Įkraunama...
Įkraunama...

zilbero sindromas

QUOTE(IevaV. @ 2008 04 23, 14:45)
biggrin.gif juokingai cia pasakei.

GAL TAU PASIRODE JUOKINGA , BET TAI RIMTU RICIAUSIAI MES LABAI DAUG KUOM PERSIRGE doh.gif KAIP SAKO GYVENIMO SKRIAUSTI IR UZGRUDINTI IR KA JAU PADARYSI ax.gif
Atsakyti
man zilberas nustatytas jau senokai. daktarai sake, kad jokio gydymo cia nera ir kad tai ne liga, o tiesiog toks anatominis defektas.. nuo paskutiniu klasiu mokykloje nuolat gelsdavau, pykindavo, budavo silpna.. laikiausi t.t. dietu - vengiau riebaus, kepto, rukyto maisto. kiekviena ryta kose valgydavau be nieko.. ir reikalai pagerejo, bet kai pavargdavau vel gelsdavau.. o keisciausia, kad kai pastojau viskas susitvarke, net pamirsau apie zilbera. ginius mano informuotas apie mano patologija ir neskiria jokio ypatingo gydymo ar prieziuros. beje, mane lb nustebino, kad turint zilbera negalima vartoti kontraceptiku, nes gali kraujas nekreseti. ar esat ka nors panasaus girdejusios?
Atsakyti
QUOTE(palylia @ 2008 02 24, 12:53)
man deagnozavo ta zilbero sindroma nors man jau 32 metai anksciau niekada to nera buve visa laika sportavau ir nieko,neaisku nuo ko jis atsiranda nors daktarai aiskina kad tai igimta.gal kas galetu su manim pasidalinti savo patirtimi ir bedom

man pries menesi nustate zilberio sindroma,labai issigandau unsure.gif ,man dar tik 26metai,pries savaite tikrinausi KMUK ir ten gastroeterologe pasake, kad tai letine gelta.Man cia labai viskas baisiai skamba,nezinau nei ka galvoti,nors daktare sake kad cia nieko baisaus.tik man labai idomu ar si liga gali progresuoti?ar ji negali pereiti i kepenu ciroze.
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2008 04 23, 16:32)
Pas mane ta pati situacija ir aš labai tikiuosi, kad vaikelis nepaveldės šio sindromo.

as irgi tikiuosi, kad vaikelis bus sveikas biggrin.gif , nors mano vyras irgi turi Zilibero sindroma verysad.gif . Dar norejau paklausti: vyras pasakoja, kad kai uzeina blogumas jam pasikeicia vaizdas akyse, liktais tokia trimate erdve pasidaro ir krutineje kazkoks negerumas atsiranda. Tas blogumas trunka 1-2 minutes. O jums irgi taip buna? g.gif as labai del to pergyvenu.... verysad.gif
Atsakyti
man Zilberio sindromas nustatytas berods 8'toje klaseje, po to, kai padaryta apendikso operacija, bet pasak gydytoju - nieko baisaus cia nera. aisku, patare vengti riebaus, rukyto maisto, didelio fizinio kruvio ir pageltus gerti Karsili... bet as ji geriau tik viena karta gyvenime ax.gif
idomiausia, kad man niekas nepaaiskino, kokie to sindromo simptomai. man buna galvos svaigimu, greitu pavargimu, uztemimu akyse, maudimu desiniajame sone ir pan., o as kazkaip nemaniau, kad tai susije blush2.gif

kol kas mano gine neatkreipe ypatingo demesio i si mano mineta fakta, bet ketinu kita apsilankyma jos paklausti, ar nereiketu issamiau issitirti ar pan.
Atsakyti
Sveiki...
Vat, vakar buvo uzejes man ir priepuolis.
Zilbero simdromas man pripaisytas jau kazhkur 2005 metais. Is pradziu kai nezinojau, tai budavo labai blogai. Guledavau lovoje, niko nevalgydavau kokias 4-5 dienas. Dabar jau viskas paprasciau.
Simptomai: uzeina silpnumas, pradeda skaudeti desini sona, atsiranda pykinimas, pirma nakti praktiskai nemiegu ir sapnuoju visa nakti visokias nesamones. sapnai tikria juokingi, nerandi vietos, bet kitos dienos apie pietus jau uzmiegu ir pabudes jauciuosi geriau. Bet temperatura laikosi. pakyla iki 38, o vat dabar - antra diena laikosi 37.5
Daktarai taip pat nieko nepasako, kaip ir minejo dauguma cia pasnekovu.
Naudoju noshpa, cerukali. Jei nevemiu, naudoju tabletes, jei pykina, dazniausiai pats susileidziu arba suleidzia kas nors kitas.
Si karta iskvietus greitaja suleido kazkokiu nuo skausmo, tai naktis buvo tikrai ramesne, nors irgi nesimiegojo, sapnavau nesamones, bet bent jau sono neskaudejo.
O man uzeina taip pat po fizinio kruvio arba ko nors uzvalgisu ar isgerus. Si karta uzejo po fizinio kruvio, nes atostogavau ir po atostogu nusprendziau gerai pasportuot... sportas baigesi lovoje.
beje, taip pat turime 1 metuku mergaite, bet kazkokiu pageltimu ar silpnumo kol kas nepastebejome...
Atsakyti