Sigute
ir aš norėčiau į eilę Crino vaikiuko
Lauksim ziedeliu
QUOTE(Jasmin @ 2008 02 22, 10:30)
QUOTE(Tina* @ 2008 02 22, 15:38)
Kvepia, ir gana aštriai, bet neerzdinančiai, užsiuodžia kambaryje.
Ir dar vienas idomus faktas, jei būni tame kambaryje tuo metu kaip tie žiedukai skleidžiasi, tai išgirsti net garsą kaip jie atsiveria, tokį duslų "pokšt"
Kaip gerai, kad atsirado ši tema. Aš taip pat auginu kriną, tokį, kaip @asta, bet mano kiekvienais metais žydi, tai toks malonus kvapas būna kambaryje ir jo priežiūra labai paprasta.
O as jau pasakojau Astai kaip maciau krinu miska ir dar zydinciu
Na vaizdas tai nerealus buvo jie auga vienoj istaigoj koriduriuj tokiuose loveliuose, visa laik kai eidavau ten pagalvodavau na ir velniam jie tas zoles tokias neisvaizdzias augina
O kai uzejau ir pamaciau vaizdeli tai stovejau kai mieta prarijus
Ir gailejausi kad kaip tycia neturiu fotiko nors visa laik nesiojuosi
Papildyta:
O tai gal bus isgirstas musu prasymas
Na vaizdas tai nerealus buvo jie auga vienoj istaigoj koriduriuj tokiuose loveliuose, visa laik kai eidavau ten pagalvodavau na ir velniam jie tas zoles tokias neisvaizdzias augina
Ir gailejausi kad kaip tycia neturiu fotiko nors visa laik nesiojuosi
Papildyta:
QUOTE(Sigute*** @ 2008 02 22, 15:29)
O tai gal bus isgirstas musu prasymas
Štai mano krinų šeimynėlė, gaila, kad žiedų foto neturiu

QUOTE(Laivite @ 2008 02 22, 17:55)
Tai dabar turėsi į tą istaigą pakartotinai nupėdinti, ir ....

jediara, pas tave irgi graži šeimynėlė, keli jie čia gyvena, trys ligtai matosi, ir jiems matyti visai patogu, kad net žiedukų nešykši.
jediara nemaži jau
ir ne vienas vienam vazone auga ane
seniai augini?
Kartą ir aš vienoj įstaigoj mačiau gėlę-vazonas apie metro aukščio,jame svogūnas kokia 50 cm diametro....galvojau dar kas čia per stebuklas,dabar mąstau,kad tai galėjo būt Crinas
Bet dydis nerealus
Kartą ir aš vienoj įstaigoj mačiau gėlę-vazonas apie metro aukščio,jame svogūnas kokia 50 cm diametro....galvojau dar kas čia per stebuklas,dabar mąstau,kad tai galėjo būt Crinas