Įkraunama...
Įkraunama...

Namų fasadai

baltas tinkas tinkui nelygus, dazniausiai balta tinka pasirenka ekonominiis sumetimais ypac daznai pasirenka mineralini - po kurio laiko ir pasireiskia visi jo trukumai, jei jau rinktis balta tinka geriausiai silikatini arba silikonini, kibiras kainuoja siek tiek brangiau bet uztad gausi kokybiska daikta
Atsakyti
QUOTE(Viktoras @ 2008 12 18, 19:02)
o kaip Jums mergaites toks namukas?
http://www.fasaduapd...-projektai/2/96

Siaip klinkerio spalva labai nebloga. Tik vat is sitos nuotraukos nei stogo, nei langu, nei pakalimu nesimato. Ner bendro vaizdo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktoras @ 2008 12 24, 01:15)
baltas tinkas tinkui nelygus, dazniausiai balta tinka pasirenka ekonominiis sumetimais ypac daznai pasirenka mineralini - po kurio laiko ir pasireiskia visi jo trukumai, jei jau rinktis balta tinka geriausiai silikatini arba silikonini, kibiras kainuoja siek tiek brangiau bet uztad gausi kokybiska daikta

na mūsų atveju irgi siūlomas baltas tinkas tipo "dizaineriškas" sprendimas derinant prie aplinkos ir pan... pradedu manyti, kad turi racijos tie architekto žodžiai, bet... man prieš akis iškyla matyti baisūs balti fasadai su nubėgusiomis kažkokiomis rudimis iš po palangių ir pan.
Atsakyti
QUOTE(geguzio ziedai @ 2008 12 24, 12:04)
na mūsų atveju irgi siūlomas baltas tinkas tipo "dizaineriškas" sprendimas derinant prie aplinkos ir pan... pradedu manyti, kad turi racijos tie architekto žodžiai, bet... man prieš akis iškyla matyti baisūs balti fasadai su nubėgusiomis kažkokiomis rudimis iš po palangių ir pan.

prisijungsiu Jums leidus prie diskusijų ir aš blink.gif ,skaitau ir galvoju,ar tas pats architektas ar kas čia darosi,kodėl visi siūlo baltą spalvą?Aš jos taip nenoriu schmoll.gif nes bijau vėlesnio vaizdelio doh.gif ,ir kam tas baltumas,man asmeniškai norisi šiltesnių ryškesnių spalvų mūsų stogas bus rudas ,o statybos dar neprasidėjusios, tad dar rinksiuosi turbūt ilgai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vitamax @ 2009 01 09, 19:37)
prisijungsiu Jums leidus prie diskusijų ir aš blink.gif ,skaitau ir galvoju,ar tas pats architektas ar kas čia darosi,kodėl visi siūlo baltą spalvą?Aš jos taip nenoriu schmoll.gif  nes bijau vėlesnio vaizdelio doh.gif ,ir kam tas baltumas,man asmeniškai norisi šiltesnių ryškesnių spalvų mūsų stogas bus rudas ,o statybos dar neprasidėjusios, tad dar rinksiuosi turbūt ilgai cool.gif

mums architektas baltos tikrai neįpiršinėjo, jis gelsvą/rusvą siūlė - čia buvo mano užgaida biggrin.gif
nes tokia kombinacija (balta - tamsiai ruda - šviesus medis) man tikrai graži... wub.gif Bet kolkas sprendimas nepriimtas, atidėjau pavasariui smile.gif
Atsakyti
Laba. Musu namukas bus iki puses nuo apacios burgundo spalvos klinkeris, virsus turetu buti tamsiai pilka Eternito apkala, langai pilki, pakalimai pilki (gavosi per sviesus, bet nieko, langai irgi sviesesni), o stagas - juodos cerpes.

