Įkraunama...
Įkraunama...

Toksokarozė

skaitau, kad daug kas pergyvena del gyvunu, nuo ju uzsikreciama,
tai tada veterinarai masiskai sirgtu sia liga, apie tai nepagalvojote,
turiu du gyvunus, vetai be pirstiniu ir apziuri, ir skiepija, operuoja aisku su pirstinemis arba jei atlieka kokias kitas proceduras
Atsakyti
gal ir serga, tik nesupranta..man ir labai sunkiai atrado..sunui butu ilgai nerade, jei ne mano atradimas..po mano ligos atradimo, tapo aiskus kai kurie simptomai...
Atsakyti
QUOTE(vestutet @ 2014 02 23, 21:45)
sveiki,
gal kas galėtumėte apie šią ligą..sergu ir aš, ir sūnus...esam nevilty, vyksim konsultacijai į vilnių, nes esam periferijoj..gydytojai nesusidure, po vermoxo titrai padidejo...

pasukit man 867670468,mano sunus sirgo,pasveiko,vermox sios ligos negydo,nes jos neiskakosi su kirminukais unsure.gif
Atsakyti
Sveiki,

kas gali pasufleruoti kur galima parduoti per klaida pirktus vaistus?
Atsakyti
Norint issiaiskinti koki tyrim reiki pasidaryti? Toxoplazmoze?
Atsakyti
endemik daro toxoplazma gondiii..cia tema apie toksokaroze. sukelejas toxocara canis
Atsakyti
man infektologe padare tyrima toksoplazmoze, tai ar cia tas pats, ar kitas tyrimas?
Atsakyti
Sveiki, kokia tvarka, jei noriu istirti vaika del toksokaros? Ar reikia seimos gyd. siuntimo i infekcine ligonine, kad paimtu krauja. Klausiu del nemokamo istyrimo.
Atsakyti
mamkos kur ta escazole isigyjat?
Atsakyti
Labas vakaras,
Iesksu pirkti vaistu nuo tokokarozes? Gal jas turi likusiu Escalozes tableciu? Reikia 10. Arba zino kur galima nusipirkti greitai?
Atsakyti
Mazoji turejo toksokaroze praaitais metais. Dabar daremes tyrima kitai dukrytei ,nes serga plauciu ligom daznai. Atsakymas neigiamas. Uz 3men kartosim. Nes esam ant ribos.sad.gif 8.1 teigiamas. Pas mus 8. Tyrimas buvo spec toksokarozei.
Atsakyti
Sveikos... Susirgo ir mano dukryte. Nesitikejome sios ligos. Baisu
Atsakyti