Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Žirniukas

QUOTE(Mamusik @ 2008 12 04, 20:21)
Mamytes!

Bukit atsargios su savo pasisakymais apie direktore. Nes del mano pasisakymu sioje temoje, si direktore musu neprieme i darzeli. Likus dviem savaitem iki darzelio lankymo, paskambino ir pasake, kad musu nepriims.

na kadangi mano vaikas jo nelanko as galiu pasisakyti. biggrin.gif ji tikrai falsyva. va mano pazistama laukia eilej jau virs metu, nor pagal eiliskuma jau turejo ir prieiti ta eile, bet ta direktore vis uzkisa kitu vaiku. pasiaikinima, kad tipo jiems ten legvatos kazkokios valstybes skirtos. zodziu blatas ten juodas. o pyktis tai nesinori, jei galvoji, kad tavo vaikas lankys si darzeli. ai as ir dziaugiuosi kad mes jo nelankom schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Empty @ 2008 12 04, 13:13)
Mano zuikis jau ketvirtus metus lanko si darzeli.Aplinka nekokia ten,bet po truputi viskas remontuojasi.Aukletojos tikrai nesikeicia kaip pirstines,... O kodel dabar tokios eiles i darzeli paaiskint labai sunku,gal rimtai neveltui man mano nuojauta kuzda,kad kazkas nelebai gerai su ta direktore.... g.gif

Susidomėjau Jūsų pasisakymu, kad auklėtojos šiame darželyje nesikeičia. Man labai įdomu, kurią grupę lanko Jūsų "zuikis". Kiek man yra žinoma, per tiek metų, kiek Jūsų vaikas lanko šį darželį, visose grupėse pasikeitė auklėtojos. Mūsų vaikas senai pradėjo lankyti šį darželį. Esant senai direktorei darželis buvo rusiškas ir turėjo tik vieną lietuvišką grupę, ir jokių vokelių nebuvo,eilių irgi.
Atsakyti
QUOTE(Vyšniukas @ 2008 12 08, 16:42)
Susidomėjau Jūsų pasisakymu, kad auklėtojos šiame darželyje nesikeičia. Man labai įdomu, kurią grupę lanko Jūsų "zuikis". Kiek man yra žinoma, per tiek metų, kiek Jūsų vaikas lanko šį darželį, visose grupėse pasikeitė auklėtojos. Mūsų vaikas senai pradėjo lankyti šį darželį. Esant senai direktorei darželis buvo rusiškas ir turėjo tik vieną lietuvišką grupę, ir jokių vokelių nebuvo,eilių irgi.