Rasiau kitoje temoje, po to radau sita, tai ir cia paklausiu. Planavom virsu kalti Eternito apkala, patogu, nes ilgaamze, dazyti nereikia. Kaina kvadrato 56 litai, bet tai dar reikes daug bruseliu arba metalo, tai apkalai tvirtinti prie sienos. Pati darba gali pats vyras pasidaryti su kokiu padejeju (pvz. su manim lotuliukas.gif ) Tiesa, apsiltinimui vata turim jau senokai susipirke, nelabai zinau kokia ji ten, bet kad ne puta, tai tikrai lotuliukas.gif Gana nepigus variantas, bet pigiau nei klinkeris. O dabar pradejom apie tinkavima mastyti, kazin nepigiau g.gif Kas tinkavot, kiek kainavo kvadrato tinkavimas? O paskui ta tinka reikia dazyti, ar jau gali pats tinkas buti su tamsiai pilka spalva? Aisku, jau sito darbo vyras nedarytu, tektu samdyti, tai vel pinigelius kainuos. Dar vienas dalykas - ar tiks tada po tiktu ta musu vata?
Sakau, gal geriau sedeti su apkala ir nesvarstyti apie tinkavimo galimybes, patarkit kas nors ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GitaZ: 11 sausio 2009 - 11:19
QUOTE(GitaZ @ 2009 01 11, 11:16)
Laba. Musu namukas bus iki puses nuo apacios burgundo spalvos klinkeris, virsus turetu buti tamsiai pilka Eternito apkala, langai pilki, pakalimai pilki (gavosi per sviesus, bet nieko, langai irgi sviesesni), o stagas - juodos cerpes.

Rasiau kitoje temoje, po to radau sita, tai ir cia paklausiu.  Planavom virsu kalti Eternito apkala, patogu, nes ilgaamze, dazyti nereikia. Kaina kvadrato 56 litai, bet tai dar reikes daug bruseliu arba metalo, tai apkalai tvirtinti prie sienos. Pati darba gali pats vyras pasidaryti su kokiu padejeju (pvz. su manim  lotuliukas.gif ) Tiesa, apsiltinimui vata turim jau senokai susipirke, nelabai zinau kokia ji ten, bet kad ne puta, tai tikrai  lotuliukas.gif  Gana nepigus variantas, bet pigiau nei klinkeris. O dabar pradejom apie tinkavima mastyti, kazin nepigiau  g.gif  Kas tinkavot, kiek kainavo kvadrato tinkavimas? O paskui ta tinka reikia dazyti, ar jau gali pats tinkas buti su tamsiai pilka spalva? Aisku, jau sito darbo vyras nedarytu, tektu samdyti, tai vel pinigelius kainuos. Dar vienas dalykas - ar tiks tada po tiktu ta musu vata?
Sakau, gal geriau sedeti su apkala ir nesvarstyti apie tinkavimo galimybes, patarkit kas nors  ax.gif

na aš patarti tai nieko nepatarsiu nes ir patys dar tik esame svarstyme kokia apdailą pasirinkti...iš pradžiū galvojome visą klinkeriu, bet labai brangu, tai irgi puse apsalsime mediu tikriausiai, o pas čia per Eternit apkala, gal visai tiktu nes musu stogas Eternito- melsvai juodas...tai tai klinkerio norėčiau i raudomumą ir gal tada tamsų apkalimą pasirinkti doh.gif nors visada įsivaizdavau kad namas bus baltaislangais ir baltais apkalimais...
dar prie to pačio noriu paklausti:
gal pasakytumėte kas dėjote stogo dangą Eternit kaip ją tvirtinote vinis kalėte ar pirma šiferį reikia pragręšti tik paskui kalti, jau puse stogo dangos uždėjo ir tik dabar pagalvojome kad meistrai gal ne taip daro... ar kaldami nesuskaldis dangos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GitaZ @ 2009 01 11, 12:16)

