QUOTE(Vyšniukas @ 2008 12 08, 16:42)
Susidomėjau Jūsų pasisakymu, kad auklėtojos šiame darželyje nesikeičia. Man labai įdomu, kurią grupę lanko Jūsų "zuikis". Kiek man yra žinoma, per tiek metų, kiek Jūsų vaikas lanko šį darželį, visose grupėse pasikeitė auklėtojos. Mūsų vaikas senai pradėjo lankyti šį darželį. Esant senai direktorei darželis buvo rusiškas ir turėjo tik vieną lietuvišką grupę, ir jokių vokelių nebuvo,eilių irgi.
Na,kad ir vaikas is grupes i grupe keliauja,tai ir aukletojos kartais keiciasi...Is viso aukletoju turejome 5,o auklytes 3.Su aukletojomis situacija buvo tokia:viena i dekretinias atostogas isejo,kita mano vaika auklejo apie 2 metus,kaip supratau isejo is darbo del to,kad baige aukstaji ir susirado geresni darba,su trecia ivyko incidentas su tuberkulioze,jei jusu vaikas lanko Zirniuka tai turbut girdejote apie ji,o dar 2 iki siol dirba,jos tikrai nuostabios,jokiu priekaistu del ju darbo neturiu..O auklytes...Viena lopselinej grupej buvo,antra jau su ugtelejusiais vaikais dirbo,o trecia dabar,paruosiamojoje grupeje.Juk aukletojos ir auklytes yra prie grupiu priristos,o ne prie vaiku...Vaikas auga,ji perveda i vyresnies grupes,tai ir aukletojos pasikeicia..Manau,kad tai normalu.
O esant senai direktorei gal but ir buvo darzelis rusiskas,bet tai tikrai buvo labai seniai,nes kai mes pradejome lankyti darzeli,rusisku grupiu buvo tik 2,o lopseline misri...Tai turbut tiek...