Įkraunama...
Įkraunama...

Krinas

o i kokia zeme tada sodinti?as lieju kada jau zeme pasidaro visai sausa,gal per retai g.gif
Atsakyti
Aš žemą perku <kambariniams lapiniams augalams> + maišau durpių truputuką. Visai žemė kaip išsausėja paviršiui tai nieko baisaus, pirštu giliau pažiūrėk ji dar būna drėgna, svarbu kad žemė nebūtų "suplūkta" kitaip tariant sunki. Crinas prisiaugina labai daug šaknų, tiesiog visą "gumulą", lapai irgi dideli, tad drėgmė jiems būtina. Ir dar visai "cibulio" neužkaskite po žemėm, tik iki pusės. mirksiukas.gif
Atsakyti
man atrodo,kad tas mano krinukas atrodo normaliai,nuo rugsejo buvo 2 kartus sukvailiojes,2lapus nugeltina ir 2 uzaugina
user posted image
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 03 07, 14:12)
man atrodo,kad tas mano krinukas atrodo normaliai,nuo rugsejo buvo 2 kartus sukvailiojes,2lapus nugeltina ir 2 uzaugina
user posted image

thumbup.gif koks fainuolis, didelis...
mano tai visai skursta verysad.gif . o toks grazus buvo ir du ziedus grazius uzaugines buvo....
kazkas jam nepatinka unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 03 07, 15:12)

Ojėėėėė thumbup.gif koks jau dičkis! Smagu matyti buvusį mano "vaikutį" thumbup.gif
Na žemės paviršius truputuką man nepatinka, foto gerai nesimato, neaiškiai, tas pilkumas ar ne pelėsiukas? g.gif ... ir dar kaip jį persodinėsi truputį "cibuliuką" kilstekl į paviršių.
Šia vasarą gal dar ne, bet kitą tikrai žiedukų sulauksi.
Atsakyti
blush2.gif sitas krinukas ne tavo vaikukas,man ji drauge dave rolleyes.gif ,pelesiuko ant zemes lyg nera
Atsakyti
aišku, sumsimaišiau su panašiu niku. lotuliukas.gif
Bet vistiek smagu thumbup.gif
Atsakyti
man ir laiksiu ziedu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sigute,labai ačiū už nuorodą apie ismenę. 4u.gif Pasiskaičiau,pasodinau abu svogūnėlius.lauksiu lapelių ir žiedų blush2.gif
Atsakyti
Prašom! mirksiukas.gif Sėkmės auginant. thumbup.gif
Atsakyti
na iškasiau aš tavo vaikiuką Sigute , apžiūrėjau šaknis... ir jaučiu būsiu aš permylėjusi ir perlaisčiusi doh.gif , nes kai kurios šaknytės nupuvusios ir svogūnėlio viršutiniai lapai ... tai viską nukrapščiau ir persodinau, jau kelios dienos, bet stovi nenusigandęs lyg tai ax.gif gal dar spėsiu išgelbėti g.gif
Atsakyti
Gal laiku susizgribai, norės gyventi ne kur dėsis, augs aš to jam linkiu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 09 kovo 2009 - 10:19