Įkraunama...
Įkraunama...

Banko kortelė.. vaikui?

QUOTE(stasiukyn @ 2009 11 03, 20:43)
o i koki cia banka? swedbank??? doh.gif  doh.gif  doh.gif

aha. swedbank bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(stasiukyn @ 2009 11 03, 20:43)
o i koki cia banka? swedbank??? doh.gif  doh.gif  doh.gif

Pirmas klausimas kodėl tiek daug tokių šypsenėlių? g.gif
Antras klausimas ar čia atrodo nusikaltimas? Banko kortelė vaikui?
Atsiprašau-sumarmaliavau blush2.gif . Zoom mažiesiems turi eiti su tėveliais, arba tik tėveliai. Čia kur vienas su tėvų sutikimu J14 planas, o planas mažiesiems J7 smile.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Ž.J. @ 2009 11 03, 10:53)
o man visai patiktų, aš ir dabar sūnui (10 m.) savaitei duodu 20 lt. ir jis juos planuoja, visada penktadieniais paklausiu kiek likopinigu, ar uzteks.... jau pora men. ir jokiu rupesciu nebuvo, tad butu faina, kad nereiketu man isiminet pinigu, o tik pervest i kortele.. ir tegul vaikas mokosi planuot didenes išladas, kad ir menesines.....

Ir kai eis kažkokią smulkmę pirkti atsiskaitinės kortele. Kažin jūsų mokyklos bufete ar valgykloje yra galimybė atsiskaityti banko kortelėmis? Nes pas mus nėra. O kiek mačiau, tai jau parduotuvėse kai kur yra prašoma, iki 10 Lt. mokėti grynais. Dabar daug kas mėgsta grynus, o kortelės neapsimoka, nes ima proc. bankai už transakcijas.

Žinokit skaitau šitai apie korteles, tuos keliasdešimt litų, mokyklas ir man toks gal nesveikas juokas ima. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 11 03, 23:30)
Ir kai eis kažkokią smulkmę pirkti atsiskaitinės kortele. Kažin jūsų mokyklos bufete ar valgykloje yra galimybė atsiskaityti banko kortelėmis? Nes pas mus nėra. O kiek mačiau, tai jau parduotuvėse kai kur yra prašoma, iki 10 Lt. mokėti grynais. Dabar daug kas mėgsta grynus, o kortelės neapsimoka, nes ima proc. bankai už transakcijas.

Žinokit skaitau šitai apie korteles, tuos keliasdešimt litų, mokyklas ir man toks gal nesveikas juokas ima.  lotuliukas.gif

juokitės kiek norit, bet žinokit grynais žmonės vis mažiau ir mažiau naudojasi. kortelės ir internetas valdo.

čia kaip su mobiliaisiais - kažkur prieš dešimt metų buvo ponų išmislas, o dabar kiekvienam įprastas daiktas.

aš už korteles vaikams. tegu mokinasi teisingai naudotis.
Atsakyti
Tai ir klausimas: kur tas mokinukas ką pirks, jei jam mama perveda savaitei (kaip minėta) 20 Lt. ?
Atsakyti
ar eina per pati bankomata vaikui isideti pinigus?nes raso,kad eina zoome,o dukra sake,kad nera tokios funkcijos
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 11 05, 10:22)
Tai ir klausimas: kur tas mokinukas ką pirks, jei jam mama perveda savaitei (kaip minėta) 20 Lt. ?

parduotuvėj cool.gif

QUOTE(Amadinka @ 2009 12 03, 19:40)
ar eina per pati bankomata vaikui isideti pinigus?nes raso,kad eina zoome,o dukra sake,kad nera tokios funkcijos

turi būt bankomatas specialus, į kurį galima pinigus dėti.
Atsakyti
Pakalbėjau su mama šiandien tai sakė galėsim nueit pažiūrėt dėl tos kortelės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2009 12 03, 20:45)
parduotuvėj  cool.gif
turi būt bankomatas specialus, į kurį galima pinigus dėti.

o gal galima suzinoti kur toki rasti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadinka @ 2010 01 04, 19:02)

savo banke pasiklauskit. dažniausiai bankuose tokie ir būna. gatvėj beveik neteko matyt niekur.
Atsakyti
Tokį bankomatą mačiau Kaune Akropolyje tai tikrai, kitur - nekreipiau dėmsio. O kad kortelę galima vaikui padaryti - labai gerai, manau. Prieš kelis metus tokios galimybės nebuvo, buvau vaiką apdraudus, susilaužius ranką buvo draudimo išmoka vaikui. Pasirodo, ją galėjo pervesti tik į vaiko sąskaitą, internetinės bankininkystės negalima, kortelės negalima, kad sąskaitą atidaryti reik abiejų tėvų lygtai, vaiko gimimo liudijimo, tėvų pasų. Vienu žodžiu -nesąmonė, o dar už pingų išėmimą iš tos sąskaios mokestis. jei būtų kortelė - bankomate be mokesčio. Taip kad aš labai džiaugiuosi, nes kartais tai labai pravartu. Na, dėl kišenpinigių pervedinėjimo tai nežinau, duodu grynais, tam tikrai kortelės neimsiu.
Atsakyti
QUOTE(Amadinka @ 2010 01 04, 18:02)

LT tik Swedbanko tokie yra. Kaune yra Megoj, Savam, prie Šilainių IKI, Akropolyje. Gal dar kur g.gif
Atsakyti