Įkraunama...
Įkraunama...

Krinas

QUOTE(Sigute*** @ 2009 01 08, 18:51)
Ir šiuo šaltuoju metu , kaip ir kasmet augina "šluotą" lapų, bei keletą vaikiukų matosi.
Gražus Crinukai, negaliu nepriimti pagyrų, ačiū. mirksiukas.gif

pas mane nei "sluota" lapu, nei vaikiuku augina verysad.gif , kazkas jai siemet negerai
gal nuo tu vabaliuku pavargo (baltu, mazyciu) g.gif
siuo metu ju nesimato, tikriausiai isnyko, bet matyt svogunui pakenke unsure.gif
Atsakyti
Sigute help.gif reikia pagalbos 4u.gif tavo krinukas pas mane augo augo, o dabar kažkas jam nepatiko - iš pradžių vienas lapas, dabar dar du emė nuo galiukų geltonuoti ir taip tolyn iki viduriuko, tada jau aš nukerpu. Nebesuprantu kas jam nepatiko doh.gif gal ekstra persodinti reikia. Patark ką daryti, o tai aš dar naujokė krinų auginime ir tik bandau su juo susidraugauti, bet nesiseka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2009 02 20, 23:01)
Sigute  help.gif  reikia pagalbos  4u.gif 

Nu tiesiog net nežinau ką ir patarti tau g.gif . Suaugę jie tai mėgsta lapus "nuruduoti" ir mėtyti kartas nuo karto, bet pas tave jaunutis dar, kiek bandau isivaizduoti nuo atsiuntimo jau turėjo ūgtelėti gerokai, bet lapukų "mėtyti" jam ne laikas.
Kas galėjo nepatikti?
Gal kartais perlaistei, nors jie mėgsta drėgmę ir gausią bet laistyti tik gerai perdžiūvus gruntui. O gal su substratų netytčia pakliuvo sliekas, ar bent jų kiaušinėliai ir pamažu griaužia varkšiuko šakneles. Siūlau nedelsiant išversti visą iš vazono ir apžiūrėk šaknis, ką rasi. bigsmile.gif
O paguodai, nenusimink mirksiukas.gif ! Mano dičkis krinas turi du gražius vaikus, pavasarį juos reikės atskirti jau būtinai, tai jei neteksi šio turimo, kompensuosiu tau netektį, o dabar su juo ekspwerimentuok, stebėk ir dalinkis su mumis savo pastebėjimais.
Gali būti jog atsigaus, jie tikrai nėra lepūs, na o jei priešingai, turėsi tu tą krinuką... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 02 21, 15:48)
Nu tiesiog net nežinau ką ir patarti tau  g.gif . Suaugę jie tai mėgsta lapus "nuruduoti" ir mėtyti kartas nuo karto, bet pas tave jaunutis dar, kiek bandau isivaizduoti  nuo atsiuntimo jau turėjo ūgtelėti gerokai, bet lapukų "mėtyti" jam ne laikas.
Kas galėjo nepatikti?
Gal kartais perlaistei, nors jie mėgsta drėgmę ir gausią bet laistyti tik gerai perdžiūvus gruntui. O gal su substratų  netytčia pakliuvo sliekas, ar bent jų kiaušinėliai ir pamažu griaužia varkšiuko šakneles. Siūlau nedelsiant išversti visą iš vazono ir apžiūrėk šaknis, ką rasi. bigsmile.gif
O paguodai, nenusimink  mirksiukas.gif ! Mano dičkis krinas turi du gražius vaikus, pavasarį juos reikės atskirti jau būtinai, tai jei neteksi šio turimo, kompensuosiu tau netektį, o dabar su juo ekspwerimentuok, stebėk ir dalinkis su mumis savo pastebėjimais. 
Gali būti jog atsigaus, jie tikrai nėra lepūs, na o jei priešingai, turėsi tu tą krinuką... mirksiukas.gif

dėkui 4u.gif , bandysiu versti iš vazono, bet dėl sliekų tai abejoju g.gif aš į substratą esu jam primaišiusi vermikulito kad puresnė būtų, bet kai persodinau tai lygtai jam ir patiko , o dabar jau koks mėnuo gelsta lapai doh.gif bendžiau daugiau palaistyti - nepadeda, bandžiau padžiovinti - irgi neveikia doh.gif, ieškojau gal vabaliukai apipuolė - bet nesimato paviršiuje. na reikės apžiūrėti svogūną
Atsakyti
Tiesiog matyt apsirgo tavasis krinukas. g.gif

