o i kokia zeme tada sodinti?as lieju kada jau zeme pasidaro visai sausa,gal per retai
Aš žemą perku <kambariniams lapiniams augalams> + maišau durpių truputuką. Visai žemė kaip išsausėja paviršiui tai nieko baisaus, pirštu giliau pažiūrėk ji dar būna drėgna, svarbu kad žemė nebūtų "suplūkta" kitaip tariant sunki. Crinas prisiaugina labai daug šaknų, tiesiog visą "gumulą", lapai irgi dideli, tad drėgmė jiems būtina. Ir dar visai "cibulio" neužkaskite po žemėm, tik iki pusės.
man atrodo,kad tas mano krinukas atrodo normaliai,nuo rugsejo buvo 2 kartus sukvailiojes,2lapus nugeltina ir 2 uzaugina
QUOTE(egleja @ 2009 03 07, 14:12)
man atrodo,kad tas mano krinukas atrodo normaliai,nuo rugsejo buvo 2 kartus sukvailiojes,2lapus nugeltina ir 2 uzaugina

mano tai visai skursta
kazkas jam nepatinka
QUOTE(egleja @ 2009 03 07, 15:12)
Ojėėėėė
Na žemės paviršius truputuką man nepatinka, foto gerai nesimato, neaiškiai, tas pilkumas ar ne pelėsiukas?
Šia vasarą gal dar ne, bet kitą tikrai žiedukų sulauksi.
man ir laiksiu ziedu
Sigute,labai ačiū už nuorodą apie ismenę.
Pasiskaičiau,pasodinau abu svogūnėlius.lauksiu lapelių ir žiedų
na iškasiau aš tavo vaikiuką Sigute , apžiūrėjau šaknis... ir jaučiu būsiu aš permylėjusi ir perlaisčiusi
, nes kai kurios šaknytės nupuvusios ir svogūnėlio viršutiniai lapai ... tai viską nukrapščiau ir persodinau, jau kelios dienos, bet stovi nenusigandęs lyg tai
gal dar spėsiu išgelbėti