Įkraunama...
Įkraunama...

Vėjaraupiai - 2

QUOTE(Spegle @ 2009 02 22, 16:05)
Anuska netepliok ta zelionke  schmoll.gif labai niestes mergaitei ir prades draskyti spuogus,tepk tik psilu ir acicu,kisk daznai po dusu kol tempos nera,pamatysi kaip greitai pasveiksit  mirksiukas.gif
Nors imk ir vaiuok pas jus i svecius  unsure.gif as labai noreciau kad mano princese kuo greiciau prasirgtu  ax.gif

Niu va.... jau velu unsure.gif , jau pupa istepliota unsure.gif , na tikiuosi nebus nieko blogo smile.gif
o tu nesigedyk, atvaryk bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(anuska:) @ 2009 02 22, 20:09)
Niu va.... jau velu  unsure.gif , jau pupa istepliota  unsure.gif , na tikiuosi nebus nieko blogo  smile.gif
o tu nesigedyk, atvaryk  bigsmile.gif

As gi irgi dar anksciau rasiau, kad neteplioti su zelionke... Nepaskeitei? Mano paaugle neseniai sirgo, tai dar nemaciau taip isberto zmogucio... Netepiau, nezalinau ax.gif Gal ir acic tabletes padejo g.gif Na, kad antibjotiku reiketu sergant vejaraupiais, dar neteko girdeti... Maniske neturejo temperaturos, bet jei butu turejus, gydytojas liepe paracetamoliu numusti ir viskas...
Taip, maudymas labai padeda, o perpilant kalio permanganato tirpaliuku (svelnu padaryti) dziovina ir dezinfekuoja spogelius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilijadab @ 2009 02 23, 16:02)
As gi irgi dar anksciau rasiau, kad neteplioti su zelionke... Nepaskeitei? Mano paaugle neseniai sirgo, tai dar nemaciau taip isberto zmogucio... Netepiau, nezalinau ax.gif  Gal ir acic tabletes padejo g.gif  Na, kad antibjotiku reiketu sergant vejaraupiais, dar neteko girdeti... Maniske neturejo temperaturos, bet jei butu turejus, gydytojas liepe paracetamoliu numusti ir viskas...
Taip, maudymas labai padeda, o perpilant kalio permanganato tirpaliuku (svelnu padaryti) dziovina ir dezinfekuoja spogelius thumbup.gif

paskaiciau as cia, kad tepti zelionke, kai kurios nerekomenduoja, bet ir cia ir tarp daktaru skirtingos nuomones cool.gif As padariau taip , kaip rekomendavo pediatre ax.gif

Del antibu - tai mazoji ne nuo vejaraupiu geria, o sanatorijoje vel stipriai susirgo unsure.gif , tai parsivezem namo jau geriancia antibus, o po poros dienu isbere smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anuska:) @ 2009 02 24, 15:49)
paskaiciau as cia, kad tepti zelionke, kai kurios nerekomenduoja, bet ir cia ir tarp daktaru skirtingos nuomones  cool.gif As padariau taip , kaip rekomendavo pediatre  ax.gif

Del antibu - tai mazoji ne nuo vejaraupiu geria, o sanatorijoje vel stipriai susirgo  unsure.gif , tai parsivezem namo jau  geriancia antibus, o po poros dienu isbere  smile.gif

Kad Tu zinotum, kaip as meciausi- tepti ar ne.... Nes pediatras telefonu kalbant liepe tepti, o pati daug nete skaiciau, kad tai jau atgyvenes reikalas. Pasirinkau netepti, tuo labiau, kad sirgo mano paaugle ir maldavo neteplioti doh.gif Manau, visi budai geri, kurie padeda. Kaip, gal jau geriau jauciates? g.gif
Atsakyti
zinot anksciau nebuvo jokiu ACIC tableciu, tepalu, visus tepe zelionke - ir atrodo, kad niekam nepakenke
as mastau, kad man daug geriau buvo mazaja istepti zelionke nei duoti vaistus
juk vaistas viena gydo, o kitam - kenkia
kiekviena turi savo nuomone, bet as uz zelionke, daviau tavegil ketvirti ir nesikase...
sveikit 4u.gif
Atsakyti
Susirgo ir mano trimetis, jau trečia diena, tai šią naktį labai prastai miegojo, niežėjo . Spuogų labai labai daug, jau baisu darosi verysad.gif Tepu briliantine žaluma, girdėjus buvau ir apie kitas priemones, bet...Tikiuosi nustos augt jau nauji spuogai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(meskiniene @ 2009 03 01, 18:26)
zinot anksciau nebuvo jokiu ACIC tableciu, tepalu, visus tepe zelionke - ir atrodo, kad niekam nepakenke
as mastau, kad man daug geriau buvo mazaja istepti zelionke nei duoti vaistus
juk vaistas viena gydo, o kitam - kenkia
kiekviena turi savo nuomone, bet as uz zelionke, daviau tavegil ketvirti ir nesikase...
sveikit 4u.gif