O man norisi pasidžiaugti, mano krinukas turį pasislėpęs suformuotą žiedyną. Truputį kantrybės ir pasirodysim savo visu grožiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, perskaičiau visą jūsų temą.Supratau,kad kai kurios auginat ir ismenę.Šiaip tai aš labai grožėjausi jūsų krinais,bet niekur neradau pirkti jų svogūnėlio.Tai senukuose įsigijau 2 ismenės svogūnėlius.Atskiros temos ismenei,nesuradau.Gal neišvarysit iš šitos blush2.gif
Labai norėčiau jūsų patarimo,kaip sodint tuos 2 svogūnus.Ar į vieną vazoną ,ar atsirai abu.Ir dar ant pokelio nupiešta ,kad svogūnai visiškai užpilami žemėm.Kažkaip man atrodo,kad gal reik į žemę įsodint tik pusę to svogūno,ar visgi visiškai jį užkasti ,nepaliekant net viršūnėlės? g.gif
Jei nesunku,paaiškinkit.Labai gaila būtų numarint gėlytę, verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emma: 28 vasario 2009 - 22:39
Sveika užsukusi į šią temą, nu manojo Krinuko PC tikrai nerasi pirkti, niekada nesu mačiusi. Bet daug kam esu jau apdalinusi savo išaugintais Krinukais. Tad jei labai norėtum, galėtume susitarti, nepažadėtą vieną vaikutį turiu, pavasarį atskyrinėsiu. mirksiukas.gif

Smagu kad įsigijai gražuolę Hymenocallis (Ismene), užaugs turėsį gražę namų puošmeną. Pagal nuorodą rasi pasiskaityti gal ko naudingo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Na kad grozi Sigute turi tai turi bet kodel ant manes akies neturi tai nezianu ziuriu as jau ir antrus metelius skaiciuosiu belaukdama pazadeto vaikelio bet kaip nera taip nera g.gif
Na kad darysi ne visiem lemta sie groziai auginti matyt kaip ir geles renkasi pas ka bujoti ir augti taip ir zmones renkasi kam perleisti savo grozi o kam ne mirksiukas.gif
Sekmes auginant ir butinai parodykit savo grazuolio nuotraukyte wub.gif
Atsakyti
Perskaičiau ir supratau jog tai priekaištas man. blush2.gif
Stengsiuosi pasitaisyti, tikrai nieko prieš tave Laivite neturiu, kažką praleidau matyt savo pasižymėtuose užrašuose. doh.gif
Atsakyti
Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 02 23, 11:17)
Tiesiog matyt apsirgo tavasis krinukas. g.gif

O man  norisi pasidžiaugti, mano krinukas turį pasislėpęs suformuotą žiedyną. Truputį kantrybės ir pasirodysim savo visu grožiu. mirksiukas.gif

nu sigute kaip tavo krinukas?,dar nesimato grozio? rolleyes.gif ,mano lapus is vidurio leidzia,o paskutiniai geltonuoja,jau kiek nauju isleido tiek senu pagelto unsure.gif
Atsakyti
Grožis pasimatys vėliau nes jau minėjau žiedukas dar pasislėpęs tarp lapų, bet matau kaip kasdien vis didėja , storėja bet žiedkotis pasjį turi išaugti iki 50cm ir tik tada skleisis savo grožybę....o dabar dar tik tarp lapų, bet džiugina vien tai jog jis yra, o aš labai kantri esu. lotuliukas.gif

Dėl tų lapukų geltonavimo nu taip neturėtų būti jauniems augaliukams, seni jie mėgėjai tą daryti įntencyvaus augimo metu, bet ir tai ne tiek kiek išleidžia tiek numeta, ne jokiu būdu. Gal per sunki žemė vazonėlyje, drenažo nėra susilaiko daug drėgmės, šaknys oro gauna nepakankamai, bandyk persodinti, bet ji drėgmę myli, tik ne pelkė kad būtų. Sunku ką ior patarti, stebiuosi kodėl taip yra pas jus. g.gif
Atsakyti