Įkraunama...
Įkraunama...

Vėjaraupiai - 2

QUOTE(ritule1224 @ 2011 07 01, 13:35)
Sveikos, mes prie menesi irgi prasirgom vejaraupiais, bet as su zelionka tepiau 2 dienas paskui gydytoja pasake kad yra vesinamosios putos (bespalves) tai tepemes su jomis. Ta zelionka tik stresa vaikams varo, maniske pamatydavo kad jau tepsiu tai rekdavo nesavu balsu.

tai kad siaubo nevaryt, aš iš karto vaikams pasakiau, kad žaisim žalius šuniukus dalmantinus. tai norėdavo ir tas, kuris neserga biggrin.gif gal kam ateičiai pravers wink.gif
Atsakyti
Sveikos,
mes sirgom visi 3. 2 vaikai ir as doh.gif 4 metu sunus pakankamai lengvai, o as su 2 menesiu dukryte labai sunkiai, su temperatura iki 40 ir berimu visur, ausys, burna, lyt organai, galva ir t.t.
gydemes situo purskalu user posted image
ir nakciai Tevegilis. Zelionka tepem tik labai "riebius" spuogus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *murine*: 13 liepos 2011 - 21:41
sveikos,pas mus darzelyje vejaraupiu karantinas,mano mazajai,39.nei kosti,nei sluogoja,manau mum vejaraupiai,pati sirgau 24 metu,tai prisiminimai nekokie schmoll.gif isveze greitoji
Atsakyti
Labai bijau, bet atrodo mums vejaraupiai. Tik va nesu isitikinusi nes pabertos rankos ir kojos, pilna mazu taskeliu ir tempe 37.6. Labai tikiuosi kad gal cia tik reakcija i hematogena, vkr draugi atnese mazajam
Atsakyti
sveiki,

man daktare nustate juostine pusleline, skauda ties sonu, ir truputi paberta ties nugara puslelem.

Klausimas, ar ji uzkreciama? Mano pupai 1,5 metuku... vejarupiais nesirgusi... neturiu jos kaip izoliuoti sad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Norėjau paklausti ar vėjaraupių bėrimas panašus į uodų įkandimo spuogelius? Mažei pastebėjau prieš porą dienų kelis spuogelius, o šiandien jau daugokai pabertas pilvukas, kojos, rankos, ant veido pora spuogiukų g.gif Kai buvo keli spuogeliai, tai nekreipiau dėmesio, na maža kas, bet dabar galvoju gal vėjaraupiai? Temperatūros nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliu: 08 spalio 2011 - 21:04
Mūsų 4 metukų dukrytė sirgo labai stipriai, spuogų buvo visur, o blogiausia buvo kai jie prasprogo ypač ant lyt. org., tada labai skaudjo. Dabar serga mažiukas 2 mėnesių, visas labai išbertas, temp. kolkas neturim, bet labai mieguistas. Žiūrėsim kaip mums seksis toliau.
Atsakyti
QUOTE(myliu @ 2011 10 08, 22:04)
Sveikos 4u.gif
Norėjau paklausti ar vėjaraupių bėrimas panašus į uodų įkandimo spuogelius? Mažei pastebėjau prieš porą dienų kelis spuogelius, o šiandien jau daugokai pabertas pilvukas, kojos, rankos, ant veido pora spuogiukų g.gif Kai buvo keli spuogeliai, tai nekreipiau dėmesio, na maža kas, bet dabar galvoju gal vėjaraupiai? Temperatūros nėra.

vėjaraupių bėrimas panašus į mažytes pūsleles, jų viduje matosi skystis. tai jeigu jūsiškės ne tokios - tai greičiausiai ne vėjaraupiai. o jeigu bijot jais užsikrėsti, pasiskiepykit, nereikės baimintis
Atsakyti
Mano mazius jau 2 diena serga unsure.gif Spuogeliu nemazai, ir burnos gleivine visa isberta, beveik nieko nevalgo...Taciau spuogelius nelabai kasosi. Kada prasideda didysis niezejimas? Is karto ar veliau?
Dabar be galo bijau, jog mazoji nebutu uzsikretusi, jai 2 men. Labai skirtingu nuomoniu prisiklausiau, vieno teigia, jog turi imuniteta is manes ir neuzsikres, kiti, jog bus uzsikretusi...Ar sirgo kurios toks mazas lelius ir jei taip ar sunkiai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smile26: 04 lapkričio 2011 - 00:10
QUOTE(Smile26 @ 2011 11 04, 01:09)
Mano mazius jau 2 diena serga unsure.gif  Spuogeliu nemazai, ir burnos gleivine visa isberta, beveik nieko nevalgo...Taciau spuogelius nelabai kasosi. Kada prasideda didysis niezejimas? Is karto ar veliau?
Dabar be galo bijau, jog mazoji nebutu  uzsikretusi, jai 2 men. Labai skirtingu nuomoniu prisiklausiau, vieno teigia, jog turi imuniteta is manes ir neuzsikres, kiti, jog bus uzsikretusi...Ar sirgo kurios toks mazas lelius ir jei taip ar sunkiai? g.gif

rita0212 turėtų gal daugiau ką pasakyti - nesenai rašė, kad jos vaikiukas tokio amžiaus sirgo. nors yra tokių, kurie vos ne specialiai vaikus veda užsikrėsti nuo sergančio, bet saviškį griežtai neprileidžiu prie tokių - niekada nežinai, kaip sirgs, o jeigu kokia komplikacija doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti