Įkraunama...
Įkraunama...

Krinas

dar tiksliai nezinau,bet jauciu ,kad augina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 08 30, 15:23)
dar tiksliai nezinau,bet jauciu ,kad augina  smile.gif

Tai gal būtų kokia galimybė jį "privatizuoti"? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
oho, žiadas kaip iš kosmoso blink.gif labai gražus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 08 30, 17:55)
Tai gal būtų kokia galimybė jį "privatizuoti"?  ax.gif  4u.gif

jei tikrai ten bus vaikas,duosiu zinoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 08 30, 19:34)
jei tikrai ten bus vaikas,duosiu zinoti  smile.gif

Lauksiu žinių mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 08 30, 14:15)
mari labai jau grazus tavo ruzavas krinukas!galvojau,kad jie tik balti buna,maciau vaika augina,gal butu galima susitarti  ax.gif

maniškis augina du vaikus. pastebėjau, kad intensyvus augimas buna pavasarį ir vasarą, po to lapai augti sustoja. manau, kad vaikas dar per mazas atskirti. palaukiam kitų metų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 08 30, 14:15)
stai ir prazydo maniskis krinas

4u.gif grazuuu
bet kaip greit bigsmile.gif nesenei rodei, kad tik tik lenda is po lapu, o jau dabar zydi.
O jis is sono ar is vidurio zieda isleido g.gif , nes pas mane leidzia is sono, tik nesuprantu niekaip ar vaikas ar ziedas doh.gif

QUOTE(jediara @ 2009 08 30, 16:55)
Tai gal būtų kokia galimybė jį "privatizuoti"?  ax.gif  4u.gif

biggrin.gif kiek zinau , tai pas ja cia vaikas, o kol bus galima vaika nuo vaiko atskirt, tai reiks kantrybe apsišarvuot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 08 31, 09:55)

biggrin.gif kiek zinau , tai pas ja cia vaikas, o kol bus galima vaika nuo vaiko atskirt, tai  reiks kantrybe apsišarvuot 4u.gif

Nieko, kantrybės turiu- palaukiu vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mari* @ 2009 08 31, 07:50)
maniškis augina du vaikus. pastebėjau, kad intensyvus augimas buna pavasarį ir vasarą, po to lapai augti sustoja. manau, kad vaikas dar per mazas atskirti. palaukiam kitų metų  4u.gif

palauksiu kitu metu,del tokio grozio manau verta mirksiukas.gif
Papildyta:
livai zidas sitas is vidurio,bet itariu,kad bus dar vienas is sono rolleyes.gif
Atsakyti
Ir vėl aš čia su klausimu. Mano krinas visai numetė lapus. Teta sakė kad ir pas ją meta žiemai. O internete skaičiau, kad jie nemeta lapų. Tai kaip suprantu nuo rūšies priklauso? Ar kaip? Kaip dabar jį laistyti? Būčiau dėkinga jei atsakytumėt. Nes nežinau daugiau kur kreiptis tokiais klausimais.
Atsakyti
QUOTE(Venus @ 2009 10 16, 16:14)
Ir vėl aš čia su klausimu. Mano krinas visai numetė lapus. Teta sakė kad ir pas ją meta žiemai. O internete skaičiau, kad jie nemeta lapų. Tai kaip suprantu nuo rūšies priklauso? Ar kaip?  Kaip dabar jį laistyti? Būčiau dėkinga jei atsakytumėt. Nes nežinau daugiau kur kreiptis tokiais klausimais.

Tikriausiai nuo rūšies, nes maniškis visuomet žiemai dalį lapų nudžiovina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Venus @ 2009 10 16, 15:14)
Ir vėl aš čia su klausimu. Mano krinas visai numetė lapus. Teta sakė kad ir pas ją meta žiemai. O internete skaičiau, kad jie nemeta lapų. Tai kaip suprantu nuo rūšies priklauso? Ar kaip?  Kaip dabar jį laistyti? Būčiau dėkinga jei atsakytumėt. Nes nežinau daugiau kur kreiptis tokiais klausimais.

mano meta žiemai smile.gif aš dabar jo nelaistau, bet ir niekur neslepiu. bijau pameluoti, atrodo greit pradejo pernai leisti naujus lapus, gal po keliu savaiciu ar menesio (na as tik trecius metus auginu si krina).
Atsakyti