Na,kad ir vaikas is grupes i grupe keliauja,tai ir aukletojos kartais keiciasi...Is viso aukletoju turejome 5,o auklytes 3.Su aukletojomis situacija buvo tokia:viena i dekretinias atostogas isejo,kita mano vaika auklejo apie 2 metus,kaip supratau isejo is darbo del to,kad baige aukstaji ir susirado geresni darba,su trecia ivyko incidentas su tuberkulioze,jei jusu vaikas lanko „Zirniuka“ tai turbut girdejote apie ji,o dar 2 iki siol dirba,jos tikrai nuostabios,jokiu priekaistu del ju darbo neturiu..O auklytes...Viena lopselinej grupej buvo,antra jau su ugtelejusiais vaikais dirbo,o trecia dabar,paruosiamojoje grupeje.Juk aukletojos ir auklytes yra prie grupiu priristos,o ne prie vaiku...Vaikas auga,ji perveda i vyresnies grupes,tai ir aukletojos pasikeicia..Manau,kad tai normalu.
O esant senai direktorei gal but ir buvo darzelis rusiskas,bet tai tikrai buvo labai seniai,nes kai mes pradejome lankyti darzeli,rusisku grupiu buvo tik 2,o lopseline misri...Tai turbut tiek...
Atsakyti
Mano vaikai antrus metus lanko darželį. Tai dukros grupėje auklėtojos keitėsi, nes išėjo iš darbo. O sūnaus grupėje pagrindinė auklėtoja nesikeičia. Ir sakė, kad ji vaikus ugdys iki mokyklos. Ir grupės tos pačios, niekas vaikų į kitas grupes nepervedė smile.gif
Atsakyti
Su šventėmis! newyear.gif
Kaip praėjo kalėdinės eglutės? Mamytės, pasidalinkime įspūdžiais... Ar patiko? Kuo buvo Jūsų vaikučiai? Ar linksmas buvo Kalėdų senis? Man tai labai patiko. Visi vaikučiai buvo skirtingai aprengti: nykštukais, sneguolėm, drugeliais... O Kalėdų senis tiesiog pasakiškas. Tokią įdomią istoriją papasakojo vaikams, kad jie visi klausėsi išsižioję. Atrodė taip tikroviškai, kad net aš patikėjau, jog ir sau rasiu dovaną po eglute.
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Perskaiciau viska nuo 2005 metu ir panasu, kad situacija labai pasikeitusi smile.gif.
Aplinka, zinoma, be galo svarbi, bet man dar labai idomu daugiau isgirsti ir apie pacias aukletojas. Direktore taip pat labai svarbus asmuo, taciau aukletojos yra tie zmones, kurie priziuri ir rupinasi musu mazyliais.
Buciau dekinga, jeigu galetumete parasyti savo nuomones apie dabartines aukletojas Zirniuke?
Mes eitumem nuo rugsejo i trimeciu grupele. Gal kazka tureciau zinoti, nes tai pirmas vaikas, pirmas darzelis, ir apskritai - esu kiek zalia sioje situacijoje smile.gif

Dekinga labai!
Atsakyti
Auklėtojų, kaip ir visur, yra įvairių. Bet direktorė tikrai šiaip sau. g.gif
Atsakyti

Mes lankom lopšelinę grupę ir jokių nusiskundimų neturim. Auklėtoja Ramunė tiesiog Super thumbup.gif .
Atsakyti
gal žinot kokios eilės į darželį?
ar sunku patekti?
Atsakyti
QUOTE(crazyev @ 2009 02 27, 13:08)
Sveikos mamytes,

Perskaiciau viska nuo 2005 metu ir panasu, kad situacija labai pasikeitusi smile.gif.
Aplinka, zinoma, be galo svarbi, bet man dar labai idomu daugiau isgirsti ir apie pacias aukletojas. Direktore taip pat labai svarbus asmuo, taciau aukletojos yra tie zmones, kurie priziuri ir rupinasi musu mazyliais.
Buciau dekinga, jeigu galetumete parasyti savo nuomones apie dabartines aukletojas Zirniuke?
Mes eitumem nuo rugsejo i trimeciu grupele. Gal kazka tureciau zinoti, nes tai pirmas vaikas, pirmas darzelis, ir apskritai - esu kiek zalia sioje situacijoje smile.gif

Dekinga labai!

Sveika, mes taip pat keliausime nuo rugsejo i 2007 m. gimusiu vaikuciu grupe. tai gal i ta pacia? mus turbut i lopsiuka dar pradziai. Eisim likus kokiai savaitei iki to dar viska issiaiskinti.
Kur gyvenate ir pan? parasyk i a.z.
Atsakyti
Mamytes domina kaip del eiliu i si darzeli?nes i mums priklausanti greiciausiai nepapulsime,nors ir uzsirasem pries 1.8 metu.tai galvoju apie si darzeli,nes netoliese gyvenam
Atsakyti
butu smagu jei atsilieptu mamos, kurios ves ar veda vaika i lopsiuku grupe. As vesiu nuo rugsejo men. i 2007 m. vaiku gimusiu grupe. Taip bent minejo.
Gal kas gyvena apkasu gatveje ar kazkur netoliese, butu smagu kieme apsipazinti tai lengviau butu ir i darzeli kartu eiti:)
Atsakyti