Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Žirniukas

O gal kas nors eina ar eis siame darzelyje i rusiska grupe? 4u.gif Mes nuo rugsejo menesio pradesim lankyti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinuteee @ 2009 07 12, 18:47)
O gal kas nors eina ar eis siame darzelyje i rusiska grupe? 4u.gif Mes nuo rugsejo menesio pradesim lankyti. 4u.gif

Sveikute, mes eisim:)

O be to noreciau susirasyti su jau lankanciu rusiskas grupes vaiku teveliais ir paklausineti apie aukletojas..
Atsakyti
QUOTE(Tortura @ 2009 06 25, 13:51)
butu smagu jei atsilieptu mamos, kurios ves ar veda vaika i lopsiuku grupe. As vesiu nuo rugsejo men. i 2007 m. vaiku  gimusiu grupe. Taip bent minejo.
Gal kas gyvena apkasu gatveje ar kazkur netoliese, butu smagu kieme apsipazinti tai lengviau butu ir i darzeli kartu eiti:)

labutis, mes gyvename apkasu gatveje ir planuojam eiti nuo rugsejo men. smile.gif tai galim kuria diena susitikti, parasyk i az 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes

Mes nuo rugsejo menesio irgi zygiuosime i darzeli. I trimeciu grupe (2006 metu gimimo)
Gal zinote jau kokia bus aukletoja?
Mums direktore pasake, kad eisime i naujai papildomai formuojama grupe ir kad aukletoja liepos menesi dar buvo nezinoma...

Butu smagu susipazinti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crazyev: 11 rugpjūčio 2009 - 16:38
QUOTE(crazyev @ 2009 08 11, 17:38)
Sveikos mamytes

Mes nuo rugsejo menesio irgi zygiuosime i darzeli. I trimeciu grupe (2006 metu gimimo)
Gal zinote jau kokia bus aukletoja?
Mums direktore pasake, kad eisime i naujai papildomai formuojama grupe ir kad aukletoja liepos menesi dar buvo nezinoma...

Butu smagu susipazinti...

Ku ku smile.gif
Maniskis irgi nuo rugsejo lankys trimeciu grupe. Tai gal kartu pakliusim? Kiek zinau, siuo metu grupes miegamasis yra kapitaliai remontuojamas: sutvarkyta lauko siena, isklijuoti tapetai, sutvarkytos grindys. Apie aukletoja neturiu ziniu, bet kad ji bus tai - faktas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marea @ 2009 08 19, 19:02)
Ku ku smile.gif
Maniskis irgi nuo rugsejo lankys trimeciu grupe. Tai gal kartu pakliusim? Kiek zinau, siuo metu grupes miegamasis yra kapitaliai remontuojamas: sutvarkyta lauko siena, isklijuoti tapetai, sutvarkytos grindys. Apie aukletoja neturiu ziniu, bet kad ji bus tai - faktas  biggrin.gif

Sveiki Sveiki,

Tikriausiai, kad pakliusime kartu smile.gif. Mums buvo pasakyta, kad nauja grupele formuojama is "naminuku" vaiku. Aukletoja berods Laima. Mano vyro bendradarbio zmona dirba aukletoja siame darzelyje, tai sake, jog Laima tikrai gera aukletoja. Myli vaikus, ale "smart" smile.gif. Tai buvo smagu isgirsti. Maniskis baisia naminukas, manau, kad laukia sunkus adaptacinis periodas. Bet labai stengsimes smile.gif.
O kad darzelis remontavosi, tai tikrai. Nors vaikams zmogiskasis faktorius yra svarbiau, bet maloni aplinka palankiai nuteikia, ne tik vaikus, bet ir tevus smile.gifsmile.gif.
Atsakyti
Laba dienele 4u.gif
Jus man paaiskinkit, koks darzelis mums pirmoj eilej, gyvenamoji vieta zukausko 1, arciausia darzelis "Zirniukas", bet buvau nustebinta, kad direktore pasake, kad sis darzelis mums nepriklauso, absurdas kazkoks blink.gif blink.gif .
Pasake, kad mums priklauso "Ramunele", sian buvom uzsirasyti i eile ir as tarpkitko paklausiau direktores kaip cia suprasti, kad arciau namu darzelis mums nepriklau, nors yra prie pat namu, o ji pasake, kad Zirniukas mums yra pirmoj eilej blink.gif O zirniuko direktore pasiule tik rusu grupe, tai man dabar dasuto, kad kysio prasesi...???
Planuojam lankyti kitais metais po 3iojo gimtadienio 4u.gif

