Siuo metu naudoju Seba Med veido prausikli, esu patenkinta, nuprausia makiaza ir nesausina odos.

su dukra naudojam lancome prausikly siuo metu, nes dave meginuka kai pirkom kremus. esam abi labai patenkintos ir manau verta ji isigyti, nes labai gerai nuprausia veida ir jauciasi gaiva po jo ant veido ir oda svelni svelni
manau pirksim didesni kieki

Anksciau naudojau "Eveline Pure Control SOS" prausikli:

Jis man labai patiko, sunaudojau kelias tubeles, kol uzsimaniau pabandyti si "Garnier Pure 3in1" prausikli, sveitikli ir kauke viename:

Tikriausiai mano oda ne tokia problematine, kaip maniau, nes sis prausiklis taip sudirgino mano veiduka, kad ilgai teko ji "raminti". Prausikli atidaviau paaugliui broliui
Dabar oda apsitvarke, taigi naudoju tik oda skaistinanti "Medimix" muiliuka:

Jis man labai patiko, sunaudojau kelias tubeles, kol uzsimaniau pabandyti si "Garnier Pure 3in1" prausikli, sveitikli ir kauke viename:

Tikriausiai mano oda ne tokia problematine, kaip maniau, nes sis prausiklis taip sudirgino mano veiduka, kad ilgai teko ji "raminti". Prausikli atidaviau paaugliui broliui

QUOTE(Moonstruck @ 2008 09 18, 16:17)

garnier prausikliai yra geri, verti demesio.
QUOTE(energize @ 2008 09 18, 16:19)
garnier prausikliai yra geri, verti demesio.
Na man ir mano odai taip nepasirode

QUOTE(Moonstruck @ 2008 09 18, 16:25)
juk nebus taip taip kas man tinka tai ir kitam turi tikt. visu oda yra skirtinga

QUOTE(energize @ 2008 09 18, 17:03)
del sito tikrai sutinku, mano broliuko oda tikrai pasitaise, kai pradejo naudoti si prausikli. Gera darba padariau

QUOTE(energize @ 2008 09 18, 16:16)
su dukra naudojam lancome prausikly siuo metu, nes dave meginuka kai pirkom kremus. esam abi labai patenkintos ir manau verta ji isigyti, nes labai gerai nuprausia veida ir jauciasi gaiva po jo ant veido ir oda svelni svelni
manau pirksim didesni kieki 

gal galima butu foto? kokiai odelei jis skirtas?
QUOTE(Cherry_ @ 2008 09 18, 18:56)
o koks tavo odos tipas? iskart jautriai suregavo?
man tai visai nieko kolkas