Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukumas.

Pas man jauku silta,visada jaukuma jauciu kai silta biggrin.gif
Atsakyti
pats didziausias ir svarbiausias jaukumo simbolis-mano katinas.jam prisiglaudus,murkiant ir rieciant leteneles as neisivaizduoju,kad gyvenimas gali buti jaukesnis ir siltesnis.o kaip priedas buna ziema karsta arbata,vasara ledai,zinojimas,kad visas laikas priklauso man,kad niekur nereikia eiti...ech...
Atsakyti
Mano mamos namai labai nejaukūs, nes ten yra šalta. O kitas butas, kur nuomojuosi, tai jaukesnis, nes ten šilta. O Vokietijoje absoliučiai visos vietos yra jaukios.

Atsimenu jaukias situacijas ne namie.

1. Kai mane tranzuojant išleido tarp Klaipėdos ir Kretingos, jau buvo vakaras ir temo, buvo vasara ir truputį lijo, bet buvo šilta. Dangaus spalva buvo nuostabi. Aš ėjau keliu ir jaučiausi labai jaukiai ir saugiai, ir buvo labai gera.

2. Universitete yra tokie laiptai, kuriais niekas nevaikšto ir jie yra neapšviesti. Tai aš ant jų atsisėdu, pasiimu kavos iš automato ir saldainį. ir taip lėtai gurkšnoju ir stebiu pro laiptų turėklus, kaip žmonės eina pro šalį. Ir viskas yra apšviesta geltona šviesa.
Atsakyti
Man jaukūs namai - kai yra švaru, bet šiokia tokia betvarkė matosi.Bet tą tikrąjį jaukumą sukuria patys žmonės - jei yra šilti, draugiški, o viena kita dulkelė tada nemaišo smile.gif .
Savo namuose jaučiuosi jaukiai kada šilta, už lango sninga dideliais dribsniais, yra tamsu.Tada stebiu kaip tas sniegas krinta apšviestas gatvės žibintų.Taip prasėdėti prie lango galiu kad ir visą naktį.
Atsakyti
drinks_cheers.gif dauguma isvardintu dalyku-jaukumas(na gal isskyrus smilkalus biggrin.gif ) bet dar vienas dalykas-tai kepamos mesos ar pyrago,ar siaip kokio naminio maisto kvapas,kuris uzpildo visa buta thumbup.gif geriau uz bet kokius smilkalus biggrin.gif
Atsakyti
Man jaukūs - šilti, meilės pripildyti namai wub.gif Kur visada norisi sugrįžti wub.gif
Atsakyti
Kai švaru ir tvarkinga.Kai šilta(BŪTINAI).
Kai ramu ant dūšios ir niekas negraužia iš vidaus,...Kai yra saldumynų... bigsmile.gif Kai MB namie ir kepu obuolių pyragą.. 4u.gif
Atsakyti
Jauku kai būna namie šilta, ne taip kaip lauke doh.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 02 23, 18:17)
drinks_cheers.gif  dauguma isvardintu dalyku-jaukumas(na gal isskyrus smilkalus biggrin.gif ) bet dar vienas dalykas-tai kepamos mesos ar pyrago,ar siaip kokio naminio maisto kvapas,kuris uzpildo visa buta thumbup.gif  geriau uz bet kokius smilkalus biggrin.gif

drinks_cheers.gif Man irgi namai jaukus tada, kai juose yra svaru, daug sviesos (sauleta) ir gaminamo maisto kvapas. Jaukus mano namai, nes nuo ryto iki vakaro pro kuri nors langa sviecia saule. O vakare kitaip yra jauku. smile.gif
Atsakyti
jaukumas-tai tvarka, niekada nebus jaukus namai kur pilna prabangos ir didziausia betvarke schmoll.gif , geriau kukliai, bet svariai biggrin.gif
Atsakyti
nors name gyvenam dar tik pusę metų, visi kas ateina pas mus sako, kad labai jauku. Nežinau kas tą duoda, bet tai girdėti yra smagu.Mums ir patiems namie yra jauku ir nesinori niekur eiti net į svečius...
Atsakyti
Man jaukūs namai tie, kuriuose malonus kvapas, šilta, švaru, o aplinka harmoninga. Jeigu pravėrus duris į nosį trenks smarvė, vargu ar tokius namus palaikysime jaukiais, jeigu bus šalta - taip pat nejauku. Išmėtyti daiktai, dulkių kamuoliai, trupiniai ant stalo, nepaklotos lovos, kriauklė pilna nešvarių indų ir t.t. tikrai nesuteikia jaukumo. O harmonija - tai suderintos spalvos ir raštai, daiktais neperkrauta aplinka, tinkamai parinkti akcentai (meno kūriniai, gėlės, pagalvėlės, žvakės ir pan.).
Atsakyti