiems keliems mėnesiams neverta pirktis brangesnių, gražesnių rūbų.

Ne visada gražesni rūbai yra brangūs 4u.gif . Nesivilkčiau belekokio škurlio nei už ką schmoll.gif Bet jeigu pamatau kas man patinka, atrodo super ir galima nusipirkti daug pigiau, kodėl gi ne... Pritariu toms, kurios perka brangius nėščiųjų rūbus, nes kitur nieko neranda arba neatrodo stilingai. As pirkau drabužius iš įprastų parduotuvių (gan nebrangiai), tik vienu dydžiu didesnius, bet nešiosiu juos ir toliau po gimdymo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Brukne @ 2008 09 05, 19:27)
Ne visada gražesni rūbai yra brangūs  4u.gif .

Aš to ir nesakiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evid @ 2008 08 01, 10:17)
Tai ar kuri tiksliai zinote kur Gariunuose nestukiu rubais prekiauja ?

2 (2 į 3) eilė 48 vieta
Atsakyti
Retai is padevetu kanors perku, bet uzsukau i Humana ir nusipirkau super dzinsiukus nescioms "Lindex by mom", gal 18 Lt temokejau,  issiskalbiau dar karteli ir dabar deviu, super, labai faini... Ir kai pagalvoji, kad tik laikinai tereikes... Gaila pirkti brangius rubus, geriau vaikiukui daug graziu dalyku pripirksiu wub.gif

gaila kad lindexe panaikino "mom by lindex" skyriu verysad.gif
Atsakyti
O as uzsisakliau internetu Rubeliai nestukems, rubeliai lenkiski, kita savaite jau tureciau gauti tai parasysiu kaip kokybe, kainos tikrai nesikandzioja, bent jau kelnyciu ir sijonuku, sarafaniuku, o bliuskyciu tikrai dabar tokia mada kad ir paprastose parduotuvese pilna

Beje yra tokia mergina kur is to puslapio uzsakineja, sake kai surenka virs 20 rubeliu nekainuoja atsiuntimas i LT ir jinai sau neuzsimeta praktiskai nieko, tiesiog ta kainyte kur puslapyje zlotais daugini is 1,05 ir zinai kiek tau rubelis kainuos litais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauluzhe @ 2008 08 01, 15:30)
kiek maciau tik Gedo pr.

Yra ir Akropolio Zaroje mirksiukas.gif
Atsakyti