Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukumas.

...kai "pro duris plačiai atvertas, kvepėjo duona kepama..."
Atsakyti
Jaukūs namai - tvarkingi namai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga.~ @ 2008 02 22, 18:30)
Ar jaukūs jūsų namai? Mėgstate jaustis jaukiai? Kas suteikia namams jaukumo?

Jaukūs namai tai namai, į kuriuos visad norisi sugrįžt.
Tai namai, kuriuose yra pakankamai aukšta temperatūra laugh.gif
Atsakyti
Ir šiaip, neturi būt namai per daug baldais apstatyti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pienė. @ 2008 04 30, 21:42)
Ir šiaip, neturi būt namai per daug baldais apstatyti  schmoll.gif

O man tada išvis nejaukūs namai, kai mažai baldų ir visokių smulkmenų.
Atsakyti
Bet kai per daug irgi negerai smile.gif
Atsakyti
garantuoju, kad tokia tema buvo skyrely 'Mano namai', bet dbr neberandu biggrin.gif

man jauku, kai yra asmeninių daiktų-nuotraukų, atvirukų,-kai atrodo, kad prisiminimai kabary gyvena. Smilkalai, žvakutės jaukumo suteikia 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Makarončikė @ 2008 02 23, 00:56)
Man visad jauku kai namie betvarka  blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dar man jauku, kai yra siuvenyrų iš užsienio biggrin.gif
Atsakyti
man jauku, kai namai netušti smile.gif
Atsakyti
Ne, mano namai (o gal reik sakyt mano tėvų, nes savų dar juk neturiu?) nėra jaukūs, nes į juos, deja, dažnai grįžti labai nesinori... verysad.gif
O jaukumą, manau, sukuria visuma. Tačiau bent jau man esmė yra ne balduose, suvenyruose ar pan. Svarbiausia - žmonės, kurie laukia tuose namuose, ten tvyranti nuotaika, emocijos.
Atsakyti
Manau namų jaukumą sukuria įvairios smulkmenos - įrėmintos nuotraukos, suvenyrai (ypač iš kelionių parsivešti, nes sukelia daug gerų prisiminimų).
O pas mane smulkmenų daug, tai kartą užkniso nuo jų dulkes valyti, sudėjau viską į dėžes, tai turiu pasakyti po to kambarys man atrodė tuščias, nykus ir šaltas doh.gif , gan greit viską sudėjau atgal į vietas lotuliukas.gif
Taip pat labai jauku būna vakare žvakių šviesoje.
O šiaip pritariu jau išsakytai nuomonei, kad tikrą namų jaukumą (arba nejaukumą) sukuria žmonės, kurie juose gyvena ax.gif
Atsakyti
O mūsų namai dar nėra iki galo sutvarkyti, bet man juose visgi jauku.Jaukumą juose padeda susikurti gyvos gėlės, žinoma jaukiau atrodo ir tada kai lauke saulėtos dienos ir kai viskas šviesu smile.gif
Atsakyti