Įkraunama...
Įkraunama...

Krinas

Ir aš turiu krinų pasiūlyti. :
http://www.sodai.lie...ius.gumbai.html
Vieną gumbą turiu didelį, tas 8Lt, bet tik vieną.

Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 03 27, 11:02)
Pati gėlė laikosi labai gerai, tik va žiedyną tai lėtai augina, dar vis negaliu jums pasirodyti. mirksiukas.gif o taip nekantru.... lotuliukas.gif

Papildyta:

Kaip ir sakiau norės gyventi,  augs.... bigsmile.gif
Sėkmytės auginant. 4u.gif

tai lauksim ir mes 4u.gif

aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
jasminuke o permylejau tai perliejau ar kaip? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 03 27, 11:27)
jasminuke o permylejau tai perliejau ar kaip? rolleyes.gif

na jei puvinys įsimetė vadinasi per šlapia jam ten buvo blush2.gif ( na per daug liejau blush2.gif -nesu crino auginusi dar tik bandau susidraugauti ax.gif )
Atsakyti
Šiaip tai jie mėgsta drėgmę, bet jei "sunki" žemė vazonėlyje šaknys oro mažai gauna gali ir supūti. mirksiukas.gif
Atsakyti
man ir rudeni drauge dave tai bandysiu susidraugaut rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.Nepykit ,kad klausiu šitoj temoj,nes apie ismenę atskiros nėr,bet žinau ,kad kelios iš jūsų augina šitą gėlytę.Maniškė peržydėjo,gelsta keli lapai.Patarkit,ar reik juos nupjauti beveik iki žemės,ar patys turi nudžiūti.Ar man jos laistymą pamažu mažinti,ar lieti kaip iki šiol?Labai graži gėlytė,tik nežinau ką daryt toliau,kad nenumirtų verysad.gif Iš anksto ačiū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
noriu pasidžiaugti nuostabiais krino žiedais. šį kriną nusipirkau iš forumietės ir esu laaabai patenkinta smile.gif pernai žydėjo liepos gale. šiemet ankščiau, tačiau išleido du žiedkočius wub.gif labai skaniai kvepia, ypač vakarais rolleyes.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Mari* @ 2009 07 05, 09:22)
noriu pasidžiaugti nuostabiais krino žiedais. šį kriną nusipirkau iš forumietės ir esu laaabai patenkinta smile.gif pernai žydėjo liepos gale. šiemet ankščiau, tačiau išleido du žiedkočius  wub.gif labai skaniai kvepia, ypač vakarais  rolleyes.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Labai graži spalva thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mari* @ 2009 07 05, 09:22)
noriu pasidžiaugti nuostabiais krino žiedais. šį kriną nusipirkau iš forumietės ir esu laaabai patenkinta smile.gif pernai žydėjo liepos gale. šiemet ankščiau, tačiau išleido du žiedkočius  wub.gif labai skaniai kvepia, ypač vakarais  rolleyes.gif
user posted image
user posted image
user posted image

O jau grooooožis! swoon.gif . Iš kur tokią galima gauti?
Atsakyti
mastau.gif mano krinas crinus latifolium, bet grynai kaip *Mari* iš išvazdos unsure.gif

*Mari* , labai gražūs žiedai wub.gif
Atsakyti
wub.gif
auginu ir orchidėjas, tai jos žydi ilgai ilgai. o vat krino žiedais tik trumpam galima džiaugtis. tačiau man patinka ir pati augalo forma, tokia neeilinė rolleyes.gif
Atsakyti