Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai fotoalbumai 3dalis

aha, man irgi idomu daugiau nuotraukyciu pamatyti... blush2.gif
Atsakyti
DKNight man atrodo jus tai galejot bet kur fotografuotis nes ne aplinka puose nuotraukas o jus wub.gif net muitines gatveje kuri papankamai apleista nuotraukos super
Atsakyti
DKNight labai grazi pora esate smile.gif Labai graziai atrodei.

Mane domina kur sukuosena dareisi?
Atsakyti
balandele, aciu dar karteli.. ax.gif o apie kuria cia Muitines gatve kalbi?Ta kur senamiestyje?Nes jos dvi yra... smile.gif rolleyes.gif smile.gif
plato, dekui mirksiukas.gif sukuosena dariausi Kaune pas mamos kirpeja...cia netoli Los Patranku... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 04 02, 09:41)
balandele, aciu dar karteli.. ax.gif o apie kuria cia Muitines gatve kalbi?Ta kur senamiestyje?Nes jos dvi yra... smile.gif  rolleyes.gif  smile.gif

teip kur senamiestyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balandele @ 2008 04 02, 10:56)
teip kur senamiestyje  smile.gif

aisku. smile.gif Nes as pati gyvenu Muitines gatveje, tik ji ne senamiestyje. Tikrai apleista kai paziurejau nuotraukose dabar... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 04 02, 10:15)
aisku. smile.gif  Nes as pati gyvenu Muitines gatveje, tik ji ne senamiestyje. Tikrai apleista kai paziurejau nuotraukose dabar... smile.gif

O kuris cia rajonas? Negi Kaune dvi gatves gali buti tokiu pat pavadinumu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(balandele @ 2008 04 02, 12:13)
O kuris cia rajonas? Negi Kaune dvi gatves gali buti tokiu pat pavadinumu?  g.gif

aha, cia Kauno raj., Domeikavoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrosele @ 2008 04 01, 21:50)
Idek idek  mirksiukas.gif As irgi maciau kazkurioj foto, kad labai grazi buvai ir suknele man tavo lb grazi  bigsmile.gif

QUOTE(DKNight @ 2008 04 01, 22:31)
aha, man irgi idomu daugiau nuotraukyciu pamatyti... blush2.gif

dekui blush2.gif .pasisitengsiu kita savaitele truputi atslaisvinsiu ir sudesiu nuotraukytes ax.gif .
DKNight, o kas jus fotografavo? ax.gif
Atsakyti
viena mano pažystama neturėjo gero fotografo....bet buvo tik fotografas-megėjas. Tai keletą nuotraukų buvo galima pakoreguoti...ir jos gavosi tikrai gražiai..........be jos leidimo nuotraukų viešinti negaliu...
Galiu parodyti tik vieną darbą - CD diskui viršelį.............
user posted image

toks nuotraukų, aišku ne visų, sutvarkymas man atrodo apsimoka Taupiems, nes tikrai pigiau atseina, negu samdyti labai profesionalų fotografą..........
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2008 04 02, 13:11)
dekui  blush2.gif .pasisitengsiu kita savaitele truputi atslaisvinsiu ir sudesiu nuotraukytes  ax.gif .
DKNight, o kas jus fotografavo?  ax.gif

mus Anatolijus Samoilenko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(COYOTA @ 2008 03 30, 22:24)
aha:))) istikruju oras ir nebuvo toks bjaurus,kaip atrodo nuotraukose biggrin.gif na gal trupuciuka smile.gif))  tai yra tavo svente ir tu turi dziaugtis,koks oras bebutu,  nes tai pati nuostabiausia svente tavo gyvenime!!! rolleyes.gif

Nuotraukos thumbup.gif wub.gif Labai grazi pora! Tu kaip barbe mirksiukas.gif Sekmes jums! 4u.gif
Atsakyti