Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 13 tema

NA labai labai geras vyras tavo smile.gifo saviškio aš tik prašau padėti papjaustyti,kai dėžutes pati darau,o priemones mėgstu pirkti viena,man patinka lėtai viską apsižiūrėti,o dabar tiesą pasakius, jau viską internetu užsisakinėju.

Galvojau tau dėl vazos,o kaip tu ją po to iškepsi,ar nekepsi ?
Atsakyti
as paskui ja nulakuosiu...ta kur padariau puikiai laikosi ir vandenio nebijo.... schmoll.gif bet siaip noriu i ja sudeti sausas sakas..ir nelabai jai stovint manau kas atsitiks ir siaip...
gal kokiu minciu kilo kur galima gauti?? g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 03 16, 00:16)
gal čia tik man stebuklas ,gal kitų vyrai  vakarais atsidėdę kartu decupažina rolleyes.gif

Maniskis viena vakara dekupazino. Padare draugui rema biggrin.gif
user posted image
sorry, uz foto diduma, nemoku sumazinti blush2.gif
ir cia ne dekupazas, bet vis vien sedejo, daze, sendino, dziovino su fenu, itryne itrukinejimus doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gervuoge: 15 kovo 2008 - 23:45
nu super darbas thumbup.gif as ir tokio uzsimaniau...kuribyngas vyras.... g.gif mano tai kantrybes tiek neturi...jis net nusedet minute negali vieno vietoj, tai apie toki darba... schmoll.gif
Papildyta:
o cia su vienkomponenciu sendinimo laku dare???? g.gif gal gali rocesa truputi abstrakciai papasakoi...labai tokio noriu.... rolleyes.gif
Atsakyti
Prase, kad as padaryciau, bet as labai tingejau, tai liepiau sest salia ir daryt viska paciam biggrin.gif
Sendinimo priemones tokios
user posted image

user posted image

O cia, kaip su jomis dirbti wink.gif
Artmanija.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gervuoge: 15 kovo 2008 - 23:58
ai tai cia dvikomponentis... g.gif na tai esme tada kaip ir aiski...kaip tik ruosiusi dideliu remus daryti,tai pagalvojau, kad nereikia ten ju perdaug apklijuoti...o panasiai nudazius labai gerai atrodys.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 15, 23:42)
gal kokiu minciu kilo kur galima gauti?? g.gif  rolleyes.gif

doh.gif vakar kažkur mačiau, ir dar pagalvojau, kad ot kaip gabii vaza. Ir atrodo didelę mačiau g.gif bet nors užmušk neprisimenu kur doh.gif beveik visas vietines parduotuves vakar aplankiau, tai ir susimaišė. O šiaip mąstau ar tik savex galerijose nebūtų tokių vazų g.gif

QUOTE(Gervuoge @ 2008 03 15, 23:44)
Maniskis viena vakara dekupazino. Padare draugui rema  biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2008 03 16, 01:44)
ir cia ne dekupazas, bet vis vien sedejo, daze, sendino, dziovino su fenu, itryne itrukinejimus  doh.gif  biggrin.gif

O kam reikia itrukinejimus itrinti? g.gif

O man viena forumiete ske kad sendina su sadolin sendinimo laku. gal kas bandet?
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 03 16, 12:23)
O kam reikia itrukinejimus itrinti?  g.gif
O man viena forumiete ske kad sendina su sadolin sendinimo laku. gal kas bandet?

smaikstuole lotuliukas.gif tai jei dvikomponentis tai kaip gali neitrinti, nieko nesimatys, niu matysis biski kai isiziuresi lens.gif
o su sadolinu ar vienkomponenciu tai bandziusios muset vos ne visos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 16 kovo 2008 - 12:12
niu pagaliau uzbaigiau savo dezute doh.gif , nors cia visa deze smile.gif
lauksim komentaru cool.gif
user posted image
Dezute (zvilgsnis) ir daugiau ...
Atsakyti
aurelija_ma, thumbup.gif wub.gif šaunu! "Čia aplinkui su glaistu pasidarbavai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavonija: 16 kovo 2008 - 18:12
na labai laai grazu... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif man irgi idomu cia glaists aplik??? g.gif
Atsakyti