Įkraunama...
Įkraunama...

Banko kortelė.. vaikui?

mano sunus banko kortele turi nuo 15m. (dabar jam 17), neturejau kol kas problemu smile.gif, o privalumas- mokosi atsakomybes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte015 @ 2009 03 08, 17:34)
kazkaip nelabai mane zavi vaikams tos banko korteles , kai ateis laikas prasom, o taupyti vaikams galima ir savo saskaitelej . o kai sueis 18 -ka , gera dovana butu  smile.gif

Manau kai sueis 18 ir pats lengvai pasidarys g.gif
O man pačiai 16, neseniai su mama atidarėm man sąskaitą ir paėmėm kortelę. Patogiau + bent jau man lengviau taupyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rosalie @ 2009 03 13, 23:04)
Manau kai sueis 18 ir pats lengvai pasidarys  g.gif 
O man pačiai 16, neseniai su mama atidarėm man sąskaitą ir paėmėm kortelę. Patogiau + bent jau man lengviau taupyti  smile.gif

turbut nesupratot mano minties , mes teveliai kai gimsta vaikas atidarom saskaita ir kaupiam kol jums sueis 18 metu o poto su ta visa sukaupta pinigeliu suma padovanojam jums mirksiukas.gif
Atsakyti
Per kiek laiko padaroma kortele?Kiek reik moketi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimuselis @ 2009 03 15, 14:21)
Per kiek laiko padaroma kortele?Kiek reik moketi?  g.gif

Man zoom kortelę padarė per kelias savaites. ir nemokamai, nes pirmos dvi yra nemokamos.. smile.gif
Atsakyti
iš karto sakau, neskaičiau visos temos, bet nuo kiek metų galima vaikams korteles padaryt
Atsakyti
O KAM VAIKUI KORTELĖ? NESAMONĖ.
Atsakyti
QUOTE(SNAIGUTĖ999 @ 2009 03 20, 02:35)
O KAM VAIKUI KORTELĖ? NESAMONĖ.

Vaikui gal ir nereikia, bet paaugliui pravercia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giintariuke @ 2009 03 21, 17:15)
Vaikui gal ir nereikia, bet paaugliui pravercia mirksiukas.gif

Butent,paaugliui .
Atsakyti
Mano dukrai kortelę ZOOM kortelę padarė per savaitę, o sąskaitą atidarė tą pačią dieną. Tai, kadangi buvo jos vardu sąskaita ir tą pačią dieną gimtadienis, tai teta padovanojo 100 litų. Tai teko jai pačiai pirmą kartą įsinešti šiuos pinigus. Buvo nedrąsu, bet ir džiaugsmo, kai atsiėmus kortelę, joje jau rado pinigų. Dabar jau pati, kai gauna pinigų grynais Hansa bankomate juos pati įsineša. (Yra tokia paslauga.) Arba mes pervedam į jos sąskaitą. Galiu pasakyti, kad pradžioj mažai naudojosi, bet paskui, kai įprato, tai labai patogu. Ar su draugėm į kiną nueina, ar į piceriją, ar vaistų nusiperka, ar sau kokį drabužį nori nusipirkt, nereikia prašinėti ir visada turi thumbup.gif
Atsakyti
Turiu kortelę ir naudojuosi ta Hansabanko programa. Man tai ta kortelė tikrai naudinga, bet čia prikauso nuo žmogaus
Atsakyti
nemanau, kad vaikam reikalinga banko kortele, galima ir duoti pinigus grynais, o kaip sueis 18 metu ir studijuos , tai tokiu atveju taip , patogiau tevams jei atzala mokosi kitame mieste ir pan, bet manau jokiu budu vaikams. Cia tik mano asmenine nuomone, nieko nenorejau izeisti.
Atsakyti