QUOTE(soske @ 2008 02 29, 14:17)
snape lape- sveikinu
ne neabejoku kad gausi cezari UK, drauge nesenai pastojo (gyvena UK ) sake kad pas juos ten lengva susitarti (gal ir rinktis galima
) taip kad nepergyvenk
siaip diskusija cezaris ar naturalus gimdymas vyksta kitame skyrely
tad galim 'kraustytis; ir padiskutuoti ten
beje, kazkuri cia minejote, kad jauciates 'negimdziusi, nepilnaverte del to, nori pagimdyti pati', na nezinau ar ash cia viena tokia keista, bet dziaugiuosi kad esu negimdziusi, kad neteko daug skausmu ishkesti (o po operacijos man neskaudejo, dave vaistu nuo skausmo- paprasta), mazuliu padejo MB rupintis, i susa kita diena ejau o ne kaip cia kazkuri po savaites
daug pazistamu turi jau vaikucius. sakykit ka norit, zinoma, neprisipazinsit, bet visos VISOS kurios gimde pacios, sake kad lovoje jau reikalai prastesni gerokai. viena net operacija pasidare.

siaip diskusija cezaris ar naturalus gimdymas vyksta kitame skyrely

beje, kazkuri cia minejote, kad jauciates 'negimdziusi, nepilnaverte del to, nori pagimdyti pati', na nezinau ar ash cia viena tokia keista, bet dziaugiuosi kad esu negimdziusi, kad neteko daug skausmu ishkesti (o po operacijos man neskaudejo, dave vaistu nuo skausmo- paprasta), mazuliu padejo MB rupintis, i susa kita diena ejau o ne kaip cia kazkuri po savaites

daug pazistamu turi jau vaikucius. sakykit ka norit, zinoma, neprisipazinsit, bet visos VISOS kurios gimde pacios, sake kad lovoje jau reikalai prastesni gerokai. viena net operacija pasidare.
lovos reikalus po gimdymo lemia psichologinis nusistatymas

na sutinku su ta mintim kad nereikia jaustis kazo praradus jei negimdei naturaliai-juk bet kuriuo atveju gimsta ilgai lauktas vaikiukas...
o tarkim as asmeniskai esu labiau galbut uz cezari,nors kolkas dar esu prie prijaucianciu prie naturaliu gimdymo-bet kuo toliau tuo labiau galvoju kad juk ir vaikiukui maziau streso kai gimsta cezario budu

grystant prie zindymo temos tai bandysiu zindyti-bet jei man bus kokiu nemaloniu ar skausmingu emociju-tai tikrai nezadu kankintis