Rasiau kitoje temoje, po to radau sita, tai ir cia paklausiu.  Planavom virsu kalti Eternito apkala, patogu, nes ilgaamze, dazyti nereikia. Kaina kvadrato 56 litai, bet tai dar reikes daug bruseliu arba metalo, tai apkalai tvirtinti prie sienos. Pati darba gali pats vyras pasidaryti su kokiu padejeju (pvz. su manim  lotuliukas.gif ) Tiesa, apsiltinimui vata turim jau senokai susipirke, nelabai zinau kokia ji ten, bet kad ne puta, tai tikrai  lotuliukas.gif  Gana nepigus variantas, bet pigiau nei klinkeris. O dabar pradejom apie tinkavima mastyti, kazin nepigiau  g.gif  Kas tinkavot, kiek kainavo kvadrato tinkavimas? O paskui ta tinka reikia dazyti, ar jau gali pats tinkas buti su tamsiai pilka spalva? Aisku, jau sito darbo vyras nedarytu, tektu samdyti, tai vel pinigelius kainuos. Dar vienas dalykas - ar tiks tada po tiktu ta musu vata?
Sakau, gal geriau sedeti su apkala ir nesvarstyti apie tinkavimo galimybes, patarkit kas nors  ax.gif

Mes dar tik projektuojames smile.gif irgi planuojame 2a.fibrocementinem plokstem apkalti,galvoju kad tinkas siektiek pigiau,bet plokstes praktiskiau,radau skelbiu lt ploksciu kaina 50 lt.kv.neisivaizduoju kiek tas karkasas kainuos? g.gif bandysim patys apsikalti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kreizzy: 11 sausio 2009 - 12:58
Mūsų visa namo apdaila bus iš klinkerio plytų smile.gif Pasirinkimo kriterijai buvo tokie:

1. Trisluoksnė siena su oro tarpu
2. Klinkeris - ilgaamžė medžiaga
3. Nereikalauja priežiūros ir po tam tikro laiko nereikia "restauruoti" kaip pvz. medžio ar tinko
4. Estetinis vaizdas

Vienu metu svarstėm klinkerio plytelių variantą, tačiau medžiagų + darbų kaina nebūtų mažesnė nei plytų, o kai kurių privalumų netektume ax.gif
Kas dėl spalvų, tai mūsų namas suprojektuotas tarsi iš dviejų dalių, tad, nors man labiau patinka margas klinkeris, pirminė mintis buvo tas dalis daryti skirtingų spalvų - ruda ir kremine (arba gelsva), tačiau neradus plytų atitinkančių viziją (tiksliau vienas radom, bet kaina buvo labai didelė), nusprendėme mūryti iš margų plytų visą namą (čia bus mažiau galvos skausmo dėl reikalingų plytų kiekio ir nereikės sukti galvos kaip įdomiai sujungti skirtingas spalvas susikirtimo vietose) ax.gif
Atsakyti
[quote=kristik,2009 01 11, 14:37]
Mūsų visa namo apdaila bus iš klinkerio plytų smile.gif Pasirinkimo kriterijai buvo tokie:

1. Trisluoksnė siena su oro tarpu
2. Klinkeris - ilgaamžė medžiaga
3. Nereikalauja priežiūros ir po tam tikro laiko nereikia "restauruoti" kaip pvz. medžio ar tinko
4. Estetinis vaizdas

Vienu metu svarstėm klinkerio plytelių variantą, tačiau medžiagų + darbų kaina nebūtų mažesnė nei plytų, o kai kurių privalumų netektume ax.gif

Mano uosvis statybininkas,jis mums paskaiciavo kad plyteles pigiau nei plytos g.gif klijuos jis pats , kainuos tik medziagos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2009 01 09, 20:57)
mums architektas baltos tikrai neįpiršinėjo, jis gelsvą/rusvą siūlė - čia buvo mano užgaida  biggrin.gif
nes tokia kombinacija (balta - tamsiai ruda - šviesus medis) man tikrai graži...  wub.gif  Bet kolkas sprendimas nepriimtas, atidėjau pavasariui smile.gif

Dideliausios sėkmės renkantis,ir lauksime naujienų ką nusprendėte rolleyes.gif tikiuosi pavasaris duos savo požiūrį į spalvas thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas pirkote apdailines keramines, arba klinkerines plytas.
patarkite kur ieskoti ir kokios kainos
Atsakyti