Įkraunama...
Įkraunama...

Krinas

Sigute 4u.gif ir aš norėčiau į eilę Crino vaikiuko blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Bet reikės būti kantrioms.... lotuliukas.gif Pasižymiu ir tave Jasmin. 4u.gif
O gėlė motulė kažką buria, tokia pastorėjusi, pagal kitus metus tai kaip ir žydėti turėtų. g.gif
Atsakyti
Lauksim ziedeliu wub.gif
Atsakyti
O gali ten būti ir vaikeliai... tongue.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2008 02 22, 10:30)
na ir grožį jūs čia parodėte  4u.gif  O jau žiedų gražumas to Crino  thumbup.gif

QUOTE(Tina* @ 2008 02 22, 15:38)
O jei dar kvepia  wub.gif

Kvepia, ir gana aštriai, bet neerzdinančiai, užsiuodžia kambaryje. mirksiukas.gif
Ir dar vienas idomus faktas, jei būni tame kambaryje tuo metu kaip tie žiedukai skleidžiasi, tai išgirsti net garsą kaip jie atsiveria, tokį duslų "pokšt" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 22 vasario 2008 - 15:50
Kaip gerai, kad atsirado ši tema. Aš taip pat auginu kriną, tokį, kaip @asta, bet mano kiekvienais metais žydi, tai toks malonus kvapas būna kambaryje ir jo priežiūra labai paprasta.
Atsakyti
Būtinai pasirodyk kaip atrodote dabar, o ir žiedukų nepatingėkite įamžinti kaip žydės, pasidžiaugti draugijoje smagiau. thumbup.gif
Dėl priežiūros tai tikrai labai jau nelepi. mirksiukas.gif
Atsakyti
O as jau pasakojau Astai kaip maciau krinu miska ir dar zydinciu wub.gif
Na vaizdas tai nerealus buvo jie auga vienoj istaigoj koriduriuj tokiuose loveliuose, visa laik kai eidavau ten pagalvodavau na ir velniam jie tas zoles tokias neisvaizdzias augina doh.gif O kai uzejau ir pamaciau vaizdeli tai stovejau kai mieta prarijus blink.gif
Ir gailejausi kad kaip tycia neturiu fotiko nors visa laik nesiojuosi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Sigute*** @ 2008 02 22, 15:29)
O gali ten būti ir vaikeliai... tongue.gif  wub.gif

O tai gal bus isgirstas musu prasymas angel.gif
Atsakyti
Štai mano krinų šeimynėlė, gaila, kad žiedų foto neturiu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2008 02 22, 17:55)

Na vaizdas tai nerealus buvo jie auga vienoj istaigoj koriduriuj tokiuose loveliuose, visa laik kai eidavau ten pagalvodavau na ir velniam jie tas zoles tokias neisvaizdzias augina doh.gif  O kai uzejau ir pamaciau vaizdeli tai stovejau kai mieta prarijus blink.gif

Tai dabar turėsi į tą istaigą pakartotinai nupėdinti, ir ....user posted image

jediara, pas tave irgi graži šeimynėlė, keli jie čia gyvena, trys ligtai matosi, ir jiems matyti visai patogu, kad net žiedukų nešykši. wub.gif
Atsakyti
jediara, gražūs tavo krinai thumbup.gif ir matau, kad keletas. Gal gali vieną perleisti ? ax.gif
Atsakyti
jediara nemaži jau thumbup.gif ir ne vienas vienam vazone auga ane g.gif seniai augini?

Kartą ir aš vienoj įstaigoj mačiau gėlę-vazonas apie metro aukščio,jame svogūnas kokia 50 cm diametro....galvojau dar kas čia per stebuklas,dabar mąstau,kad tai galėjo būt Crinas g.gif Bet dydis nerealus bigsmile.gif
Atsakyti