Įkraunama...
Įkraunama...

Vėjaraupiai - 2

QUOTE(didyle @ 2009 06 09, 13:58)
as dar kerteli akcentuosiu, kad butent Octenisept siuo atveju yra tinkamas

Gal jau užtenka kišti jį visur kur reikia ir nereikia? Nusibosta skaityti tą patį per tą patį. Vienam tinka, kitam netinka. Jums padėjo, super, džiaugiuosi. Man gerai buvo ir zelionke ištepti. Taip pat padėjo. Ir turbūt ne prasčiau nei jūsų taip giriamas Octenisept.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ups...: 10 birželio 2009 - 06:44
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 06 09, 17:13)
1. Apie Octenisepta zinau viska, nes pas mane jis jau nuo senu senoves lotuliukas.gif (kad nepasirodyciau melage, galiu nurasyti net;odos ir gleiviniu dezinfekantas. Skatina zaizdu gijima, nesukelia skausmo, bekvapis.50ml.<...>Tiekejas UAB"Apiterapija", Lazdynu 21, nu gal patikejot, kad ne per google emiau, jei ka-nurasyt ir biocino autorizacijos liudijimo nr galiu biggrin.gif )
2. Viska jis zinojo, nes tuoj isvardinau visus galimus dezinfekantus, atsake grieztai-jokiu medikamentu, tepalu, dezinfekantu, kremu, muilo, vandens naudoti GRIEZTAI NEGALIMA. Sako, nebent nori ilgai ismarginta vaikscioti biggrin.gif
3. Issiaiskinau 4u.gif Rozine dedervine, kuria sukele Eipstein barro virusas. O rozine dedervine NEGYDOMA niekuom, tai ne alergija, tai tiesiog busena trumpalaike, nors gasdina ja iki 6 savaiciu blink.gif Bet man buvo ji, kaip minejau, 10 dienu. Tavegilis negydo siu odos berimu, bet palengvina pacia busena-nuima niezuli, nes miegojau pirma savaite kaip skruzdziu apnikta doh.gif 
Pasiskaityti apie ja, gal pravers kuriai ir atras savo liga 4u.gif
http://www.sveikas.l...I...id2=

tikiu tikiu smile.gif
aha, tai visgi buvo aiski diagnoze smile.gif as to ir klausiau smile.gif tada tvarkoj, nes buna, kad tiesiog nustato 'neaisku ka'ir sekmes jums, ilgainiui turetu praeiti...
nors is tikro sunkiausia ir yra tada, kai neaisku kas yra... mums yra buvusi situacija subfebrilus karsciavimas 6 menesius neaisku nuo ko... neaisku nuo ko prasidejo ir del ko praejo, bet tie sesi menesiai buvo ne patys smagiausi gyvenime
Papildyta:
QUOTE(Ups... @ 2009 06 10, 07:43)
Gal jau užtenka kišti jį visur kur reikia ir nereikia? Nusibosta skaityti tą patį per tą patį. Vienam tinka, kitam netinka. Jums padėjo, super, džiaugiuosi. Man gerai buvo ir zelionke ištepti. Taip pat padėjo. Ir turbūt ne prasčiau nei jūsų taip giriamas Octenisept.

as ji kisu ne daugiau, nei kiti zelionka. o octenisept privalumus neigia tie, kurie naudojo zelionka, bet ne Octenisept.
as zelionka bandziusi ir zinau skirtuma.
tai pries pykdami pabandykit, o patariu as toms mamytems, kurios nori savo vaikuciams naudoti saugius ir gerus dalykus, cia gi ne prievarta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo didyle: 10 birželio 2009 - 08:28
QUOTE(didyle @ 2009 06 10, 09:27)

as ji kisu ne daugiau, nei kiti zelionka. o octenisept privalumus neigia tie, kurie naudojo zelionka, bet ne Octenisept.
tai pries pykdami pabandykit, o patariu as toms mamytems, kurios nori savo vaikuciams naudoti saugius ir gerus dalykus, cia gi ne prievarta smile.gif

panaudojom ir gavom pulinga infekcija blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpea @ 2009 06 10, 10:41)
panaudojom ir gavom pulinga infekcija blink.gif  doh.gif

