na man tai idomu kokia situacija Vilniaus klubuose kur eiti, kad butu normali publika t.y. kad butu kuo maziau studentu? Seip as einu kartais i
Pabo Latino ten zmones ir aplinka tikrai sauni, bet ta ispaniska muzika

kai visa vakara jos pasiklausai tai po to savaite negali klausyti jokios muzikos kazkokia alergija atsiranda

bent jau man taip yra bet klubas tikrai mielas ir turetu patikti tiems kas megsta sokti salsa. Nuo studentisku laiku likes klubas
Brodvejus jau liko praeityje nes ten vienas zalias jaunimelis (studenciokai) o muzika tai

pagal mano skoni?
Ne per seniausiai lankiausi Forum Palace
All Staruose 
tai muzika ir nieko tai kas dabar grojama per radija publika ir nieko nors jaunimelio tikrai daug, bet man ten nelabai patiko tai kad mazai vietos sokti
Dar buvau ir
FashionClub tai man ten nepatiko aplinka ir publika kuri ten renkasi berdauk man ten viskas sumoderninta. Kai telikai net tulike tai ka as zinau

man ten nepatiko
Dar gal pries kokius metus buvau
Mitelicoje 
na jau tai kad ten rusiska muzika viska pasako. Zmones ten renkasi ir labai kaip cia pasakius idomus ten publika sudaro 90% merginu ir 5% vaikinu o visa kita aptarnaujantis personalas. Beje cia man patiko sistema kai ieinant gauni kortele kuria viso vakaro metu atsiskaitineji

aisku tokiu budu gali labai nemazai isleisti

Na tokie mano pastebejimai apie Vilniaus kaikuriuos klubus.
Gal kas gali pasiulyti koki gera kur ir publika butu "solidesne" t.y. 25 -30 metu ir interjeras butu jaukus, vietos butu pasokti na ir aisku muzika kad nebutu labai vieno stiliaus kaip Pabo latino