Įkraunama...
Įkraunama...

Kompleksinė negalia

žinoma per skype tai lengviau.Ten tai nebent parašinėt genialių minčių,arba tų genialių pasisemt.Prašysiu rusnes(musu buvuios administratores to forumiuko)gal pades atkapstyt aktyvacijas.Nes Tu teisi ten dabar negyvai tylu irniekas nebevyksta.Čia jau aš kalta 4u.gif blush2.gif
Papildyta:
Ten tai nebent tai čia ta forumiuką turėjau omeny:)
Atsakyti
auuuuuuuu panelytes kur dingot?O agutis Tu man liux mintele pakisai apie privacius gydytojus thumbup.gif .Tik ar tikrai galima pas juos eit kai tvarkais del neigalumo?Kad paskui man nesakytu medikai ,kad taip bandau nusipirkt vaiko sutrikimus, kuriu pilna.
Labiausia tai man reiktu eit del to pas psichiatrus vaiku.Nes kai tada buvau daugiau nenoriu.Man toks jausmas arba jie labiau serga nei vaikuciai,arba tokie pasirodo kai kapeiku ner.Reiks pediatres dar pasiklaust jei tikrai galima eit privaciai tada pingvinuke raitojas rankoves ir pirmyn reikalu tvarkyt,nes neigalumas po 2 metu visai baigias verysad.gif
Ne tiek bijau Lauriuko tu visokiu skaudziu negaliu,kaip Tu daktaru nusiteikusiu kritiskai unsure.gif
Atsakyti
Pingvinuke,neįsivaizduoju,kas gi tau šiais laikais gali uždrausti eiti pas privačius gydytojus?Pediatrė?O kam jos iš vis klausti?Mesk tai iš galvos doh.gif Juk ir mes dabar tvarkomės popieriukus dėl neįgalumo pratęsimo,ir jau tikrai nesiklausiu pediatrės ar galima...Čia tik tėvų apsisprendimas,pas kokius gydytojus eiti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ta prasme, pas privačius? Lankaisi pas savo gydančius gydytojus, o paskui prieš neįgalumą nueini pas privačius, kad surašytų, patikrintų kuo sergi? Gal parašysit į až kur čia "šuo pakastas"?
Atsakyti
na šuo čia gal nei pakastas nei užkastas:)Aš tik manau,ar negali prisikabinti neigalumo tarnyba del to kad ejom per privacius medikus?Na ar netraktuos čia kaip gydytojų papirkinėjimą?Tipo gal primes kam einam per privačius?Gal norit daugiau kad vaikui ligų ir visokių simptomų prirašytų?
Na aš nežinau ar taip būna,dar nebandžiau tik vat man klausimas užėjo ar neprisikabins kad bus privačių medikų išvados ir parašai?
Aš šiaip tikrqai sutikčiau eit per privačius vien tam kad nervų ir vaikui ir sau pataupyčiau.Nu bet būtinai bandysiu šiemet taip ir eit
Atsakyti
Daryk drąsiai taip kaip aš sakau bigsmile.gif Per daug sau nereikalingų klausimų užduodi.Kai mes norime,einame pas privačius,kai norime-pas paprastus lotuliukas.gif Juk ir neįgalumo komisijai,nėra svarbu pas kuriuos gydytojus jūs vaikštote,juk vis tiek išrašą bet kurie gydytojai duoda,o neįgalumo komisijai ir yra svarbiausia išrašai rolleyes.gif
Atsakyti
Labutis smile.gif
jo su NNT sunkus reikalas, man ten jau vien nueiti sunkus reikalas, ta atmosfera, tfu. Ir taip žmogui negerai, tai nuėjęs ten jautiesiapgailėtinai.
Mums taip pat nustatytos kelios diagnozės, žinoma ne tiek daug kaip jums.
1. Prader-Willi sindromas
2. Hipotirozė (ją nustatė po pusės metų)
Bijau ir pagalvot, kad kas dar gali išlįsti.

paola, tu gal iš Klaipėdos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grife: 07 kovo 2008 - 11:58
QUOTE(grife @ 2008 03 07, 11:55)
Labutis  smile.gif
jo su NNT sunkus reikalas, man ten jau vien nueiti sunkus reikalas, ta atmosfera, tfu. Ir taip žmogui negerai, tai nuėjęs ten jautiesiapgailėtinai.
2. Hipotirozė (ją nustatė po pusės metų)
Bijau ir pagalvot, kad kas dar gali išlįsti.

Tai spėju, kad Tu kažkada ieškojai Prader -Willi sergančių vaikučių ir aš tavo telefoną draugei (Audronė, Dominykas) perdaviau, ar taip?
Atsakyti
Labutis  smile.gif

as is Kretingos smile.gif gal gyvai nori pasimatyti bigsmile.gif
Atsakyti
Taip, mes su ja Vilniuj susitikome raidos centre. Bet jiems nepatvirtino tos diagnozės.
QUOTE(siaubute @ 2008 03 07, 13:45)
Tai spėju, kad Tu kažkada ieškojai Prader -Willi sergančių vaikučių ir aš tavo telefoną draugei (Audronė, Dominykas) perdaviau, ar taip?

Papildyta:
Visai smagu būtų smile.gif galime ir mes atvažiuoti, galite ir jūs.
Mano nr. 8 616 14151
QUOTE(paola @ 2008 03 07, 17:27)
as is Kretingos  smile.gif gal gyvai nori pasimatyti  bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(grife @ 2008 03 07, 18:46)
Taip, mes su ja Vilniuj susitikome raidos centre. Bet jiems nepatvirtino tos diagnozės.

Papildyta:
Visai smagu būtų smile.gif galime ir mes atvažiuoti, galite ir jūs.
Mano nr. 8 616 14151

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
Labutis  smile.gif

o kas cia per liga,kuo ji pasireiskia?
Atsakyti
QUOTE(grife @ 2008 03 07, 18:46)

drinks_cheers.gif Sakė, ji man kad nepatvirtino 100proc. tik 20 proc. Bet kaip taip gali būti? Gal ne pas tą genetikę buvo? Nes ir tyrimus jiems mėnesį laukti reikėjo atsakymo, o Jums berods per 5 dienas pasakė. Gal patys mokėjote už tyrimą ir pas kokį genetiką buvote?
Mes irgi su ja raidos centre susitikome daugiau kaip prie 2 metus wub.gif
Atsakyti