Įkraunama...
Įkraunama...

Krinas

QUOTE(GIZZI5 @ 2011 02 16, 22:54)
O vazonas tai tikrai geras,net sakyciau,kad net mazokas apie pora cm.is krastu.Na tikiuosi,gal trasos pramus g.gif Atsiprasau,kad sveplai rasau,nusprogo liet.klb.

Šiaip tai labai patiko kai pavasarį į lauka išnešiau, bet nesodinau į žemę, jau kaip pradėjo augint svogūną doh.gif
Aš padariau išvadą-jei yra galimybė, tai pavasarį visas kambarines gėles reik nešt į lauką, joms žiauriai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2011 02 17, 01:04)
Šiaip tai labai patiko kai pavasarį į lauka išnešiau, bet nesodinau į žemę, jau kaip pradėjo augint svogūną doh.gif
Aš padariau išvadą-jei yra galimybė, tai pavasarį visas kambarines gėles reik nešt į lauką, joms žiauriai patinka smile.gif

Taip ir darysiu,galimybe isnesti i lauka tikrai yra thumbup.gif Labai aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 02 17, 00:56)
cibulines drinks_cheers.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 02 16, 23:56)
cibulines drinks_cheers.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  4u.gif

thumbup.gif jojo tai mes drinks_cheers.gif
Beje, as Ismene festalis tiktai taip ir auginu - sodinu pavasari vazone, nesu lauk, lauke zydi kiekvienais metais, o paskui kaip amarili uzmigdau ziemai. Cia prie temos apie geliu nesima i lauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre.vilnius: 17 vasario 2011 - 08:10
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 02 17, 10:09)
thumbup.gif jojo tai mes  drinks_cheers.gif
Beje, as Ismene festalis tiktai taip ir auginu - sodinu pavasari vazone, nesu lauk, lauke zydi kiekvienais metais, o paskui kaip amarili uzmigdau ziemai. Cia prie temos apie geliu nesima i lauka

Aš vis galvoju ją įsigyti, tik nieko nežinau apie auginimą - gal labai lepi ax.gif
Atsakyti
o jūsų crinai balti?, ar turit ir kitokių spalvų?
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 02 17, 11:33)
Aš vis galvoju ją įsigyti, tik nieko nežinau apie  auginimą - gal labai lepi  ax.gif

Visai nelepi. Pernai metais įsigyjau vieną cibuliuką su 5 vaikiukais per išpardavimą (vasarinį). Pasodinau į kibirėlį, kuris buvo tik pusiau pripildytas žemėmis. Balkone vasarą atlaikė pragarišką karštį, laistoma kada ne kada. Dukra netyčia užgriuvo ir gerokai aplamdė... blush2.gif Dabar jau bunda ir viso, rezultate, turiu 7 gražias galvutes ir 3 pipliukus prie mamos. 4u.gif
Atsakyti
mano patirtis menka,auginu kažkur metus,bet jau žydės antra syk...laistau beveik kaip orchidėjas karta savaitėj su tuo pačiu vandeniu kur orches mirkiau.. blush2.gif vasara po žydėjimo lapus nudžiovino,neužilgo atžėlė,tai auga ant pietinės palangės.saulutė kai pasirodė, pavasarį pajuto padovenos man žiedeliu...kaip pasiilgau to skanaus kvapo... wub.gif wub.gif ir toks tyras žiedelis baltas su rausvu galiuku...į lauka nenešu aplink daug gėlių mylėtoju gyvena,o ir vaikai dažnai bieso primąsto...tad mano visos gėlės auga namie o vasara įstiklintam balkone... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 02 17, 10:33)
Aš vis galvoju ją įsigyti, tik nieko nežinau apie  auginimą - gal labai lepi  ax.gif

as tai kaip begonijas auginu, o rudeni iskasu, kaip amarilius nudziovinu ir i rusi sausai i dezute su begonijom. Pavasari sodinu ir vel viskas is naujo. Sedi rytinej arba pietinej dali, panasu, kad saule megsta. Gal reiketu koki foruma pradeti egzotisku svoguniniu geliu? nes ten is lenku ne tiktai krina, dar visokio bieso prisipirkau.. smile.gif V, apie ismena ir nera kur pakalbeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 02 17, 13:06)
as tai kaip begonijas auginu, o rudeni iskasu, kaip amarilius nudziovinu ir i rusi sausai i dezute su begonijom. Pavasari sodinu ir vel viskas is naujo. Sedi rytinej arba pietinej dali, panasu, kad saule megsta. Gal reiketu koki foruma pradeti egzotisku svoguniniu geliu? nes ten is lenku ne tiktai krina, dar visokio bieso prisipirkau.. smile.gif V, apie ismena ir nera kur pakalbeti smile.gif

Būtų tikrai labai įdomu,nes teršiame Sigutės sukurtą temutę thumbup.gif Gal Ji labai nesupyks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 02 16, 19:50)
per tris metus ir nemačiau kaip žydi g.gif

Pas mane tokia pati situacija unsure.gif tik vaikus augina,o žiedų 0. Greičiausiai dar jaunas augalas,man vaikiuką davė,tai turi subręst žydėjimui rolleyes.gif

QUOTE(Livai @ 2011 02 16, 23:04)

Pritariu tavo išvadai drinks_cheers.gif
Atsakyti
kaip laikomės..... ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti