Na, pati gal ir pagimdyciau, bet ziauriai bijau gal juokingai skamba, bet tikrai labai bijau, na zinoma man ne del to dare CP - turiu siokiu tokiu problemu su sirdim, tai kardiologas liepe, ir trecia priezastis, kuri buvo svarbiausia, nors jau ir taip planavau CP, tai kad mazyte buvo sedinuke
Na apribojimu nera kiek galima tureti, 3 leliai tai drasiai, o tada jei kas negerai, tai gydytojai tikrai informuos. As esu girdejusi, kad ir penkis cezarius atlaiko. Cia atgyvenes poziuris, kad galimi tik du nestumai jei atliekama CP - anksciau taip buvo priimta medicinineje praktikoje.
Mano atveju, tai jau du cezariai atlikti ir antro cezario metu isvezant is operacines gavau kvietima atvykti po poros metu treciam leliukui
Sveika na as db pastojau gana anksti 9 men po CP nestumas neplanuotas. Irgi bijojau kai bus kai tiek nedaug laiko praeja po operacijos, nes girdejau kad anksciausiai galima pastoti po 2m. Kai nuejau pas gine ji nusijuoke, ir pasake kad tikrai nieko baisaus, ir cia priklauso ne nuo laiko o nuo organizmo. Na aisku pasake kad su pastojimu galejau lukterti, bet jei jau taip gavosi gavau palaiminima nesioti maziuka. Aisku gimdyti pati jau negalesiu , darys planini CP. O esu girdejusi kad kitos yra tureja ir 3 4 CP. O gal tu antra vaikuti net ir pati pagimdysi , juk buna ir taip kad pirma vaika isima po CP o antra pagimdo pati. Manau kad CP tikrai ne kliutis tureti 3 vaikucius. Sekmes.
sutinku mano brolio zmona turejo 2 cezarius irgi antro neplanavo taip gavosi, tarp cezariu pjuviu skirtumas tik 9 men. daktare zinoma ja apbare bet kiekzinau reiktu 2 metu, bet antra mergyte gime sveika, gal priklauso tikrai nuo organizmo? o trecia vaikeli pagimde pati be cezariio
Na apribojimu nera kiek galima tureti, 3 leliai tai drasiai, o tada jei kas negerai, tai gydytojai tikrai informuos. As esu girdejusi, kad ir penkis cezarius atlaiko. Cia atgyvenes poziuris, kad galimi tik du nestumai jei atliekama CP - anksciau taip buvo priimta medicinineje praktikoje.
Mano atveju, tai jau du cezariai atlikti ir antro cezario metu isvezant is operacines gavau kvietima atvykti po poros metu treciam leliukui
sutinku mano brolio zmona turejo 2 cezarius irgi antro neplanavo taip gavosi, tarp cezariu pjuviu skirtumas tik 9 men. daktare zinoma ja apbare bet kiekzinau reiktu 2 metu, bet antra mergyte gime sveika, gal priklauso tikrai nuo organizmo? o trecia vaikeli pagimde pati be cezariio
Pilvui gal ir sunkoka bet cia vel ne visoms vienodai. Kai mane vieni prigazdino kad gali plysti siule kai taip greitai pastojau po CP. Tai kai gydytojos paklaussiau ar gali plysti nusijuoke ir pasake nuo organizmo priklauso.Gali plysti po 9 men , gali plysti ir po 2m.
Mano kaimynė greit gimdys 4 vaiką, visi cezarinukai. Skirtumas tarp trečio ir šio vaikučio tikrai mažesnis, nei rekomenduojama. Šeimynėlė baisiai laukė kuo greičiau bent vienos mergytės, bet ir ketvirtas nusimato broliukas
Po pirmo cezario pastojau praėjus 10 mėnesių. Po antro cezario praėjo metai. dabar laukia trečias cz. Kaip sakė mamos - daug kas priklauso nuo organizmo ypatumų - man šis nėštumas jau tikrai paskutinis, kadangi gimdos sienelės labai išplonėjusios, antro nėštumo metu gimdos randas nėštumo pabaigoje jau išsiskyrė. dabar cz žada daryt truputį anksčiau, apie 38 sav.