Kad acic gerti nereikia,o tik tuo tepaliuku tept unsure.gif Gert reikia ypac sunkiais atvejais,beje tavegilis irgi nera be nuodemes mirksiukas.gif
As tai uz naujoviskus gydymus,medicina nestovi vietoje,tobuleja thumbup.gif matyt ne siaip sau ir naujus gydymo budus atranda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spegle @ 2009 03 01, 20:26)
Kad acic  gerti nereikia,o tik tuo tepaliuku tept  unsure.gif Gert reikia ypac sunkiais atvejais,beje tavegilis irgi nera be nuodemes  mirksiukas.gif
As tai uz naujoviskus gydymus,medicina nestovi vietoje,tobuleja  thumbup.gif matyt ne siaip sau ir naujus gydymo budus atranda  4u.gif

Acic yra ne tik tepaliukas, bet ir tabletes 4u.gif
medicina tobuleja, teisybe
bet dauguma tam, kad daug uzdirbtu blush2.gif
turiu pazistama vaistu srityje, pasakojo, kaip gydytojams ipersami vaistai rolleyes.gif
nueini pas gydytoja, atsidaro staciu su nnn lapeliu su vaistu aprasymais cool.gif nueini i vaistine ir suzinai, kad tokia pati sudetis, tik kitos firmos kainuoja daug pigiau thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meskiniene @ 2009 03 02, 16:55)
Acic yra ne tik tepaliukas, bet ir tabletes  4u.gif
medicina tobuleja, teisybe
bet dauguma tam, kad daug uzdirbtu blush2.gif
turiu pazistama vaistu srityje, pasakojo, kaip gydytojams ipersami vaistai rolleyes.gif
nueini pas gydytoja, atsidaro staciu su nnn lapeliu su vaistu aprasymais cool.gif  nueini i vaistine ir suzinai, kad tokia pati sudetis, tik kitos firmos kainuoja daug pigiau  thumbup.gif  thumbup.gif

Zinau kad yra ir tabletes,bet jas reikia gert tik ypac sunkiais atvejais,siaip tepaliuko uztenka mirksiukas.gif O apie komercija medicinoj zinau viska,labai gaila bet pati susiduriu praktiskai kasdien su tuo verysad.gif nes esu medike.Dabar negali tiket nei vaistininku, nei mediku schmoll.gif Visi jie yra paperkami,labai mazai gydytoju kurie ziuri pacientu sveikatos unsure.gif Labai gaila,bet tokia dabar yra situacija musu sistemoje,todel siulau isgirsti keliu gydytoju nuomone mirksiukas.gif (cia ne tik vejaraupius turiu galvoje) unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spegle: 02 kovo 2009 - 19:54
QUOTE(Spegle @ 2009 03 02, 20:53)
Zinau kad yra ir tabletes,bet jas reikia gert tik ypac sunkiais atvejais,siaip tepaliuko uztenka  mirksiukas.gif O apie komercija medicinoj zinau viska,labai gaila bet pati susiduriu praktiskai kasdien su tuo  verysad.gif nes esu medike.Dabar negali tiket nei vaistininku, nei mediku  schmoll.gif Visi jie yra paperkami,labai mazai gydytoju kurie ziuri pacientu sveikatos unsure.gif Labai gaila,bet tokia dabar yra situacija musu sistemoje,todel siulau isgirsti keliu gydytoju nuomone mirksiukas.gif (cia ne tik vejaraupius turiu galvoje) unsure.gif

sutinku su tavim drinks_cheers.gif
Atsakyti
ir musu neaplenke si liga, siandien parsinese spuogu is darzelio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(triuliu @ 2009 03 09, 20:58)
ir musu neaplenke si liga, siandien parsinese spuogu is darzelio doh.gif

gal kuri susiduret, mes buvom skiepyti nuo vejaraupiu pries metus, ir dabar apsirgom g.gif kaip cia gali buti? g.gif
Atsakyti