Įkraunama...
Įkraunama...

zilbero sindromas

QUOTE(IevaV. @ 2008 04 11, 13:15)
Nu geras, ko ko bet kad rasiu cia su tokiu sindromu ka nors nesitikejau. Man nustate 11 klaseje, taip pat paasikino, kad nuo gimimo. Tai sakau, o kodel tik dabar pasireiske, sako matyt pabaliavot pradejai blush2.gif, pervargai. Tai va kai paauglysteje pradejau vartoti alkoholio, tai pageltau, dingo apetitas, buvo silpna, tai isveze i ligonine ir ten nustate. as negaliu gerti alkoholio, nebet simboliskai, riebaus maisto negaliu valgyti. po visokiu bemiegiu nakciu sunkai atsigaunu, vaikstau gelsva. Man taip pat paasikino, kad reikia laikytis rezimo, nepervarkti, ziureti maisto, ir roboti alkoholi. As pavasari ir vasara, po kelis menesius pageriu asensialio ar kaip ten. Tai man nesenai tyre krauja, nes gine rekomendavo, tai visi rodikliai ant ribos (man terapeute aiskino, kad idealiu niekada ir nesitikeciau), bet zymiai geresni nei dariausi pries metus.

beja dar pamirsau, cia gaunasi tokia busena, kad organizmas pats save nuodija, uz tai jauciames silpnai, mieguistai, greit pavargstame. Bent jau taip man paprastai bande pasikint viena gydytoja.
Papildyta:
smile.gif Ai dar atsiminiau, kad sake man gydytoja, kad cia kaip letine geltos forma

bet tu isivaizduoji kad ta letine forma gali pereiti kepenu ceroze ir panasiai
man tai kazkas nenormalaus ,be to man ir temperatura tokia 37.2
Atsakyti
QUOTE(**kiškutė** @ 2008 02 25, 11:10)
Aš tinku tau į kompaniją  ax.gif bet kažkaip susigyvenus su juo ir tie simptomai nevargina....išskyrus silpnumą,kuris pasireiškia ne vietoj.O rado atsitiktinai,tiriant kraują-padidėjęs buvo bilirubinas ir gydytojams aš vis per ''geltona'',nors pati to nepastebiu...tik po didelio nuovargio negražios akys-gelsvos būna,tai kartais pati matau.

Labutis,
Matau, kad turi vaikucius, tad norejau paklausti, kai buvai nestuke.gif ar gydytoja nieko nesake, kad reikia sekti bilirubina? Man kazkaip neramu del savo vaikelio, ar jis gims sveikas ar viskas bus gerai. Nes internete pasiskaiciau, kad esant motinos ir vaisiaus Rh nesuderinamumui, buna didelio laipsnio naujagimiu gelta, gali atsirasti kernicterus(naujagimio smegenu pazeidimas) del netiesioginio bilirubino toksinio poveikio. Zodziu idomu ar reikalinga kokia nors prieziura nestuke.gif ir po gimdymo kudikeliui.
Papildyta:
QUOTE(palylia @ 2008 04 13, 10:46)
bet tu isivaizduoji kad ta letine forma gali pereiti kepenu ceroze ir panasiai
man tai kazkas nenormalaus ,be to man ir temperatura tokia 37.2

Na temperatura pas mane buna normali, o kai buna blogiau tai kazkaip nepagalvojau pasimatuot. Beja as labiau linkusi galvoti, kad man viskas bus gerai, o ne pasidarys blogiau mirksiukas.gif
Atsakyti
zinok del nestumo tai nezinau nes as tada dar net nezinojau kad turiu ta sindroma tik vaikas gali ji paveldeti panasu kad mano pirmas vaikas ji turi nes jis tok gelsvai pablyskes o kt tai nezinau kad kas butu tai zinok jei esi nestuke.gif reikia butinai issitirti del toksoplazmozes ir cito megalo viruso net jei ir gydytojai tau nesake ,savo ir kudikio labui issitirk
Atsakyti
QUOTE(palylia @ 2008 04 13, 21:40)
zinok del nestumo tai nezinau nes as tada dar net nezinojau kad turiu ta sindroma tik vaikas gali ji paveldeti panasu kad mano pirmas vaikas ji turi nes jis tok gelsvai pablyskes o kt tai nezinau kad kas butu tai zinok jei  esi  nestuke.gif  reikia butinai issitirti del toksoplazmozes ir cito megalo viruso net jei ir gydytojai tau nesake ,savo ir kudikio labui issitirk

Del toxoplazmozes tyriausi, neturiu imuniteto, zodziu niekad nebuvau uzsikretusi, o del citomegalo paklausiu, nes ryt kaip tik varau pas gine. Na labai tikiuosi, kad mano vaikelis nepaveldes mano ligos.
Atsakyti
QUOTE(IevaV. @ 2008 04 15, 11:07)
Del toxoplazmozes tyriausi, neturiu imuniteto, zodziu niekad nebuvau uzsikretusi, o del citomegalo paklausiu, nes ryt kaip tik varau pas gine. Na labai tikiuosi, kad mano vaikelis nepaveldes mano ligos.

tai linkiu kad neturetum ir cito megalo,
Atsakyti
Sveikutes,
norejau paklaust, mano vyras serga zilbero sindromu, ar musu vaikelis paveldes sia liga? ax.gif
Atsakyti
[quote=-Shypsenele-,2008 04 16, 16:24]
Sveikutes,
norejau paklaust, mano vyras serga zilbero sindromu, ar musu vaikelis paveldes sia liga? ax.gif
[/quote
laimes dalykas gal taip o gal ne didesne tikimybe berniukams,bet pasitaiko ir mergaitems,labai nepergyvenk ir tikekis kad nepaveldes to sindromo,aukstyn galva bigsmile.gif
Atsakyti
laimes dalykas gal taip o gal ne didesne tikimybe berniukams,bet pasitaiko ir mergaitems,labai nepergyvenk ir tikekis kad nepaveldes to sindromo,aukstyn galva

aciu palylia uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(palylia @ 2008 04 15, 22:17)
tai linkiu kad neturetum ir cito megalo,

Aciu, tikiuosi, kad taip ir bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IevaV. @ 2008 04 19, 09:10)
Aciu, tikiuosi, kad taip ir bus mirksiukas.gif

nera uz ka klauskit kiek zinosiu tiek informuosiu nes pas mane ligu kalnas ir vaikams tp doh.gif pas mus ko ieskosi to rasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(palylia @ 2008 04 19, 10:34)
nera uz ka klauskit kiek zinosiu  tiek informuosiu nes pas mane ligu kalnas ir vaikams tp doh.gif pas mus ko ieskosi to rasi biggrin.gif

biggrin.gif juokingai cia pasakei.
Atsakyti
QUOTE(-Shypsenele- @ 2008 04 16, 16:24)

Pas mane ta pati situacija ir aš labai tikiuosi, kad vaikelis nepaveldės šio sindromo.
Atsakyti