Nu va pakliuvom ir mes i sita vejaraupiu bureli, dicke 7 m. is darzelio parsinese.

Serga sunkokai sakyciau, jau ketvirta diena, o temperatura vis laikosi iki 38,3, ypac vakare, nakti sukyla, visa isberta siaubingai, daug pulinuku ir ant akiu, ausyse, ant lytiniu organu, uzpakaliuke, net viduj. Kai pasirodem gydytojai, bet ne musu(atostogauja musiske), tai sake, isvis niekuo nereikia tept, nieko daryt.

Tai skambinausi pazystamai gydytojai, tai zelionke liepe netept salicilo rugstim 1% nebent, is vaistu claritina tik po puse tabletes i diena, dar psilo balzamu, o veiduka acic tepaliuku.
Tai taip ir dariau, bet jau ketvirta diena ir nelabai kas cia jai praeina, niezti jai siaubingai, turejau fenistil gel, vietoj psilo balzamo tepiau, vistiek niezti

O pas dukra dar plaukai ilgi iki uzpakalio, tai kol istepu viska, o su salicilu nesimato, ka tepiau, tai siaubas

kiek nervu man kainuoja, ir klykimas ir saukimas ir keikimasis, kiekviena karta po 1,5 val kokios uztrunkam, kol istepu ja, kai be zelionkes, sunkiai matosi, kur tepta
Patarkit: Dabar gal gailiuosi, kad kunelio netepiau su zelionke, ar dar apsimoka 5 diena tept, nes pusliu pilna, raudonu demiu?

Ar dar reikia tept, kai sasiukai susidaro salicilo rugstim juos, ar kokia degtine gal?. Maudyt, kiek suprantu negalima, nes vakarais dar vis temperatura laikosi? Claritinas irgi nenueme niezulio, tai nupirkau sian psilo balzamo ir man vietoj tavegilio pasiule sirupa "Clemastinum", dar nebandziau,gal kas geret, ar padejo, nes man sake, kad sudedamoji dalis ta pati kaip ir tavegylyje

Nesupratu, cia daug kas giria acic tepaliuka, o maniskei nelabai praeina, visas veidas puslese, nedziuna, sasiukai nelabai susidaro, o gal per greit noriu, tik keturios dienos praejo, nors kiti raso, kad jau geret pradeda daug, bet maniskei kad geretu nepastebiu

Gal dar Amalgel A nusipirkt, ar jau per velu 5 diena

Jau nebezinau ko griebtis, Kiek dar cia bus abiem bemiegiu naktu
O dar maziuko eile laukia, tai jau dabar baisu darosi, po tokios patirties su dukra ir pasiskaicius cia.
Oi ir prirasiau cia as