Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

Siuo metu naudoju Seba Med veido prausikli, esu patenkinta, nuprausia makiaza ir nesausina odos. smile.gif
Atsakyti
su dukra naudojam lancome prausikly siuo metu, nes dave meginuka kai pirkom kremus. esam abi labai patenkintos ir manau verta ji isigyti, nes labai gerai nuprausia veida ir jauciasi gaiva po jo ant veido ir oda svelni svelni thumbup.gif manau pirksim didesni kieki smile.gif
Atsakyti
Anksciau naudojau "Eveline Pure Control SOS" prausikli:
user posted image
Jis man labai patiko, sunaudojau kelias tubeles, kol uzsimaniau pabandyti si "Garnier Pure 3in1" prausikli, sveitikli ir kauke viename:
user posted image
Tikriausiai mano oda ne tokia problematine, kaip maniau, nes sis prausiklis taip sudirgino mano veiduka, kad ilgai teko ji "raminti". Prausikli atidaviau paaugliui broliui smile.gif Dabar oda apsitvarke, taigi naudoju tik oda skaistinanti "Medimix" muiliuka:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Moonstruck @ 2008 09 18, 16:17)
Jis man labai patiko, sunaudojau kelias tubeles, kol uzsimaniau pabandyti si "Garnier Pure 3in1" prausikli, sveitikli ir kauke viename:
user posted image

garnier prausikliai yra geri, verti demesio.
Atsakyti
QUOTE(energize @ 2008 09 18, 16:19)
garnier prausikliai yra geri, verti demesio.

Na man ir mano odai taip nepasirode doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonstruck @ 2008 09 18, 16:25)
Na man ir mano odai taip nepasirode  doh.gif

juk nebus taip taip kas man tinka tai ir kitam turi tikt. visu oda yra skirtinga smile.gif musu seimoje kas naudojo tai patiko garnier. ypac paaugliams vaikams, kai buvo riebi oda ir turejo spuogu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(energize @ 2008 09 18, 17:03)
ypac paaugliams vaikams, kai buvo riebi oda ir turejo spuogu ax.gif

del sito tikrai sutinku, mano broliuko oda tikrai pasitaise, kai pradejo naudoti si prausikli. Gera darba padariau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonstruck: 18 rugsėjo 2008 - 16:11
QUOTE(Cherry_ @ 2008 09 17, 23:05)
cia tas neutrogena 2in1?

tas pats rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2008 09 18, 17:36)
tas pats  rolleyes.gif

jautraiai mano oda reagavo i ji sad.gif
Atsakyti
QUOTE(energize @ 2008 09 18, 16:16)
su dukra naudojam lancome prausikly siuo metu, nes dave meginuka kai pirkom kremus. esam abi labai patenkintos ir manau verta ji isigyti, nes labai gerai nuprausia veida ir jauciasi gaiva po jo ant veido ir oda svelni svelni thumbup.gif  manau pirksim didesni kieki smile.gif

gal galima butu foto? kokiai odelei jis skirtas?
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 09 18, 18:56)
jautraiai mano oda reagavo i ji sad.gif

o koks tavo odos tipas? iskart jautriai suregavo?
man tai visai nieko kolkas rolleyes.gif
Atsakyti
Aš BIODROGA aliejinų prauskilį naudoju, štai šį:

https://www.biodroga...=...rt&Itemid=1

Tikrai geras thumbup.gif
Atsakyti