QUOTE(IevaV. @ 2008 04 11, 13:15)
Nu geras, ko ko bet kad rasiu cia su tokiu sindromu ka nors nesitikejau. Man nustate 11 klaseje, taip pat paasikino, kad nuo gimimo. Tai sakau, o kodel tik dabar pasireiske, sako matyt pabaliavot pradejai
, pervargai. Tai va kai paauglysteje pradejau vartoti alkoholio, tai pageltau, dingo apetitas, buvo silpna, tai isveze i ligonine ir ten nustate. as negaliu gerti alkoholio, nebet simboliskai, riebaus maisto negaliu valgyti. po visokiu bemiegiu nakciu sunkai atsigaunu, vaikstau gelsva. Man taip pat paasikino, kad reikia laikytis rezimo, nepervarkti, ziureti maisto, ir roboti alkoholi. As pavasari ir vasara, po kelis menesius pageriu asensialio ar kaip ten. Tai man nesenai tyre krauja, nes gine rekomendavo, tai visi rodikliai ant ribos (man terapeute aiskino, kad idealiu niekada ir nesitikeciau), bet zymiai geresni nei dariausi pries metus.
beja dar pamirsau, cia gaunasi tokia busena, kad organizmas pats save nuodija, uz tai jauciames silpnai, mieguistai, greit pavargstame. Bent jau taip man paprastai bande pasikint viena gydytoja.
Papildyta:
Ai dar atsiminiau, kad sake man gydytoja, kad cia kaip letine geltos forma

beja dar pamirsau, cia gaunasi tokia busena, kad organizmas pats save nuodija, uz tai jauciames silpnai, mieguistai, greit pavargstame. Bent jau taip man paprastai bande pasikint viena gydytoja.
Papildyta:

bet tu isivaizduoji kad ta letine forma gali pereiti kepenu ceroze ir panasiai
man tai kazkas nenormalaus ,be to man ir temperatura tokia 37.2