QUOTE(rimka @ 2009 01 29, 09:23)
va va nu kopika musu vaikelio

tiesiog viskas atitinka kaip ir jusiskio.Todel ir reikia lankytis pas psihologa kad biski padetu susivaldyti vaikui ir sutelkti demesi su mumis sake daug oi daug darbo.Na tas raidos centras yra ne pacioj poliklinikoj o kokiam priestate salia jos irengtas.Mums grieztai uzdraude rodytis sergantiems net as pati negaliu net slogeles turet kitaip neisileis.siandien einam jau rimtam darbui tai bus matyt ka su juo days.Siaip susitarimais nieko gwero nebus,nes mano vaikas ne is tu su kuriuo butu imanoma susitart
Oi klausyk, likimo drauges mes su tavim.
Parasyk kaip sekesi uzsiemimuose. Labai man aktualu. Nes itariu teks ir mum eit.

Dieve, as net bijau, kaip "uzsivers" mano vaikas ten ir amba, nenores daugiau ten eit.
QUOTE(gobsiukas @ 2009 01 29, 10:36)
matai maniskis tik pries 3 men truputi apsiramino

nes man reikejo jau pavadelio tikra ta zodzio prasme nes jis lipo ir kur lipama (ant stalo kedes palanges) ir kur nelipama (televizoriaus spinteliu jos pakabintos ) krites yra nuo visur tai n kartu bet jis nukrites tik juokdavosi man kartais atrodydavo kad jis nejaucia skausmo nes guzai melynes nubrozdynimai o jis juokiasi ir tiek

As jau jo niekad nepaleidziu is akiu ir i tualeta kartu tempiuosi nes kitaip neimanoma bet syki buvo toks ivykis as begom i tualeta o jis sedi ant lovos jam buvo apie 1,5m iseinu is tualetu uz 1-2min ziuriu jis guli uzsimetes televizoriu ant saves ir tik akys tesimato is po teliko o jam kiek juoko buvo mazam neklauzadai
P.S kaip gali daktares kai vaikas krenta nepersviesti galvytes

esu labai pasipiktinusi . Taip kaip man vaikas krito is nesykles ant betoniniu laiptu galvoj matosi ilinkimas o mum daktare tepasake tepkit ukiniu muilu uzgis kokia normali daktare taip galetu pasakyti vaziavom pas savo daktare tai dave siuntima persviesti
Na, maniskis irgi lipa nerealiai visur, va paskutini karta pristume prie teliko zaislu deze ant ratuku, ji buvo uzdaryta dangciu, uzlipo ir ima nuo teliko visokius draudziamus daiktus, o deze ciuozia, vos spejau pagaut.
Bet kai ciuozia jam kede ar kas kita is po koju ciuozia jis pradeda verkti, ale saukti pagalbos, nes supranta, kad nukris, o kai nukrenta verkia labai.
Jo, del traumos tai siaubas kazkoks pas jus ten buvo. Kas per gydytoja... O kuriame mieste jus gyvenat?
Tiesa, yra tokia svetaine: www.pincetas.lt
ten gali skunda parasyt, visos Lietuvos gydytojai ir ne tik matys.