Octenisepta naudojam tik esant nepavojingai zaizdai;ipjovimui, nubrozdinimui. Kai vaikai sirgo sirgo vejaraupiais mums sis dezinfekantas irgi netiko schmoll.gif Is viso, geresniu dezinfekantu kaip zelionke, jodas bei kalio permanganato tirpalas as dar nesutikau, o isbandziu daug mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 06 10, 11:34)
Octenisepta naudojam tik esant nepavojingai zaizdai;ipjovimui, nubrozdinimui. Kai vaikai sirgo sirgo vejaraupiais mums sis dezinfekantas irgi netiko schmoll.gif Is viso, geresniu dezinfekantu kaip zelionke, jodas bei kalio permanganato tirpalas as dar nesutikau, o isbandziu daug mirksiukas.gif

na, nesutikciau, kad ipjovimas ar nubrozdinimas yra nerimtos zaizdos, o kitas dalykas, kad jodas, zelionke ir permanganatas nera skirti zaizdoms dezinfekuoti, cia tik rusiskuose puslapiuose taip raso, bet ne visam pasaulyje
ji naudoja ir ligoninese, zaizdu prieziurai, ir labai sudetingu zaizdu, kaip suprantu, nes tik apie tokias radau internete, ne apie paprastus isipjovimus

yra daug zmoniu, kurie turi randus po vejaraupiu ir jie tikrai naudojo ne octenisept, o zelionka, ta pacia, kuria visi ir naudoja, tai faktas, kurio tikrai negalima paneigti
galu gale, kam nepatinka, naudokite ka tik norite, o man ir mano seimai octenisiept yra geriausias antiseptikas

o is kitos puses, ne apie tai turejo buti cia diskusija... smile.gif

Papildyta:
QUOTE(skorpea @ 2009 06 10, 10:41)
panaudojom ir gavom pulinga infekcija blink.gif  doh.gif

tik ne del octenisept smile.gif
atleiskit, bet niekada nepatikesiu- nei man per kokius jau 8 metus, nei vaikuciui niekada nera buve jokios uzuominos i zaizdos supuliavima, niekam is pazystamu, kas naudoja

jus kazka darete ne taip, net jei ir naudojote octenisept (nors raset, kad naudojot tepala)....

Atsakyti
QUOTE(didyle @ 2009 06 10, 14:25)
na, nesutikciau, kad ipjovimas ar nubrozdinimas yra nerimtos zaizdos, o kitas dalykas, kad jodas, zelionke ir permanganatas nera skirti zaizdoms dezinfekuoti, cia tik rusiskuose puslapiuose taip raso, bet ne visam pasaulyje
ji naudoja ir ligoninese, zaizdu prieziurai, ir labai sudetingu zaizdu, kaip suprantu, nes tik apie tokias radau internete, ne apie paprastus isipjovimus

yra daug zmoniu, kurie turi randus po vejaraupiu ir jie tikrai naudojo ne octenisept, o zelionka, ta pacia, kuria visi ir naudoja, tai faktas, kurio tikrai negalima paneigti
galu gale, kam nepatinka, naudokite ka tik norite, o man ir mano seimai octenisiept yra geriausias antiseptikas

o is kitos puses, ne apie tai turejo buti cia diskusija... smile.gif
Papildyta:

tik ne del octenisept smile.gif
atleiskit, bet niekada nepatikesiu- nei man per kokius jau 8 metus, nei vaikuciui niekada nera buve jokios uzuominos i zaizdos supuliavima, niekam is pazystamu, kas naudoja

jus kazka darete ne taip, net jei ir naudojote octenisept (nors raset, kad naudojot tepala)....

kaip man keiasta kaqd jus tuo tokia isitikinusi esate pati rasete ne visiems taip gerai jis padeda
Atsakyti
Nu va pakliuvom ir mes i sita vejaraupiu bureli, dicke 7 m. is darzelio parsinese. doh.gif Serga sunkokai sakyciau, jau ketvirta diena, o temperatura vis laikosi iki 38,3, ypac vakare, nakti sukyla, visa isberta siaubingai, daug pulinuku ir ant akiu, ausyse, ant lytiniu organu, uzpakaliuke, net viduj. Kai pasirodem gydytojai, bet ne musu(atostogauja musiske), tai sake, isvis niekuo nereikia tept, nieko daryt. g.gif Tai skambinausi pazystamai gydytojai, tai zelionke liepe netept salicilo rugstim 1% nebent, is vaistu claritina tik po puse tabletes i diena, dar psilo balzamu, o veiduka acic tepaliuku.
Tai taip ir dariau, bet jau ketvirta diena ir nelabai kas cia jai praeina, niezti jai siaubingai, turejau fenistil gel, vietoj psilo balzamo tepiau, vistiek niezti verysad.gif O pas dukra dar plaukai ilgi iki uzpakalio, tai kol istepu viska, o su salicilu nesimato, ka tepiau, tai siaubas doh.gif kiek nervu man kainuoja, ir klykimas ir saukimas ir keikimasis, kiekviena karta po 1,5 val kokios uztrunkam, kol istepu ja, kai be zelionkes, sunkiai matosi, kur tepta blush2.gif
Patarkit: Dabar gal gailiuosi, kad kunelio netepiau su zelionke, ar dar apsimoka 5 diena tept, nes pusliu pilna, raudonu demiu? g.gif Ar dar reikia tept, kai sasiukai susidaro salicilo rugstim juos, ar kokia degtine gal?. Maudyt, kiek suprantu negalima, nes vakarais dar vis temperatura laikosi? Claritinas irgi nenueme niezulio, tai nupirkau sian psilo balzamo ir man vietoj tavegilio pasiule sirupa "Clemastinum", dar nebandziau,gal kas geret, ar padejo, nes man sake, kad sudedamoji dalis ta pati kaip ir tavegylyje g.gif Nesupratu, cia daug kas giria acic tepaliuka, o maniskei nelabai praeina, visas veidas puslese, nedziuna, sasiukai nelabai susidaro, o gal per greit noriu, tik keturios dienos praejo, nors kiti raso, kad jau geret pradeda daug, bet maniskei kad geretu nepastebiu bash.gif Gal dar Amalgel A nusipirkt, ar jau per velu 5 diena g.gif
Jau nebezinau ko griebtis, Kiek dar cia bus abiem bemiegiu naktu cry.gif
O dar maziuko eile laukia, tai jau dabar baisu darosi, po tokios patirties su dukra ir pasiskaicius cia. blink.gif
Oi ir prirasiau cia as ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(didyle @ 2009 06 10, 09:27)

