Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

Kai naudojau garnier pure 3 in 1 prausikli, tai labai issausines oda buvo ir ji su laiku daresi vis riebesne ir riebesne, o dabar kai naudoju Rasos rausvam buteliuke, jokiu rupesciu neturiu del odos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Avene @ 2008 09 20, 13:30)
Kai naudojau garnier pure 3 in 1 prausikli, tai labai issausines oda buvo ir ji su laiku daresi vis riebesne ir riebesne, o dabar kai naudoju Rasos rausvam buteliuke, jokiu rupesciu neturiu del odos mirksiukas.gif

o tas Rasos čia jautriai odai?
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 09 20, 16:34)
o tas Rasos čia jautriai odai?

jop smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avene @ 2008 09 20, 16:12)

mano tai mišri ax.gif niekaip nerandu nesausinančio odą
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 09 20, 18:46)
mano tai mišri  ax.gif  niekaip nerandu nesausinančio odą

bet maniske nera labai jautri, irgi misri wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 09 20, 18:46)
mano tai mišri  ax.gif  niekaip nerandu nesausinančio odą

neabejodama pritariu rausvojo RASOS prausiklio rekomendacijoms 4u.gif mano oda irgi misri, ir nuo visu spuogams skirtu priemoniu tik dar labiau riebalinosi ax.gif o sis prausiklis, tiesiog fantastiskas- tiesa neputoja, bet nuprausia viska biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 20, 19:26)
neabejodama pritariu rausvojo RASOS prausiklio rekomendacijoms 4u.gif  mano oda irgi misri, ir nuo visu spuogams skirtu priemoniu tik dar labiau riebalinosi ax.gif  o sis prausiklis, tiesiog fantastiskas- tiesa neputoja, bet nuprausia viska biggrin.gif

o kokia kaina? gal ir kokį drėkinantį kremą rasos naudojat?
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 09 20, 21:11)

as jau per visas temas giriu sita serija gaminiu blush2.gif nors uz reklama man nieks nemoka lotuliukas.gif kaina be akciju man atrodo prausiklis apie 14-15lt, dar naudoju tos pacios serijos tonika ir drekinamaji kremuka, man labai patinka, bet ziemai jis bus per liesas, tai galvoju maitinanti isbandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 09 20, 21:11)

as tai tik rasos prausikli, o akim iki galo nuvalyt rasos pieneli taip pat rausvam buteliuke naudoju. Siaip drekinamas kremas rasos rausvame buteliuke neypatingas. Pati naudoju Australian Bodycare drek. krema su arbatmedziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avene @ 2008 09 21, 10:52)
as tai tik rasos prausikli, o akim iki galo nuvalyt rasos pieneli taip pat rausvam buteliuke naudoju. Siaip drekinamas kremas rasos rausvame buteliuke neypatingas. Pati naudoju Australian Bodycare drek. krema su arbatmedziu smile.gif

o tas ABC kremas neriebina tau? kuom patinka?
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 09 21, 15:24)
o tas ABC kremas neriebina tau? kuom patinka?

Ne, visiskai neriebina, labai skaniai kvepia. Drekinimas tai gal net idealus, nors nezinia kaip ziema bus, nors betkokiu atveju galima daugiau patepti jo ir bus didesnis drekinimas mirksiukas.gif siaip kremas labai puikus, nekemsa poru, tinka mano odai. Tikrai ne paskutini karta naudosiu smile.gif
Atsakyti
o kokiam pavidale Rasos prausiklis, kazkada ieskojau (man jo melynas tonikas patiko), bet tik buteliuky buvo, o tas man rodos labai nepatogu... ax.gif
Atsakyti