dar tiksliai nezinau,bet jauciu ,kad augina
QUOTE(egleja @ 2009 08 30, 15:23)
Tai gal būtų kokia galimybė jį "privatizuoti"?
oho, žiadas kaip iš kosmoso
labai gražus
QUOTE(jediara @ 2009 08 30, 17:55)
jei tikrai ten bus vaikas,duosiu zinoti
QUOTE(egleja @ 2009 08 30, 19:34)
Lauksiu žinių
QUOTE(egleja @ 2009 08 30, 14:15)
mari labai jau grazus tavo ruzavas krinukas!galvojau,kad jie tik balti buna,maciau vaika augina,gal butu galima susitarti 
maniškis augina du vaikus. pastebėjau, kad intensyvus augimas buna pavasarį ir vasarą, po to lapai augti sustoja. manau, kad vaikas dar per mazas atskirti. palaukiam kitų metų
QUOTE(egleja @ 2009 08 30, 14:15)
stai ir prazydo maniskis krinas
bet kaip greit
O jis is sono ar is vidurio zieda isleido
QUOTE(jediara @ 2009 08 30, 16:55)
QUOTE(Livai @ 2009 08 31, 09:55)
Nieko, kantrybės turiu- palaukiu
QUOTE(*Mari* @ 2009 08 31, 07:50)
maniškis augina du vaikus. pastebėjau, kad intensyvus augimas buna pavasarį ir vasarą, po to lapai augti sustoja. manau, kad vaikas dar per mazas atskirti. palaukiam kitų metų 
palauksiu kitu metu,del tokio grozio manau verta
Papildyta:
livai zidas sitas is vidurio,bet itariu,kad bus dar vienas is sono
Ir vėl aš čia su klausimu. Mano krinas visai numetė lapus. Teta sakė kad ir pas ją meta žiemai. O internete skaičiau, kad jie nemeta lapų. Tai kaip suprantu nuo rūšies priklauso? Ar kaip? Kaip dabar jį laistyti? Būčiau dėkinga jei atsakytumėt. Nes nežinau daugiau kur kreiptis tokiais klausimais.
QUOTE(Venus @ 2009 10 16, 16:14)
Ir vėl aš čia su klausimu. Mano krinas visai numetė lapus. Teta sakė kad ir pas ją meta žiemai. O internete skaičiau, kad jie nemeta lapų. Tai kaip suprantu nuo rūšies priklauso? Ar kaip? Kaip dabar jį laistyti? Būčiau dėkinga jei atsakytumėt. Nes nežinau daugiau kur kreiptis tokiais klausimais.
Tikriausiai nuo rūšies, nes maniškis visuomet žiemai dalį lapų nudžiovina
QUOTE(Venus @ 2009 10 16, 15:14)
mano meta žiemai