Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

QUOTE(Spurgė @ 2008 09 25, 12:19)
Turiu Rasos veido prausikli jautriai odai, tai jis  sausina oda ir kvapas nelabai patinka

na jis tikrai nesausina taip kaip kiti, bet kvapas tikrai nekoks biggrin.gif man kažkokiais grybais kvepia
Atsakyti
jei prasiklis akivaizdziai sausina oda, vadinasi - neteisingai pasirinktas pagal odos tipa. O jei parasyta jautriai, sausai ir vis tiek issauseja - patarciau keisti firma, vadinasi t.t. komponentai, esantys sudetyje, jums netinka.
Tokiai odai sudetyje neturi buti muilo ir alkoholio. Atidziai skaitykit etiketes. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 09 25, 16:47)
na jis tikrai nesausina taip kaip kiti, bet kvapas tikrai nekoks  biggrin.gif  man kažkokiais grybais kvepia

Kvapas nuostabus thumbup.gif Deja jo praktiškai nesijaučia... Kvepia toookiais kaštonais, gamta... Na nuostabus kvapas.
Atsakyti
gal kuri esat bandžiusi Australian bodycare veido prausiklį?
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 22, 13:08)
Kokia kaina, kur pirkt galima?  4u.gif
Papildyta:

Kuom jau taip patiko?  4u.gif

nesausina odos, ph mazas, tinkamas ir jautriai odytei ,maloniai kvepia, ganteinai gerai nuvalo ir makiaza (tusa), oda tampa glotni ir minksta. tinka ir kunui , ir plaukams thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuolinė: 28 rugsėjo 2008 - 10:06
gal kas bandet Eucerin prausimosi losjona jautriai odai?
nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 10 17, 17:12)
gal kas bandet Eucerin prausimosi losjona jautriai odai?
nail.gif

bandziau kazkada-tikrai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, as pries kelias dienas nusipirkau Clinique 3 zingsniu serija misriai odai... Kol kas nieko ypatingo negaliu pasakyti, reiketu bent savaite juos panaudoti... Atrodo, kad valo labai gerai, bet siek tiek traukia oda g.gif del to is karto kremo irgi Clinique uzsitepu ir lyg normaliai...
Gal kas turi patirties su Clinique produktais? 4u.gif
Atsakyti
Jei apie tą patį Rasos prausiklį kalbam, su kviečių baltymais... tai man jis žiauriai netinka. Lyg ir parašyta, kad tinka jautriai odai, bet maniškė susierzino, išbėrė visą kaktą, ko niekada nebūdavo, kažkoks dar sausinantis. Nekeičiau jokių priemonių tuo metu, todėl bėdą verčiu jam blush2.gif jau geriau teebaum prausiklis jautriai ir problematiškai odai už penkis litus, nebent jo sudėtis blogesnė, bet bent jau man tiko ir patiko.
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 09 26, 15:18)
gal kuri esat bandžiusi Australian bodycare veido prausiklį?

As esu bandzius, na nieko ypatingo jis man nepadejo, o be to kvapas jo feee doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 10 17, 22:10)
bandziau kazkada-tikrai patiko thumbup.gif

nusipirkau, bandysiu ir as mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kuri jau isbandet margaritos veido prausikli?
Atsakyti