Įkraunama...
Įkraunama...

Toksokarozė

QUOTE(augustautve @ 2011 10 01, 18:44)
Mano sunui 1,7 ir Kaune 2 oj nustate kad jam toksokoroze,nes daznai serga ir su padusimais,bet mum sake leistina dar yra 0,4,o rado 1,86 toksokaru kraujyje. Baisiai pergyvenu, israse vaistu kuriuos parduoda tik su deklaracija ir tik Kalnieciu vaistine, uz 2 tab, sumokejau 104 lt verysad.gif  kaip toliau eisis tai net bijau pagalvoti

o uz tyrimus mokejote?
Atsakyti
QUOTE(augustautve @ 2011 10 01, 17:44)
Mano sunui 1,7 ir Kaune 2 oj nustate kad jam toksokoroze,nes daznai serga ir su padusimais,bet mum sake leistina dar yra 0,4,o rado 1,86 toksokaru kraujyje. Baisiai pergyvenu, israse vaistu kuriuos parduoda tik su deklaracija ir tik Kalnieciu vaistine, uz 2 tab, sumokejau 104 lt verysad.gif  kaip toliau eisis tai net bijau pagalvoti

Labai gaila, tie vaistai pas neregistruojami, todel ziauriai brangus, jei pavyktu kazkaip ju nusipirkti Lenkijoje, ten gautusi kokius 4 kartus pigiau.
Atsakyti
QUOTE(KreKre @ 2012 02 04, 14:17)
Labai gaila, tie vaistai pas neregistruojami, todel ziauriai brangus, jei pavyktu kazkaip ju nusipirkti Lenkijoje, ten gautusi kokius 4 kartus pigiau.

na taip, kolkas atsigydem, tai po metu vel kartos, bet jei ras tai gulsimes i ligonine tai tada gydymas nemokamas
Atsakyti
QUOTE(augustautve @ 2012 02 04, 18:26)
na taip, kolkas atsigydem, tai po metu vel kartos, bet jei ras tai gulsimes i ligonine tai tada gydymas nemokamas

Kiek žinau, sitais vaistais negydo ligoninėje nemokamai. Na nebent pasikeite per paskutinius pora metu.
Atsakyti
QUOTE(KreKre @ 2012 02 04, 20:09)
Kiek žinau, sitais vaistais negydo ligoninėje nemokamai. Na nebent pasikeite per paskutinius pora metu.

mum sake kad gydo, nes siule gultis, bet as nenorejau
Atsakyti
unsure.gif ir mano 8m sunui nustate sia liga unsure.gif antradieni vyksim pas okulista dar,ir po visu tyrimu gyd.sake nuspres skirti gydyma ar ne unsure.gif tik nesuprantu,jei jau tyrymai rodo kad vaikas serga toksokaroze,kaip dar gali buti,kad skirti gydyma ar ne g.gif ar si liga savaime praeina?ir dar idomu,ar jus laikot augintini namuose?ar gali sia liga nuosavas skiepytas,nukirmintas ir priziuretas suniukas uzkresti?nes pries 4 men isigyjom jorksyra,bet gyd.pasake kad tosokaroze galejo uzsikresti ir pries metus ir pries 2,kai dar net neturejom augintinio....esu tokioj nezinioj ir nevilty,negi reikes atsisakyti suniuko,kuris yra ne tik suo,bet pilnateisis seimos narys...
Atsakyti
sveiki,

Rasau savo tetos prasymu.Gal yra kas turi atliekamu vaistuku nuo toksikorozes? Mintezol, Fansidar ar Eskazole...Butume labai dekingi kad atsilieptu kas turi bent kiek ir kam nereikia.Perpirktumeme.Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tekila41: 15 gegužės 2012 - 21:15
labas, mano sunui nustatyta toksokaroze
gere vermox daug kartu, jokiu rezultatu
dabar suradau rusijoj Gelmostop vaistu rinkini, nepigus, beveik 400 lt, gal kas bandet? jei taip, kokie rezultatai? butu malonu, jei kazkas atslieps
Atsakyti
QUOTE(lienusia @ 2012 10 25, 12:56)
labas, mano sunui nustatyta toksokaroze
gere vermox daug kartu, jokiu rezultatu
dabar suradau rusijoj Gelmostop vaistu rinkini, nepigus, beveik 400 lt, gal kas bandet? jei taip, kokie rezultatai? butu malonu, jei kazkas atslieps

sveiki, del jusu vaisto-reikia ziureti vaisto chemine sudeti, tai tai tik vermoksas, tik kitu pavadinimu, o jus skaitete jo anotacija?
gal galiu suzinoti, pagal koki tyrima jusu sunui nustate toksakazore?
Ig E ar koki kita dare?
aciu
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2012 10 25, 15:47)
sveiki, del jusu vaisto-reikia ziureti vaisto chemine sudeti, tai tai tik vermoksas, tik kitu pavadinimu, o jus skaitete jo anotacija?
gal galiu suzinoti, pagal koki tyrima jusu sunui nustate toksakazore?
Ig E ar koki kita dare?
aciu
4u.gif

nzn pagal koki, endemikoj dare, o sudetis to vaisto yra vien naturalios zaliavo (graikiskas riesutas, cesnakas, gvazdikelis...s, siaip labai daug atsiliepimi rusijoj, idomu ar lt ji kas nors gere
Atsakyti
QUOTE(mamka35 @ 2012 02 25, 09:58)
unsure.gif ir mano 8m sunui nustate sia liga unsure.gif antradieni vyksim pas okulista dar,ir po visu tyrimu gyd.sake nuspres skirti gydyma ar ne unsure.gif tik nesuprantu,jei jau tyrymai rodo kad vaikas serga toksokaroze,kaip dar gali buti,kad skirti gydyma ar ne g.gif ar si liga savaime praeina?ir dar idomu,ar jus laikot augintini namuose?ar gali sia liga nuosavas skiepytas,nukirmintas ir priziuretas suniukas uzkresti?nes pries 4 men isigyjom jorksyra,bet gyd.pasake kad tosokaroze galejo uzsikresti ir pries metus ir pries 2,kai dar net neturejom augintinio....esu tokioj nezinioj ir nevilty,negi reikes atsisakyti suniuko,kuris yra ne tik suo,bet pilnateisis seimos narys...

tai rinkites,atsiprasau,ziauriai parasysiu,bet ar suniukas-pilnateisis,ar vaikas nematantis...ligos pasekmes ziaurios,jeigu ka...
Atsakyti
sveiki,
gal kas galėtumėte apie šią ligą..sergu ir aš, ir sūnus...esam nevilty, vyksim konsultacijai į vilnių, nes esam periferijoj..gydytojai nesusidure, po vermoxo titrai padidejo...
Atsakyti