Įkraunama...
Įkraunama...

Skruzdėlynas

QUOTE(ikeja @ 2014 01 16, 16:06)
sveikos, o jus kai barstot aguonomis, jas ismirkot pries tai
ar kaip

labai laukiu ats,,nes zagareliai jau iskepti    mirksiukas.gif


as nemirkau, visikai nieko nedarau, tiesiog imu ir barstau, kol nesustinges, kad nenubirertu, o priliptu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elijaaa: 16 sausio 2014 - 15:20
QUOTE(JOLKA999 @ 2013 11 16, 22:10)
as degtine pildavau 4u.gif

i kur ir ko tai priduodavo? nelabai supratau.aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JogileRut @ 2014 01 17, 21:34)
i kur ir ko tai priduodavo? nelabai supratau.aciu  4u.gif

pilu i tesla,kad riebalu neprisigertu..
Atsakyti
Sveikos kepejos :-)
Sakykit, gal kuri zinote kokio mazdaug svorio iseina skruzdelynas i 6 kiausiniu ir is 10 kiausiniu?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marakuja @ 2014 04 08, 10:38)
Sveikos kepejos :-)
Sakykit, gal kuri zinote kokio mazdaug svorio iseina skruzdelynas i 6 kiausiniu ir is 10 kiausiniu?
Aciu  4u.gif

6 kiaušinių, kažkas apie 2kg 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fainika @ 2014 04 09, 11:30)
6 kiaušinių, kažkas apie 2kg 4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, kepejeles,
Perskaiciau visa tema, ryt ruosiuosi kepti ax.gif
O nebuna kokio nors ne tokio saldaus sirupo? biggrin.gif Man labai grazu, kai ne sulaistyta, o ismirkomi lapeliai sirupe, bet labai per saldu man tada g.gif
Su irisais bijau, kad per kietas bus g.gif
O cukrus prie medaus cia kad tirstetu? Vien is dirbtinio medaus nesigautu?
Atsakyti
Dvi valandos kepimo, 3 surinkimo doh.gif
Irisu turejau apie 700 g., tai tik tiek uzteko, nes tirsta mase. Toliau teko medaus sirupu mirkyti, nors man nelabai skanu taip blink.gif Bet cia mamytei motinos d. proga kepiau, tai gal kitiems patiks. Irisu maseje mirkytas, tai kaip saldainis - labai skanu thumbup.gif Bet su jais ir ilgiau daug uztrukau, medaus sirupas kai skystas, tai ir surinkimas greitesnis. Is pirmo zvilgsnio atrodo, kad pirmas blynas neprisvilo. Bet dar reikia rytojaus palaukti, kaip pastovejus bus ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Pavasarė* @ 2014 05 03, 19:15)
Dvi valandos kepimo, 3 surinkimo  doh.gif

Atrodo nuostabiai. Pasidalinkit, kaip su irisais antra diena skonis buvo ar labai sukietejo?
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2014 05 04, 11:00)
Atrodo nuostabiai. Pasidalinkit, kaip su irisais antra diena skonis buvo ar labai sukietejo?


Nesukietejo, bet ir nebuvo lipnu - labai gerai buvo thumbup.gif Toks blizgus pavirsius, bet prie ranku nelimpa ir lengvai vienas nuo kito atsiskiria thumbup.gif Proporcijas kaip cia kazkas rase mazdaug dariau - 100 g. sviesto, 300 g. irisu ir siek tiek vandens dar dejau, nes kitaip besidare man vientisa mase. Sildziau garuose kol issilyde ir tada ziurejau, ar lasiukas i vandeni ilasintas lieka neisires. Bet mirkymas tikrai ilgas, nes pamerkus labai daug mases prilimpa, tai su lopetele apvalydavau kiekviena doh.gif Dar mase greitai pradeda kieteti, tad teko kelis kartus vel sildyti rolleyes.gif Dariau is pienisku Vilniaus pergales irisu. Gal reiktu pabandyti is tu kur buna tokiom plokstelem, ar Raktelio - jie trapus. Bet ar jie sustings taip gerai g.gif
Darbas ilgas, bet rezultatas tikrai visiems labai patiko drinks_cheers.gif
Dar noriu pabandyti su kondensuotu pienu kita karta, tik neradau tiksliai, kaip virti g.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal turite ideju kaip butu galima papuosti skruzdelyna?
Aciu
Atsakyti
Merginos help.gif gal žinote kas Vilniuje kepa ar gali iškepti skruzdėlyną. Pažadėjau kad 000054.gif atneš, o niekur nerandu. Centruose parduodami labai prasti wink.gif norisi skanesnio naminio. Pati kepti nei laiko nei kantrybės neturiu, tai tas variantas atkrinta sad.gif Lauksiu patarimų AŽ
Atsakyti