QUOTE(Sigute*** @ 2009 02 21, 15:48)
Nu tiesiog net nežinau ką ir patarti tau

. Suaugę jie tai mėgsta lapus "nuruduoti" ir mėtyti kartas nuo karto, bet pas tave jaunutis dar, kiek bandau isivaizduoti nuo atsiuntimo jau turėjo ūgtelėti gerokai, bet lapukų "mėtyti" jam ne laikas.
Kas galėjo nepatikti?
Gal kartais perlaistei, nors jie mėgsta drėgmę ir gausią bet laistyti tik gerai perdžiūvus gruntui. O gal su substratų netytčia pakliuvo sliekas, ar bent jų kiaušinėliai ir pamažu griaužia varkšiuko šakneles. Siūlau nedelsiant išversti visą iš vazono ir apžiūrėk šaknis, ką rasi.
O paguodai, nenusimink

! Mano dičkis krinas turi du gražius vaikus, pavasarį juos reikės atskirti jau būtinai, tai jei neteksi šio turimo, kompensuosiu tau netektį, o dabar su juo ekspwerimentuok, stebėk ir dalinkis su mumis savo pastebėjimais.
Gali būti jog atsigaus, jie tikrai nėra lepūs, na o jei priešingai, turėsi tu tą krinuką...
dėkui

, bandysiu versti iš vazono, bet dėl sliekų tai abejoju

aš į substratą esu jam primaišiusi vermikulito kad puresnė būtų, bet kai persodinau tai lygtai jam ir patiko , o dabar jau koks mėnuo gelsta lapai

bendžiau daugiau palaistyti - nepadeda, bandžiau padžiovinti - irgi neveikia

, ieškojau gal vabaliukai apipuolė - bet nesimato paviršiuje. na reikės apžiūrėti svogūną