Įkraunama...
Įkraunama...

Namų fasadai

QUOTE(Snowpass @ 2009 05 25, 13:16)

Komentaras del langu spalvos- jeigu desite plastikinius langus- ale pusies imitacija, dar gerai pasiziurekite kaip atrodo realus gaminiai istatyti i nama, nes labai matosi, kad plastmase su laminatu. Reikia pamatyti naturaliai, jeigu aisku as apie ta pati kalbu.

dekui uz issamu atsakyma, dabar mes dar langu stadijoje tik todel del sienu glaistymo cia jau velesnis klausimas cool.gif
yra jau nuspresta kad desim balintos pusies langus is abieju pusiu tokia pacia spalva bet plastikinius is Hrono, esu macius realiai tai tikrai nera 'geltoni' jie labai naturalios spalvos ir gana gerai atrodo, nes mediniu nenorim blush2.gif tai sis manau yra vienintelis tinkamas variantas.
o jus ar dejot langu remus pilkos spalvos ir is vidaus ar baltus ? Cia dar biski man neramu su ta spalva is vidaus blush2.gif noriu kuo 'svaresnio' vaizdo namuose.
Ir beje dar paskutinis klausimukas apie tas ranku darbo plytas, tas destytojas kartais vardu ne Saulius is Kauno?
Atsakyti
QUOTE(Vaidillute @ 2009 05 25, 19:29)
dekui uz issamu atsakyma, dabar mes dar langu stadijoje tik todel del sienu glaistymo cia jau velesnis klausimas  cool.gif
yra jau nuspresta kad desim balintos pusies langus is abieju pusiu tokia pacia spalva bet plastikinius is Hrono, esu macius realiai tai tikrai nera 'geltoni' jie labai naturalios spalvos ir gana gerai atrodo, nes mediniu nenorim  blush2.gif  tai sis manau yra vienintelis tinkamas variantas.
o jus ar dejot langu remus pilkos spalvos ir is vidaus ar baltus ? Cia dar biski man neramu su ta spalva is vidaus  blush2.gif  noriu kuo 'svaresnio' vaizdo namuose.
Ir beje dar paskutinis klausimukas apie tas ranku darbo plytas, tas destytojas kartais vardu ne Saulius is Kauno?

Plytos: ne, jo vardas Vytas smile.gif Jei reikes, rasykit AZ, nes cia jau reklama gaunasi, na bet mes pasidarem patys, nes kai nuvaziavom paziureti namo Kleboniskyje ismuryto, tai susileidom smile.gif

Langai: jei matet naturaliai ir jums OK, tada super, aisku kad tiks ir patiks thumbup.gif Viduje mes dejom taip pat tamsiai pilkus, kaip ir isoreje. Pas mus viduje ale "loft" dizainas, tai mums tiko. Diena nekrenta i akis, kad tamsus remai viduje, nes ziurint i lauka, kai ten sviesu, net ir baltas remes atrodo tamsus vizualiai. Taciau nakti labai faina, nes remai susilieja su tamsiu stiklu ir tai gaunasi kaip istisa detale. Jeigu viduje darysite baltas sienas (grynai baltas), tai palikite baltus langus viduje butinai, nes kitaip "gryno" vaizdo nebus. Be to jei ruosiates naudoti medi viduje, pvz. deti medines grindis, tai niekaip nesuderinsite su ta balinta pusimi, kad nesipjautu. As maciau kaip atrodo baltos sienos viduje + rausvo medzio grindys + balti langai. Vaizdas geras- "grynas" manyciau biggrin.gif
Atsakyti
Snowpass, labai grazus tamstos namas wub.gif Ir tos ranku darbo plytos bigsmile.gif wub.gif Atejau patarimu del fasado spalvos ieskoti, o radau kai ka artimo dusiai biggrin.gif Musu namas irgi ploksciu stogu ir tamsiais langais. As asmeniskai labai norejau tokio tamsiai pilko klinkerio, bet vyrui norejosi kazko "kito", tai kompromise gavosi tamsiai pilkai baklazaninis ar baklazaniskai tamsiai pilkas, net nezinau kaip apibudinti biggrin.gif Zodziu, tamsus. Ir turim namo dali, kur numatytas tinkas. Tai va del sios dalies turiu klausima: renkam silikoninio tinko spalva. Kiek ta spalva begant laikui kinta? Jei paleteje spalva tinka, imti pustoniu sviesesne? Nes visi kaip susitare sako, kad realybeje tinko spalvos atrodo tamsiau g.gif Jau keturias spalvas ant fasado isbandziau su dazais ir nei viena 100 proc. netinka/nepatinka g.gif
Atsakyti
Gal kam teko daryti apdailą iš skaldyto akmens. Turime akmenis kurių storis 2-4cm reikia kažkaip apmūryti kaminą, tik dabar klausimas kaip juos pritvirtint kad po kiek laiko nepradėtų krist ant galvos unsure.gif
Atsakyti
Sveikos. Noriu paklausti. Gal zinote kur galima isigyti tokiu ploksciu kaip plytos (maciau per TV). Pas mus yra 2 (pries iejima ) kolonos is raudonu blokeliu ir mes jas norime aplibdyti tokiom plokstem, ale murintos raudonu plytu bus bigsmile.gif Namas kaip ir pabaigtas, apkaltas tamsiai raudonom-rudom medinem dailylentem, langai, stogas ir visi pakalimai t.rudi. Sakau visai ziuretusi t.raudonomis plytomis (imitacija) apklijuotos tos kolonos. Nu gal supratote ko noriu blush2.gif Aciu.
Atsakyti
Bijuna, ar tu turi omeny kazka tokio?
user posted image

