man deagnozavo ta zilbero sindroma nors man jau 32 metai anksciau niekada to nera buve visa laika sportavau ir nieko,neaisku nuo ko jis atsiranda nors daktarai aiskina kad tai igimta.gal kas galetu su manim pasidalinti savo patirtimi ir bedom
QUOTE(palylia @ 2008 02 24, 12:53)
man deagnozavo ta zilbero sindroma nors man jau 32 metai anksciau niekada to nera buve visa laika sportavau ir nieko,neaisku nuo ko jis atsiranda nors daktarai aiskina kad tai igimta.gal kas galetu su manim pasidalinti savo patirtimi ir bedom
O kas tai yra? Kokie simptomai?

QUOTE(raimuxe @ 2008 02 24, 22:36)
pasidaro silpna, akys pagelsta ,kraujyje pakyla bilirubinas.visa tai tipo turi buti po fizinio kruvio, streso metu ,bet mat taip atsirado pries du metus, taip ir kankinuosi.o gydymo nera. tai kepenu patologija tipo igimta fermeno patija ir ji paveldima.bet man tai neina patiketi nes seimoje niekas neserga seneliai irgi nesirgo kiek zinau man toks jausmas kad tai kokios ligos pasekme
Aš tinku tau į kompaniją
bet kažkaip susigyvenus su juo ir tie simptomai nevargina....išskyrus silpnumą,kuris pasireiškia ne vietoj.O rado atsitiktinai,tiriant kraują-padidėjęs buvo bilirubinas ir gydytojams aš vis per ''geltona'',nors pati to nepastebiu...tik po didelio nuovargio negražios akys-gelsvos būna,tai kartais pati matau.

o ar tau nebuna kad temperatura laikosi 37, ir kad skaudetu kartais desini sona,

QUOTE(palylia @ 2008 02 25, 16:27)
T tai nematuoju,jei nesergu,o šoną tai būdavo prieš

temperaturos as irgi nematuoju bet jauciu kad ji yra o ar vaistus kokius geri kad palengvinti siuos simtomus.ir jauciu kad mano vaikui vyriausiajam tas pats nes jis toks isblyskes toks gelsvas,
QUOTE(palylia @ 2008 02 25, 18:45)
temperaturos as irgi nematuoju bet jauciu kad ji yra o ar vaistus kokius geri kad palengvinti siuos simtomus.ir jauciu kad mano vaikui vyriausiajam tas pats nes jis toks isblyskes toks gelsvas,
negeriu šiuo metu jokių ir anksčiau negėriau,tik kai nustatė(prieš kokius 8m)labai išsigandau kas čia per liga(man prilygo živ

O dėl paveldėjimo tai ir aš bijau,didelė tikimybė,kad vaikams perduosiu tą nemalonę..

o tu atkreipk demesi ar tavo vaikas nera iblyskes toks kitoks nei kiti. nes mano vaikas tai mano akimis baisiai baltai gelsvas ,man ta jo spalva nesveika mane varo i depresija.kaip chameleonas ir keicia savo spalvas, nuo gimimo man visi sake kad tavo vaikas isblyskes bet nekreipiau per daug demesio ,bet kuo tolyn to man baisyn . ar tu nenoretum parasyti i el. pasta susipazintume geriau
parašyk man AŽ

Pas mane to sindromo nėra,bet sirgau Hepatitu sunkiai...patariu pagerti Carsil...jis nebrangus ir gerina kepenų veiklą jis homeopatinis tai galima vartoti neribotą laiką

Nu geras, ko ko bet kad rasiu cia su tokiu sindromu ka nors nesitikejau. Man nustate 11 klaseje, taip pat paasikino, kad nuo gimimo. Tai sakau, o kodel tik dabar pasireiske, sako matyt pabaliavot pradejai
, pervargai. Tai va kai paauglysteje pradejau vartoti alkoholio, tai pageltau, dingo apetitas, buvo silpna, tai isveze i ligonine ir ten nustate. as negaliu gerti alkoholio, nebet simboliskai, riebaus maisto negaliu valgyti. po visokiu bemiegiu nakciu sunkai atsigaunu, vaikstau gelsva. Man taip pat paasikino, kad reikia laikytis rezimo, nepervarkti, ziureti maisto, ir roboti alkoholi. As pavasari ir vasara, po kelis menesius pageriu asensialio ar kaip ten. Tai man nesenai tyre krauja, nes gine rekomendavo, tai visi rodikliai ant ribos (man terapeute aiskino, kad idealiu niekada ir nesitikeciau), bet zymiai geresni nei dariausi pries metus.
beja dar pamirsau, cia gaunasi tokia busena, kad organizmas pats save nuodija, uz tai jauciames silpnai, mieguistai, greit pavargstame. Bent jau taip man paprastai bande pasikint viena gydytoja.
Papildyta:
Ai dar atsiminiau, kad sake man gydytoja, kad cia kaip letine geltos forma

beja dar pamirsau, cia gaunasi tokia busena, kad organizmas pats save nuodija, uz tai jauciames silpnai, mieguistai, greit pavargstame. Bent jau taip man paprastai bande pasikint viena gydytoja.
Papildyta: