Įkraunama...
Įkraunama...

Vėjaraupiai - 2

QUOTE(didyle @ 2009 05 22, 14:26)
gali buti sirgimas antra karta, labai retai bet buna, nes arba pirmas virusas sukeles vejaraupius bovo koks netipinis, arba antras, kad nesuveike imunine sistema.
arba galejo buti, kad imunitetas dar nebuvo susiformaves, ra tada tiesiog kaip is naujo, tik turejo buti daug lengvesne liga, nei pirma karta
ne taip?

Tai kad antra karta sunkiau zymiai prasirgo- ir isberta labiau buvo, ir vangesne, ir kasesi daugiau unsure.gif . Na tikekimes si karta susiformavo imunitetas biggrin.gif
Atsakyti
mano dukra irgi 2kartus sirgo mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano mama vaikysteje sirgi vejaraupiaus lengva forma, o kai mane masigimde as maza susirgau, tai mama ojojoj kaip sirgo vejaraupiais antra karta, visa baisi buvo sake doh.gif
Atsakyti
mes su broliu irgi sirgome du kartus – vieną kartą vaikystėje, o antrą kartą aš būdama 19 m., o brolis jau grįžęs iš armijos – 21 m.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spygliux6: 11 rugsėjo 2009 - 13:14
Ech skaitau ir irgi baisu darosi, nes berods mano vaikis segra lengva sios ligos forma...2 spuogiukus radau galvoje. sirgti tikrai turetume nes grupeje karantinas. ar tai isties vejaraupiai su 2 slapiuojanciais spuogiukais ? ir kada jau galima sakyti kad liga pasibaige ?

Atsakyti
QUOTE(Ornellitta @ 2009 10 19, 20:10)
Ech skaitau ir irgi baisu darosi, nes berods mano vaikis segra lengva sios ligos forma...2 spuogiukus radau galvoje. sirgti tikrai turetume nes grupeje karantinas. ar tai isties vejaraupiai su 2 slapiuojanciais spuogiukais ? ir kada jau galima sakyti kad liga pasibaige ?

O kada isbere, kiek laiko su dviem spuogeliais vaiksto?

Kalbat apie pasikartojancius vejaraupius, deja, turiu nuvilti, galit sirgti ir antrakart, ir trecia, ir ketvirta, ta liga vadinasi juostine pusleline, ja sukelia tik vejaraupiu virusas ir ja serga net 10 procentuz moniu.
http://zurnalas_darn...eline-3091.html
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 10 19, 20:22)
O kada isbere, kiek laiko su dviem spuogeliais vaiksto?

Kalbat apie pasikartojancius vejaraupius, deja, turiu nuvilti, galit sirgti ir antrakart, ir trecia, ir ketvirta, ta liga vadinasi juostine pusleline, ja sukelia tik vejaraupiu virusas ir ja serga net 10 procentuz moniu.
http://zurnalas_darn...eline-3091.html

Na siandien visa diena su spuogeliais tais dviem ir daugiau nebedaugeja...kiek zinau kitiems tai per kelias valandas visa kuna isberia...
Atsakyti
QUOTE(Ornellitta @ 2009 10 19, 23:14)
Na siandien visa diena su spuogeliais tais dviem ir daugiau nebedaugeja...kiek zinau kitiems tai per kelias valandas visa kuna isberia...

As irgi sirgau du kartus. Pirmas vaikysteje, labai lengvos formos, o po to 18 metu, labai baisiai. 40C, menesi gulejau nes buvau nusilpus, po to imunitetas silpnas budavo, kai iki tol nesirgau visai, prasidedavo nuo bet kokio zmogaus ciaudulio man rimta liga. Todel pirma ka padaariau vaikui tai paskiepyjau nuo tu vejaraupiu.
Atsakyti
QUOTE(Ornellitta @ 2009 10 19, 22:14)

Oi, nevisiems taip buna, kad per para isberia kuna, juk vaikai, kaip ir zmones skirtingi mirksiukas.gif Beria VISA savaite, kartais net 10 dienu. Po du, po keturis spuogus, kol kunas nusetas buna. Aisku, kiti prasisuka ir su tais dviem spuogais, bet dazniausiai, minejau, isberia visa kuna. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ornellitta @ 2009 10 19, 20:10)

Nenoriu gasdinti, bet maniskei pirma karta irgi nedaug spuogeliu buvo. Ant galvos praktiskai nebuvo, tik prie uzpakaliuko,, uzpakaliuke, ant juosmens ir kojyciu. Ir temperatura buvo tik siek tiek auksicua neo 37. Uz tai antra karta kai susirgo, tai visa visutele isberta buvo, nuo galvos iki koju- burnytej, ant lytiniu organu, prie akyciu (durniausia vieta, nes negali "zelionke" tepti), galvoje didziausios pusles, kurias nespejau istepti ir mazoji iki zaizdu nusikasiusi buvo verysad.gif Labai tikiuosi, kad tai buvo paskutinis kartas, nes girdejau atvejo, kai vaikinukas prasirgo 5 kartus blink.gif ir tik po penkto imunitetas susidare. Jezau, nu ir laikai klausykit...
Atsakyti
mes sirgom du kartus, tik antrą kartą po kelių metų pertraukos. abu kartus nelabai sunkiai
Atsakyti
Vyro bendradarbis tai ir jau vyras metuose apie 40 tai ir antra kart sake sirgo vejaraupiais nuo vaiku uzsikretes tik lengva forma rolleyes.gif
Atsakyti