Ar jus davet kysi??
Atsakyti
gal kas iš jūsų ves vaikučius nuo rugsėjo vidurio į lopšiuka? gal žinot kokios auklytės?
Atsakyti
QUOTE(cuoliukė @ 2009 09 15, 11:37)
gal kas iš jūsų ves vaikučius nuo rugsėjo vidurio į lopšiuka? gal žinot kokios auklytės?

Lopšelyje dirba auklėtojos - Rita ir Ramunė 4u.gif Auklytė - Regina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 09 14, 17:59)
Laba dienele 4u.gif
Jus man paaiskinkit, koks darzelis mums pirmoj eilej, gyvenamoji vieta zukausko 1, arciausia darzelis "Zirniukas", bet buvau nustebinta, kad direktore pasake, kad sis darzelis mums nepriklauso, absurdas kazkoks blink.gif  blink.gif .
Pasake, kad mums priklauso "Ramunele", sian buvom uzsirasyti i eile ir as tarpkitko paklausiau direktores kaip cia suprasti, kad arciau namu darzelis mums nepriklau, nors yra prie pat namu, o ji pasake, kad Zirniukas mums yra pirmoj eilej blink.gif O zirniuko direktore pasiule tik rusu grupe, tai  man dabar dasuto, kad kysio prasesi...???

Ar jus davet kysi??

Mes gyvename siaures miestelyje Zygio g. Mums direktore sake ta pati, kad nepriklausom siam darzeliui. Kysio nenesem (negalvojom kad reikia), rezultatas - musu neprieme.
Dabar einame i kita darzeli.
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 09 14, 17:59)
Laba dienele 4u.gif
Jus man paaiskinkit, koks darzelis mums pirmoj eilej, gyvenamoji vieta zukausko 1, arciausia darzelis "Zirniukas", bet buvau nustebinta, kad direktore pasake, kad sis darzelis mums nepriklauso, absurdas kazkoks blink.gif  blink.gif .
Pasake, kad mums priklauso "Ramunele", sian buvom uzsirasyti i eile ir as tarpkitko paklausiau direktores kaip cia suprasti, kad arciau namu darzelis mums nepriklau, nors yra prie pat namu, o ji pasake, kad Zirniukas mums yra pirmoj eilej blink.gif O zirniuko direktore pasiule tik rusu grupe, tai  man dabar dasuto, kad kysio prasesi...???

Ar jus davet kysi??

Sveiki,

Na mes gyvename visiskai toli nuo darzelio, bet mums nereikejo nesti jokio kysio... Bet as, kad susizinociau, koks darzelis mums priklauso pagal gyvenama vieta pirmiausia skambinau i savivaldybe. Ten mus informavo, tuomet su ta informacija pasiskambinom darzelio direktorei ir kazkaip pasiseke, nes patekome be jokiu kysiu ar papildomu dovanu.
O kad savivaldybe yra labai idomiai suskirsciusi darzelius pagal gatves tai faktas, nes ne karta esu girdejusi, kad darzeli mato pro savo langus, o pagal sarasus reikia eiti kazkur zymiai toliau...

Kada gimtadienis smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(Mamusik @ 2009 09 16, 16:30)
Mes gyvename siaures miestelyje Zygio g. Mums direktore sake ta pati, kad nepriklausom siam darzeliui. Kysio nenesem (negalvojom kad reikia), rezultatas - musu neprieme.
Dabar einame i kita darzeli.

Mes irgi gyvename Žygio g. Šiandien skambinausi į savivaldybę, sakė, kad mums priklauso lopšelis - darželis Žirniukas smile.gif
Atsakyti