Įkraunama...
Įkraunama...

Krinas

Kažkaip tema apie mūsų turimą gražuolę nugrimzdo į apačią, tad ja keliu arčiau.

Na viena Crinuko augintoja tapo jau daugiau, kad ir nediduką bet išleidau į Šiaulių pusę, manau gaus sveikais lapukais, o jų tik pora dar teturi. tikiuosi atsilieps, pasidžiaugs nauju augaliuku, ir sėkmingai auginsime kartu.... mirksiukas.gif
Papildyta:

user posted image...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 06 kovo 2008 - 18:03
Sigute***, šis Tavo krinas tikrai įspūdingas thumbup.gif Ar jis vaikiukų neaugina?
Atsakyti
Augina mirksiukas.gif , bet jei tu jo norėtum , tai eilutėje būtum ketvirta doh.gif , buvo trys vaikiukai vieną jau pavyko atskirti, tai jis iškeliavo į naujus namus,su nemažomis šaknimis, ir tik porą lapukų ( dar toks neišvaizdus, kūdikėlis), o du dar labai prilipę prie motininio augalo, reikia kad paugtų, ir atskiltų kažkiek nuo motulės, nes kitaip galiu sužaloti motulę, ar vaikiuką. ]
Tai va jei būsi kantri gal ir sulauksi. g.gif
Atsakyti
Aš niekur neskubu, palauksiu. Kad tik tų vaikelių būtų. Tai tada mane į eilutę mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasižymiu tave. Bus nes ji neinoringa, iki rudenio manau tikrai sulauksi. drinks_cheers.gif
iš kokio tu miesto?? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 06 kovo 2008 - 19:34
Šiandien ir aš įsigijau kriniuką. Mažutis - svogūnėlis vos 5cm, aukštis apie 40cm.
Gavau iš oranžerijos, kur jų daugybė. Tai ten visas svogūnas virš žemės pasodintas. Ir liepė mažai laistyt, nes jie vandens svogūne prisikaupia. O skaičiau apie jų auginimą , kad vasarą gausiai lieti. Žiūrėsiu kaip jis jausis, taip ir laistysiu.
Gal vasarai į lauką išnešat ar šiltnamį,kad pasistiprintų? Jei jis amarilių šeimos tai turėtų tikti.

Atsakyti
O gal jau nauju ziedeliu uzderejo wub.gif
Atsakyti
Tai kur tos Krinų augintojos? mirksiukas.gif

Štai pasirodom su savo mažyliu

user posted image

Ant kokios palangės laikot? Perkėliau dabar ant pietinės,nes kitur vietos lapams mažoka buvo. O vandens tai tikrai daug geria.
Atsakyti
Grazus gyventojas thumbup.gif
Laukiam vis Sigutes ziedeliu ir leliuku wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 07 balandžio 2008 - 20:54
Gražus augalas, aš juos ilgakojus vadinu "kukurūzais" lotuliukas.gif

O manasis dar žieduko nerodo, tik +vaikiuką vieną , pasipuošė kaip kiškio ausytėmis. thumbup.gif wub.gif Taigi lėliukų jau yra, bet nenusiminkim, bus ir žiedukų, kaip minėjau pas mane jis neužsispyrėlis.
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sigute,nuostabi jūsų gėlytė.Aš mačiau kažkurioj maximoj , atrodo,tokios gėlės gumbelių(gal svogūnėlių) pirkti.Noriu paklaust,jei nusipirkčiau,į kokias žemes sodinti,ir ar išvis dar nepervėlu sodinti? Ir ar to svogūno nereikia prieš sodinimą pamerkt į vandenį,kad šakneles išleistų>Ačiū 4u.gif
Atsakyti