isabella_26, skgreta aciu labai
As nesupykau visai del kritikos(beje, buvo pirmas negatyvus postas per visa laika)... Tiesiog manau, kad visiems neitiksi su skoniu, kazkaip nepergyvenu...Rinkausi viska pagal tai, kas man grazu ir man svarbiu zmoniu nuomones. Visada yra galimybe, kad kazkam kazkas nepatiks
Tik siaip, nera labai malonu, kai ta kritika issakoma taip lyg atrodai tragiskai... Jau kazkada sakius esu sitoje temoje(kai viena panele sukritikavo del jos vyro isvaizdos

) , kad kartais geriau patyleti ir savo nuomone pasilaikyti sau... Juk yra jautriu zmoniu blogai nuomonei - laimei as ne is tokiu...Labiau susijaudinu nuo graziu zodziu
cc-mark, labai aciu uz tokius grazius zodzius... Darykis tokia sukuosena, jeigu tik tinka ir patinka

Man karuneles irgi grazu, bet as nesidejau, nes niekur neuzmaciau man patikusios, grazios...o pirkti nenorejau, nes grazesne ir kainuoja nemazai, o paskui buciau ir nepanaudojus net...
Del to CD virselio..man cia viskas labai grazu butu, jei nebutu sone tu neriniu juosteles ir jaunosios kojyte nebutu islindus(cia turejo fotografas poza pasirupinti), bet niekas i tokius dalykus neatkreipia demesio, juk svarbu visuma, o ne atskiros detales, kai ziuri vestuvines nuotraukas(na atvirksciai tik pacioms jaunosioms atrodo ir planuojancioms nuotakoms besirenkancioms "preke"- visada ieskoma prie ko prikibti

)...O siaip pats fonas labai grazus
Nu va kiek prirasiau...