Jai taip, tai visokiu spalvu maciau Tenax atstovybeje 4u.gif

Ar tu kalbi apie klinkerines plyteles mastau.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikurila: 26 gegužės 2009 - 11:07
Turbut apie Tenax kalbejau g.gif blush2.gif Kazin kaip jos? Nu gi kai namas jau pabaigtas ir jame jau antri metai gyvename tai norisi kuo maziau dirbti, jos turbut lengviau klijuojamos ir maziau vargo.
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2009 05 26, 12:13)
Turbut apie Tenax kalbejau  g.gif  blush2.gif  Kazin kaip jos? Nu gi kai namas jau pabaigtas ir jame jau antri metai gyvename tai norisi kuo maziau dirbti, jos turbut lengviau klijuojamos ir maziau vargo.

Nezinau kaip jos, bet gyvai galima pamatyti pvz. ju ofise Vilniuje, Fabijoniskese priesais Mandarina mirksiukas.gif Bet man rodos pigiau ir didesnis pasirinkimas spalvu vis tik butu klinkeriniu plyteliu rolleyes.gif O vargo, tai gal panasiai biggrin.gif

P.S. man kazkodel atrodo, kad tos plokstes pasiteisintu, jai klijuoti reiketu didelius fasado plotus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikurila: 26 gegužės 2009 - 11:20
Bet paziurejau, kad jos "priklijuotos" ant putu polisterolio, tai kai mes apklijuosime kolonas jos labai "pastores g.gif Mums gi kolonu sildyti nereikia. Gal koki plonesniu dar buna?
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2009 05 26, 12:19)
Bet paziurejau, kad jos "priklijuotos" ant putu polisterolio, tai kai mes apklijuosime kolonas jos labai "pastores  g.gif Mums gi kolonu sildyti nereikia. Gal koki plonesniu dar buna?

Musu pazystami apsiklijavo tom plokstem kaikurias namo dalis.Ten prie polesterolo priklijuotos klinkerines plyteles, buna polestirolo storis 5-10 cm.Darbas labai gritas ir lengvas,pasidare patys,tik tarpus uzpildyti ilgiau,jiems kv.plokstes kainavo 120 lt. eme su vokisku klinkeriu.
Atsakyti
QUOTE(Fiona @ 2009 05 26, 10:46)
. Ir turim namo dali, kur numatytas tinkas. Tai va del sios dalies turiu klausima: renkam silikoninio tinko spalva. Kiek ta spalva begant laikui kinta? Jei paleteje spalva tinka, imti pustoniu sviesesne? Nes visi kaip susitare sako, kad realybeje tinko spalvos atrodo tamsiau g.gif  Jau keturias spalvas ant fasado isbandziau su dazais ir nei viena 100 proc. netinka/nepatinka g.gif

Man irgi įdomus šis klausimas, nes rinksimės samaninę spalvą. O kokios firmos tinką renkatės. Kažin koks kokybiškiausias?

Snowpass, labai gražu pas jus ir originalu..... Dėl baltos spalvos labai pritariu, pas mane viduj bus daugiausia balta spalva. O visą laiptinę dėsim kažkokiu specialiu danišku tinku (baltu), kur paviršius nelygus gaunasi. Deja, Lietuvoj jo net nėra pirkt. Dabar gyvenu bute, kur viskas balta ir man labai patinka tas šviesos jausmas.
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2009 05 27, 12:04)
Man irgi įdomus šis klausimas, nes rinksimės samaninę spalvą. O kokios firmos tinką renkatės. Kažin koks kokybiškiausias?
Snowpass, labai gražu pas jus ir originalu..... Dėl baltos spalvos labai pritariu, pas mane viduj bus daugiausia balta spalva. O visą laiptinę dėsim kažkokiu specialiu danišku tinku (baltu), kur paviršius nelygus gaunasi. Deja, Lietuvoj jo net nėra pirkt. Dabar gyvenu bute, kur viskas balta ir man labai patinka tas šviesos jausmas.

Apie balta spalva smile.gif

Visi dizaineria issijuose tvirtina, kad jeigu dedi balta spalva, tai reikia koki tona imti, na tipo kazka is "off white" paleteje. Tai va kiek isbandeme, tai pasiteisino tik toks variantas- nusiperki bazina balta spalna ir nededi nieko, nes visus bandymus dabar isdazau garaze, pvz. aukso vertes Tikurilla LUJA dazu 10 l. banke lotuliukas.gif

Del fasado, tai cia daug diskusiju, bet mano isitikinimu bet kur gali buti tik viena pagrindine spalva (balta, juoda ir visos pilkos- nera spalvos). Taigi- max 2, bet cia jau yra vietos suklisti, o jie visos trys, tada uztikrintas pravalas, nebent kazkam patinka lenkisku moteliu interjeras biggrin.gif
Gal ir per grieztai as cia mirksiukas.gif
Atsakyti