Nei aš pykstu, nei ką tongue.gif Paprasčiausiai galėtumėt susivokti, kad jau visus užkniso skaityti tą patį.
Atsakyti
QUOTE(Melitukas @ 2009 06 11, 00:43)
Patarkit: Dabar gal gailiuosi, kad kunelio netepiau su zelionke, ar dar apsimoka 5 diena tept, nes pusliu pilna, raudonu demiu? g.gif Ar dar reikia tept, kai sasiukai susidaro salicilo rugstim juos, ar kokia degtine gal?. Maudyt, kiek suprantu negalima, nes vakarais dar vis temperatura laikosi? Claritinas irgi nenueme niezulio,

Uzjauciu jus console.gif O ar dar yra berimu nauju? Siaip jau penktoj dienoj turetu jie liautis g.gif
As galiu papasakoti tik is savo vaiku patirties, o jus jau spreskit 4u.gif
1. Viena sunu tepiau zelionke, kita sunu-spiritu. Ne vienam neliko jokiu randu, nes randai atsiranda ne nuo to, kuom tepi, o nuo nukasytu vietu.
2. Abu vaikus kasdien maudziau po dusu(buvo vasara, susvinke, su tempom) be muilo, paskui juos nupildavau degtine papildomai.
3. Nuo 5 dienos, kai tempa nekrito vienas gavo antibiotiku, nes gydytoja issigando kad gali komplikuotis i meningita.
4. Duodavau Tavegili(kodel jums Claritine israse, jei jis skirtas kvepavimo alergijai-slogom, astmom- gydyti? g.gif tik Tavegilis ar jo pakaitalas skirtas nuimti odos alergija bei niezuli).
5. Tepiau ir psilobalzamais-jie visai neveiksmingi net uodu ikandimams doh.gif
6. Prausiau ir tuo Octeniseptu, bet ir jis buvo neveiksmingas.

Visumoj, dar pora dienu pakentekit ir viskas praeis savaime, nebent jei tempa yra didele, kreiptis i daktarus reikia, kad paskui nesikomplikuotu kur pavojingiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ups... @ 2009 06 11, 06:58)
Nei aš pykstu, nei ką tongue.gif  Paprasčiausiai galėtumėt susivokti, kad jau visus užkniso skaityti tą patį.

drinks_cheers.gif
mamos cia ateina info o cia vien vienos ponuios reklamuojamas produktas
Atsakyti
Sveikos,jungiamės ir mes i vėjaraupių būrelį 4u.gif Sergam jau antra diena,ypač daug galvoje ir ant veiduko verysad.gif Tepu su methylen(toks mėlynas skystis)ir dar su psilo balzamu.Dar taip baisiai nesikaso,bet iš po nakties du radau nudraskytus blink.gif
Atsakyti
maniske irgi nuo vakar pradejo berti,temperatura buvo 37,4, buvo visa diena be nuotaikos. dabar spuogeliu-demeliu daugeja, po to atsiranda puslele. tepu salicilio spiritu, nes zelionke labai sausina ir nuo jos dar labiau niezti. siandien jau ir galvoje atsirado demeliu, ant pilvo ir rankyciu. pries dvi savaites darzelyje susirgo vejaraupiais du vaikai,tai kazkaip jau tos ligos ir tikejausi. ryt skambinsiu gydytojai ir klausiu, gal atvaziuos i namus. dar pazistama vaistininke patare, kad maziau nezetu reikia tepti psilo balzamu.

kada pradeda labai niezet? nes kol kas tai nesikaso mazoji, sunkiai leidziasi, kad istepciau spuogelius spiritu, nes grauzia.
Atsakyti