Įkraunama...
Įkraunama...

Baltupių progimnazija

QUOTE(Ieva155 @ 2010 12 01, 13:30)
Mano pipirai irgi eis į pirmą klasę šioje mokykloje, o vyresnėlis kaip tik ketvirtą baigs. Bet kiek klausinėjau, tai iš 4 dabartinių ketvirtokų mokytojų greičiausiai liks tik dvi. Tai sunku ką ir pasakyt, kai neaišku, kokios kitos dvi bus smile.gif

t.y. bus tik 2 klasės? tai papasakokite apie tą, pas kurią jūssiškis mokosi - vis šiek tiek informacijos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo san: 01 gruodžio 2010 - 14:11
Na buvau tėvų komitetų sueigoj, tai sakė, kad bent kol kas planuojamos 4 pirmos klasės. Maniškio ketvirtoko mokytoja žada išeiti į pensiją. O dėl dar vienos mokytojos kažkas neaišku. Tai realiai aiškios tik dvi mokytojos, kurios planuoja likti. Vadinasi, dvi greičiausiai bus naujos. Tai nelabai ir yra ką pasakoti. Bandau kažkiek domėtis, nes reiks mažuosius jau greit užrašinėt.
Atsakyti
QUOTE(Ieva155 @ 2010 12 02, 12:29)
Bandau kažkiek domėtis, nes reiks mažuosius jau greit užrašinėt.

jei nesunku, kai turėsite kokios informacijos mestelkite ir čia ax.gif jūs jau vistiek toj mokykloj "senbuvė".
o užrašyti reikia pulti iškarto po naujųjų?
Atsakyti
gal yra kokiu naujienu apie busimuju pirmoku mokytojaas rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki,
Aš irgi tikuiosi, kad čia kas nors užsuks iš dabartinių ketvirtokų mamų 4u.gif
Gal galit papasakoti apie tas dvi liekančias mokytojas, kurios jos iš šitų 4:
Nijolė Kutkienė
Romana Nausėdienė
Vida Lukaševičienė
Violeta Ramoškienė
Būčiau labai dėkinga.
Gera naujiena ta, kad vasarą žada remontuoti pradinukų korpusą,- žinant mūsų statybininkus sunku tikėtis, kad viskas bus baigta iki rugsėjo pirmosios, bet apskritai tai džiugina.
Atsakyti
Mano vaikas mokosi pas Kutkienę. Šiaip kiek girdėjome, tai ji nebedirbs. Dėl remonto, tai susirinkime sakė, kad remontuos tik pirmą aukštą. Ten dabar ketvirtokai mokosi. Bet ne visus aukštus, kur pradinukai mokinasi. Ir apskritai dėl remonto, tai dar mokykla laukia patvirtinimo, kad visus pinigus gaus smile.gif
Atsakyti
Na aš užrašiau jau vaikus į mokyklą, tai tikrai direktorisu patvirtino, kad Kutkienės nebus. Kiek pirmokų klasių bus, kol kas sako nežino. Tai vat ir neaišku, kiek bus tų klasių, kokiso mokytojos. Kovo 3 dieną bus atvirų durų diena, tai siūlyčiau sudalyvaut ir pasidairyt.
Direktorius ir man pasakojo apie planuojamus remontus. Tai supratau, akd dėl pradinukų patalpų remonto tai kaip ir patvirtinta, o dabar laukia dar dėl kitų patalpų patvirtinimo. Bent jau pradinukų tualetus tai žada visus suremontuot.
Na dėl terminų sunku ką pasakyt, bet tą pirmąjį renovacijos etapą baigė laiku, kai tvarkė mokyklos išorę. Prasidėjus pamokoms kurį laiką dar tvarkė kiemą, bet jau viduje remontų nelabai buvo.
Vaikas šiandien grįžęs iš mokyklos pasakojo, kad gali būti, kad nebus vasario mėnesį papildomų pradinukų atostogų, o baigs mokslus savaite anksčiau, nes prasidės remontai. Na turbūt per atvirų durų dieną bus dar daugiau aiškumo.
Atsakyti
Taip, jei mokykla gaus daugiau pinigų, tai minėjo, kad mokinių atostogas keis. Ne tik pradinukų, bet ir didelių. Jie irgi gali anksčiau baigti mokslo metus. Vis dėlto matyt jie irgi nori iki rugsėjo 1 d. viską suremontuoti smile.gif
Atsakyti
Mano vaikas mokosi pas Kutkienę. Šiaip kiek girdėjome, tai ji nebedirbs. Dėl remonto, tai susirinkime sakė, kad remontuos tik pirmą aukštą. Ten dabar ketvirtokai mokosi. Bet ne visus aukštus, kur pradinukai mokinasi. Ir apskritai dėl remonto, tai dar mokykla laukia patvirtinimo, kad visus pinigus gaus smile.gif
[_____________________________________________

Tai puiku, kad m-kla bus ir toliau atnaujinama.
O pirmų kl. bus tiek, kiek susirinks pirmokėlių. Kaip ir visur klasės sudaromos, kai aišku kiek tų vaikelių. Tik jau šiemet klasės tapo gausesnė, virš 20 pirmokų pirmose klasėse . Daug...
Mokytojos, tai išties nėra aišku kokios bus ? Bet tikimės kad bus viskas gerai. Mokytojais juk dirba mylintys vaikus žmonės. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, būsimos pirmokų ir pirmokių mamos. Turiu daug informacijos, tad nusprendžiau pasidalinti ja. Būsimose pirmose klasėse Baltupiuose nedirbs tik pensininkė Kutkienė. Kitos trys dirbs, jei tik direktoriui nešaus į galvą atleisti e klasės mokytojos, nes jos sutartis laikina. Tad galime drąsiai rašytis pas kurią tik norime. 2 mokytojos yra metodininkės - Romana ir Vida. Romana po pamokų moko vaikus dainuoti, Vida - vaidinti, ir, kiek teko girdėti, stato ilgus spektaklius ir dirba savo laisvu laiku, nemokamai. Violeta mėgsta įvairius projektus. Visos mokytojos organizuoja daug ekskursijų, išvykų.
Jei konkrečiai domina kažkas dėl kažko - klauskite.
Atsakyti
Kaip smagu, kad parašėte, ačiū 4u.gif
Gal galite man, su pedagogika nesusidūrusiai trumpai parašyti, ką reiškia metodininkė - kad daugiau patyrusi/aukštesnės kvalifikacijos, ar ne ? g.gif
Paskutinės žinutės padrąsinančios bigsmile.gif Pirmoke, ačiū už geras naujienas 4u.gif
Atsakyti
ką reiškia metodininkė - kad daugiau patyrusi/aukštesnės kvalifikacijos, ar ne ? g.gif

metodininkas, tai mokytojo kvalifikacija.yra mokytojai, vyresnieji mokytojai, po to metodininkai, ekspertai.
Bet vien vardas nepasako visko apie žmogų, jo darbo pobūdį...tas patts direktorius, prezidentas ir pan. tai kas kad jo vardas toks...
Be to jau eilė metų, kai m-klos ( kai kurios) nenori turėti mokytojų metodininkų, nes jiems reikia mokėti didesnes algas g.gif , tai kaip tada su taupymu....taigi nevisada suteikia galimybę žmogui ,,kandidatuoti"....tokia realybė... unsure.gif
Atsakyti