Įkraunama...
Įkraunama...

Krinas

QUOTE(evers @ 2011 02 15, 00:00)
salygos pas mane paprastos,netgi prastokos...bet myliu gėles  doh.gif ..o dar skaičiau kad pas dvynius gėlės gerai auga,gal tiesa.palangės šaltos..kambaryj sausa... doh.gif  o aš iš baimės šokinėju apie jas...vaikai kamuoliu apdaužo...paukščiai mano mielieji apkandžioja... doh.gif  va ir salygos...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Svarbiausia, kad gėlės žydi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 02 15, 09:20)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Svarbiausia, kad gėlės žydi  thumbup.gif

Tai jau tikrai,skaičiau evers postą ir juokiaus biggrin.gif taip nuoširdžiai aprašė kas skriaudžia jos gėlytes...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Užsipavydėjusi schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif EVERS grožio,puoliau apžiūrinėti savojo krino,o gi tas biaurastis kaip visada vaikais apsipylęs nė nesiruošia pamalononti žiedais,taip per tris metus ir nemačiau kaip žydi g.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 02 16, 21:50)
Sveikos 4u.gif Užsipavydėjusi schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif EVERS  grožio,puoliau apžiūrinėti savojo krino,o gi tas biaurastis kaip visada vaikais apsipylęs nė nesiruošia pamalononti žiedais,taip per tris metus ir nemačiau kaip žydi g.gif

Oho blink.gif Tai net žiedų nematei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 02 16, 22:54)
Oho  blink.gif Tai net žiedų nematei? g.gif

Ne net neįsivaizduoju kokios spalvos.Matyt kažką negerai darau,gal reikėtų kokiom nors šustrom trąšom pamylėt.Neperseniausiai nusipirkau Shulco,jau porą kartų laisčiau,bet vistiek varo į vaikus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 02 17, 00:18)
Ne net neįsivaizduoju kokios spalvos.Matyt kažką negerai darau,gal reikėtų kokiom nors šustrom trąšom pamylėt.Neperseniausiai nusipirkau Shulco,jau porą kartų laisčiau,bet vistiek varo į vaikus doh.gif

Aš tai žiemą jį vėsioje patalpoje laikydavau ir vasarą žydėdavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 02 17, 00:26)
Aš tai žiemą jį vėsioje patalpoje laikydavau ir vasarą žydėdavo ax.gif

Gal ir laistymą riboji?
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2011 02 14, 18:17)
ką šiandien pamačiau... bigsmile.gif

bigsmile.gif oho, kaip fainai lukštenasi thumbup.gif

QUOTE(GIZZI5 @ 2011 02 16, 22:18)
Matyt kažką negerai darau,gal reikėtų kokiom nors šustrom trąšom pamylėt.Neperseniausiai nusipirkau Shulco,jau porą kartų laisčiau,bet vistiek varo į vaikus doh.gif

Gal didelis vazonas pas tave?
Aš tai salyginai mažam vazone auginu, kad vaikuojas jie masiškai tai tikrai, jau mano per 4metus vaikų vaikai žydi.

Vėsiai nelaikau, bet laistymą riboju ( nors ne manęs klausi blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Livai: 16 vasario 2011 - 22:44
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 02 17, 00:38)
Gal ir laistymą riboji?

Taip, riboju - panašiai, kaip amariliams , tik jie ne visus lapus nudžiovina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2011 02 17, 00:41)
bigsmile.gif oho, kaip fainai lukštenasi thumbup.gif
Gal didelis vazonas pas tave?
Aš tai salyginai mažam vazone auginu, kad vaikuojas jie masiškai tai tikrai, jau mano per 4metus vaikų vaikai žydi.

Vėsiai nelaikau, bet laistymą riboju ( nors ne manęs klausi blush2.gif )

Ka reiskia ne manes klausi ,aciu,kad atsakai 4u.gif Man bet kieno patirtis svarbi.Tik mano drauge Jediara greiciausiai sureaguoja drinks_cheers.gif O vazonas tai tikrai geras,net sakyciau,kad net mazokas apie pora cm.is krastu.Na tikiuosi,gal trasos pramus g.gif Atsiprasau,kad sveplai rasau,nusprogo liet.klb.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 02 16, 23:51)
Taip, riboju - panašiai, kaip amariliams , tik jie ne visus lapus nudžiovina rolleyes.gif

as irgi sita daikta nusipirkau (dar tik atsisiusti reikia) smile.gif tai semiuosi patirties, kaip auginti. Beje, pastebejau tendencija, kad jeigu jau myli koki svoguna, tai myli juos visus thumbup.gif amarilius, eucharius, krinus, tulpes, narcizus ir pan. biggrin.gif Ziuriu forumas kitas, o svogunu myletojos tos pacios drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre.vilnius: 16 vasario 2011 - 22:55
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 02 17, 00:54)
as irgi sita daikta nusipirkau (dar tik atsisiusti reikia) smile.gif tai semiuosi patirties, kaip auginti. Beje, pastebejau tendencija, kad jeigu jau myli koki svoguna, tai myli juos visus  thumbup.gif amarilius, eucharius, krinus, tulpes, narcizus ir pan. biggrin.gif Ziuriu forumas kitas, o svogunu myletojos tos pacios  drinks_cheers.gif

cibulines drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti