QUOTE(Oksanik @ 2009 09 14, 17:59)
Laba dienele
Jus man paaiskinkit, koks darzelis mums pirmoj eilej, gyvenamoji vieta zukausko 1, arciausia darzelis "Zirniukas", bet buvau nustebinta, kad direktore pasake, kad sis darzelis mums nepriklauso, absurdas kazkoks

.
Pasake, kad mums priklauso "Ramunele", sian buvom uzsirasyti i eile ir as tarpkitko paklausiau direktores kaip cia suprasti, kad arciau namu darzelis mums nepriklau, nors yra prie pat namu, o ji pasake, kad Zirniukas mums yra pirmoj eilej

O zirniuko direktore pasiule tik rusu grupe, tai man dabar dasuto, kad kysio prasesi...???
Planuojam lankyti kitais metais po 3iojo gimtadienio
Ar jus davet kysi??
Sveiki,
Na mes gyvename visiskai toli nuo darzelio, bet mums nereikejo nesti jokio kysio... Bet as, kad susizinociau, koks darzelis mums priklauso pagal gyvenama vieta pirmiausia skambinau i savivaldybe. Ten mus informavo, tuomet su ta informacija pasiskambinom darzelio direktorei ir kazkaip pasiseke, nes patekome be jokiu kysiu ar papildomu dovanu.
O kad savivaldybe yra labai idomiai suskirsciusi darzelius pagal gatves tai faktas, nes ne karta esu girdejusi, kad darzeli mato pro savo langus, o pagal sarasus reikia eiti kazkur zymiai toliau...
Kada gimtadienis

?