Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiau, nei vienas Cezario pjūvis

QUOTE(zydra30 @ 2013 11 18, 22:07)
sveika wink.gif, tau irgi jau trys buve cezariai.
isivaizduoju, kad nedrasu buvo ta ryta. jei galeciau isgerciau "ant drasos"  bigsmile.gif . kazkaip man po antro cezario nesinori dar karta tai patirti. bet teks, niekur nedingsi. ir to laiko vis maziau ir maziau lieka.

Viskas bus gerai. Laikykis. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 18 lapkričio 2013 - 22:16
as taip pat prisidedu prie palaikymo 4u.gif 4u.gif pasistenk kuo maziau apie tai galvoti, juk tai vistiek neisvengiama, geriau galvok apie tai kad jau visai greitai isvysi maza zmoguti kuri nesioji savyje, o tai svarbiausia 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inetukea @ 2013 11 19, 01:57)
as taip pat prisidedu prie palaikymo 4u.gif  4u.gif  pasistenk kuo maziau apie tai galvoti, juk tai vistiek neisvengiama, geriau galvok apie tai kad jau visai greitai  isvysi maza zmoguti kuri nesioji savyje, o tai svarbiausia 4u.gif  4u.gif

dekui. ir as prisidedu prie tavojo palaikymo, nes kiek suprantu irgi trecias laukia.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2013 11 18, 21:55)
O nuo ko tie plysimai? Rando plysimai? Nuo svorio?

Nuo gimdos savybių. Jau pirmo cezario metu gydytojas pasakė, kad gimdos sienelės yra plonos. Ir su kiekvienu nėštumu gimda dilo vis labiau. Antro cezario metu gimda plyšo vos ją palietus pirštu, o trečio metu - gimdos randas jau buvo visiškai išsiskyręs ir vaisių laikė tik dangalai, visceralinė plėvė. Bet čia reti dalykai, reik manyti, kad daugumos moterų gimdos tvirtos 4u.gif .
Atsakyti
Man po 3 Cz operacijos, gydytoja leido dar ir 4 tureti, sake, stora gimdos sienele. Tik vargiai tas bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2013 11 19, 22:10)
Man po 3 Cz operacijos, gydytoja leido dar ir 4 tureti, sake, stora gimdos sienele. Tik vargiai tas bus  biggrin.gif

Na matai kaip viesiems skirtingai. O pati ne tiek seniai tapai mama vel smile.gif.
Kaip sekas su trim vaikuciais? Ir amziaus skirtumai nelabai dideli.
Atsakyti
Man jokio gydytoja nesake kokio storio mano gimdos sienele.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2013 11 20, 12:17)
Man jokio gydytoja nesake kokio storio mano gimdos sienele.

man taip pat nieko nesake apie tai, bet gal ir neprivalo sakyti jei viskas tvarkoje g.gif
manau tikrai tai isimtini atvejai kad gimdos sienele butu plona ar kad randas prastai sugytu g.gif neverta nerimauti be reikalo, jei butu tam priezastis manau kiekvienas gydytojas apie tai ispetu.
Atsakyti
manau, kad jei viskas tvarkoj, tai ir nesako nieko.
man po antro sake, kad pasalino siek tiek rando nuo pilvo sienos, nes buvo platokas. bet kas del vidaus tai irgi nieko. tikiuosi viskas ten tvarkoj ir viskas praeis normaliai.
o va, vaivos juostos atveju, tai tikriausiai reiktu but atsargiai ir jau jokiu leliuku daugiau sad.gif.
Atsakyti
As rami kaip belgas. smile.gif Manau viskas gerai mano pilve.
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2013 11 20, 16:34)

*man po antro sake, kad pasalino siek tiek rando nuo pilvo sienos, nes buvo platokas. bet kas del vidaus tai irgi nieko. tikiuosi viskas ten tvarkoj ir viskas praeis normaliai.

**o va, vaivos juostos atveju, tai tikriausiai reiktu but atsargiai ir jau jokiu leliuku daugiau sad.gif.

* man po trečio cezario irgi suplonino pilvo randą - išpjovė tuos senus ir susiuvo naujai. gavosi vos ne pilvo plastika biggrin.gif .

** daugiau jau jokių schmoll.gif . Siuvant gimdą ji labai trūkinėjo, nepakako audinių, darė kažkokį audinių pritempimą nuo kaklelio ar pan. Net ir galimybės pastoti nėra. Trečio cz metu atliko kiaušintakių perrišimą-perkirpimą.
Atsakyti
QUOTE(Vaivos juosta @ 2013 11 21, 18:45)
Trečio cz metu atliko kiaušintakių perrišimą-perkirpimą. [/size][/COLOR]

o tavo pacios noru tai atliko ar nebuvo kitos iseities? g.gif
Atsakyti