Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiau, nei vienas Cezario pjūvis

man daktare sake nepastot metelius po cp.... g.gif
Atsakyti
Aš turėjau du CP. Pirmas - ekstrinis, nes neatsidarė gimdos takai. Antras - planinis, nes pirmas buco CP, o ir mergytė didelė (aš pati maža, smulki) 4320 ir 56 cm. Aišku, kad trečias bus CP - kvietė gydytoja po poros metų, sakydama, kad teorija žino aprašo 10 CP, o ji pati praktikoje yra atlikusi 5 tai pačiai moteriai.
Mano ginė poliklinikoje sakė, kad trečios CP metu gydytojai sprendžia dėl kiaušintakių perrišimo, nes, atseit, tolimesni nėštumai itin rizikingi...
Tikrai gimdysiu trečią. Ir neleisiu perrišinėt. Mažu, Dievas duos ir ketvirtą vaiką... Gal dar spėsiu į "gamtos" traukinį?
Atsakyti
Manes laukia jau trecia CZ operacija. Po paskutinio gimdymo iki nestumo praejo nepilni metai ir gydytoja sake, kad organizmas pasiruoses. Sakyciau, kad pats nestumas nera lengvas, bet operacijos visai nebijau - pasitikiu gydytoju profesionalumu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Airija @ 2009 09 16, 09:31)
A
Mano ginė poliklinikoje sakė, kad trečios CP metu gydytojai sprendžia dėl kiaušintakių perrišimo, nes, atseit, tolimesni nėštumai itin rizikingi...

taip, rekomenduoja. ir aš pasinaudoja šia nemokama kontracepcija visam gyvenimui smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Airija @ 2009 09 16, 09:31)
Aš turėjau du CP. Pirmas - ekstrinis, nes neatsidarė gimdos takai. Antras - planinis, nes pirmas buco CP, o ir mergytė didelė (aš pati maža, smulki) 4320 ir 56 cm. Aišku, kad trečias bus CP - kvietė gydytoja po poros metų, sakydama, kad teorija žino aprašo 10 CP, o ji pati praktikoje yra atlikusi 5 tai pačiai moteriai.
Tikrai gimdysiu trečią. Ir neleisiu perrišinėt. Mažu, Dievas duos ir ketvirtą vaiką... Gal dar spėsiu į "gamtos" traukinį?

Nu ir absurdas kaip gyditojai gali nusprest uz tave perrist kiausides ar ne.
Motinom zudikem reikia perrist o ne tom kurios laukia leliuku ir nemeto po siukslynus, ir cia paciai mamai sprest kiek ir kaip gimdyti.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 09 16, 13:51)
taip, rekomenduoja. ir aš pasinaudoja šia nemokama kontracepcija visam gyvenimui  smile.gif .

bukite maloni papasakokite kaip ten ja daro?ar ilgai uztrunka perrisimas?!as va irgi laukiuosi treciojo leliuko ir mastau apie uzrisima bet nezinau kaip viskas vyksta?ar jauciasi kokios pasekmes po viso to?!
Atsakyti
Manes irgi laukia 2 CP. Kaip po 1 CP tai gydytojas leido po 2 metu pertraukos. Bet ivyko greiciau. Tai kai jam paskambinau ir pasakiau, kad as nestuke.gif tai jis palinkejo sekmes ir lengvo nestuke.gif Kai su pirmu dare CP tai gydytojas pasokojo istorija, kad pas ji yra pastovi "kliente " ( cia jis jokavo ) kuri jau apturejo 3 CP ir ruosiasi 4 CP. Bet va man nestumai tai tikrai skyresi, su pirmu laksciau iki paskutiniu dienu priaugau 11kg. O va su situo tai doh.gif vos pasivelku jau randas skauda ( apturejus 3 operacijas pilvo apacioje ) visi 3 randai kertas per pusavi. Tai sake CP darys 38 sav. O pririnkau tik 3.5kg per si nestuma.

O va drauge kai gimde pries 11 metu tai jei pasake, kad negalyma pastoti 5 metus. Tai ji del sios priezasties turi tik 1 vaika. Nes poto kai jau uzsimane 2 vaiko, prasidejo kliuciu ruozai. Tai ir teko atsisakyti sios minties.
Atsakyti
as ir turejau du CP, pirmas net neplanuotas, bet taip gavosi, nes buvo virkstele apsisukusi, po to dar turejau operacija per vta pati randa ir pries pora metu dar viena CP ir nieko, dabar laukiuosi trecio tai ko gero irgi bus CP, nors daktarai liepe laukti 3 metus, bet gavosi kaip gavosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas, mano pirmas buvo cezaris, jau praėjo 5 m. planuojam antrą vaikutį bigsmile.gif norėčiau pati gimdyt, sužinot kas tai yra... biggrin.gif be to operacija man yra baisu, kai tave pjausto ir dar po operacijos ilgai ligoninėje laiko. O pati pagimdai ir išleidžia ant rytojaus namo. Tai tikiuosi kad antrą pati kaip nors... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labukas, ir mano pirmas buvo CP verysad.gif
labai norejau pati gymdyti, bet nesugavo, tikuosi jog antra galesiu pati 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alionuskaaa: 29 spalio 2009 - 14:39
Kiek domejausi, tai galima 3 tureti vaikucius ir geriausiai gydytojai rekomenduoja kad dar nestumu butu praeje ne maziau kaip du metai:))
Atsakyti
Man dare du cezarius. Po antro atsigavau daug greiciau,tik svoris krenta labai letai.
Atsakyti