QUOTE(Rustė @ 2008 03 10, 16:47)
vat aš tai matau čia dar vieną diskusijos tendenciją.
bet nediskutuokit šita tema, nes čia išvis į lankas nukeliausim.
vat man įdomu tos, kurios TIK už maitinimą, TIK už natūralumą, kaip su sauskelnėm?juk sintetika, realiai turėtų su vystyklu medvilniniu auginti.
taigi čia apie statistikas...po 10 metų čia ne tik, kad gal nebus maitinančių natūraliai, žemė bus užversta nepūvančiom šiukšėlm - panaudotom sauskelnėm.
ir jau tada tai MP išvis ar bus vertas dėmesio.
tai va.
nauja tema gal ir gerai būtų, tebūnie du, trys postai, bet konkretūs, su vaistų pavadinimais ir kitais vertingais dalykais.
jei norit, galima užvesti "plepalų" temą, kur visos diskutuosim kodėl gerai maitinti MP ir kodėl negerai nemaitinti ir atvirkščiai
tik darbo daugiau bus rusiuot pastoviai

del vaistu pavadinimu irgi klausimas ar verta...nors jie su receptu parduodami, bet ,,pa blatu" galima suktis, tai va kad nebutu - paskaiciau apie vaista ir varai pas pazistama pirkt

geriau gydytojai apie tai tegu informuoja, o jei ir parasysim vaista, tai kad nebutu pagrindinis dalykas tai. nu bent as manau taip... nes tai blogiau nei vien tik issakyt kad nemaitinam

del to kas bus po kokiu 10 m geriau negalvokim, nes baisu daros. jaunimas jau nebesivargina rukyt cigaretes - ,,neprikolas" - ruko zole per kaljana

gerai ,,veza" (18-mecio pasakojimas)...
15-mete - jauniausia nuotaka - istekejo uz 19-mecio, nes pasigimde vaika... ziauru, ka?

manau MP nebebus tiek svari problema
Papildyta:
QUOTE(Ode @ 2008 03 10, 09:15)
Man atrodo, tų moterų, kurios iš anksto nusprendė nemaitinti, vyrai mąstė taip pat arba jiems 'vienodai švietė'.

Arba buvo stripriai paspausti po padu.
galima butu pasakyt kad cia jau moters reikalas (net daba pagavau save, kad tai mano asmeninis reikalas buvo) - nu tipo jos papuliai

BEEET kaip neteisinga taip butu. gi ne taroje esme...o vaikas gi ir vyro, tai jis turetu irgi nuomone turet...
nors manau vyras, pamates gimdymo ,,kancias" kuri laika i zmona ziuri kaip i nukentejele, uzjaucia kad ji naktim kelias,o ji dar pazliumbia is nuovargio (buna gi), kad sunku ir pan. tai negi jis prades aiskint, kad duok MP ir pan? jau tiek to, palaikys kaip bebutu, kad tik zmona laiminga butu... o ji pateikia nenugincijamu argumentu - skauda, pavargau, neramu... bla bla bla
p.s. aprasiau daugiausia vadovaudamasi savo patirtim + pagrazinau, kad vaizdingiau atrodytu