Įkraunama...
Įkraunama...

Sklypo paieškos

QUOTE(ginija @ 2005 04 20, 21:06)
g.gif Gal kas nors ka nors teigiamo ar neigiamo galite pasakyti pasakyti apie sklypus pardavinejamus D.Gulbineliuose? Kazkokia UAB  z.u. paskirties zeme zada pakeist i namu valda, ivest komunikacijas ir uz ara praso 10.000lt.  Man daug visokiu klaustuku iskyla. Gal kas nors domejotes situo reikalu? Ka apie tai manote?

mes radom firma, kuri pardavineja sklypus Gulbinuose. paskirti pakeis iki spalio menesio, tada ir reikes sumoketi galutine suma. kaina labai normali. sklypu kol kas labai daug. dydis - mazdaug nuo 8 aru.
ka domina rasykit i a.z.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pipeika: 22 balandžio 2005 - 08:07
QUOTE(Pipeika @ 2005 04 22, 08:00)
mes radom firma, kuri pardavineja sklypus Gulbinuose. paskirti pakeis iki spalio menesio,

Bet argi realu prognozuoti ir garantuoti tokius dalykus??? blink.gif blink.gif Aišku, būtų thumbup.gif jei tai tiesa, bet kiek žinau, paskirties keitimas tikrai užtrunka sad.gif
Atsakyti
mes radom firma, kuri pardavineja sklypus Gulbinuose. paskirti pakeis iki spalio menesio, tada ir reikes sumoketi galutine suma. kaina labai normali. sklypu kol kas labai daug.

Po kiek jie nori už arą ir kokios ten komunikacijos?
Atsakyti
QUOTE(kava @ 2005 04 22, 08:42)
Bet argi realu prognozuoti ir garantuoti tokius dalykus??? blink.gif  blink.gif  Aišku, būtų thumbup.gif jei tai tiesa, bet kiek žinau, paskirties keitimas tikrai užtrunka sad.gif

firmos, kurios perkasi po kelis hektarus, tiek neuztrunka. be to - siuo metu gulbinuose pakeisti paskirti nelabai sudetinga, nes numatyta didziule pletra i ta puse.
rudeni prie sklypu bus dujos, miesto kanalizacija ir elektra.
Atsakyti
QUOTE(Pipeika @ 2005 04 22, 10:09)
firmos, kurios perkasi po kelis hektarus, tiek neuztrunka. be to - siuo metu gulbinuose pakeisti paskirti nelabai sudetinga, nes numatyta didziule pletra i ta puse.
rudeni prie sklypu bus dujos, miesto kanalizacija ir elektra.

patikėk nėra skirtumo firma ar ne firma, kaip sakiau yra tam tikros procedūros, ir nieko čia nepadarysi. schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
sveikutes jungiuosi ir as i jusu ieskotoju gretas... ieskome sklypo bet arba kisene nebeleidzia arba labai toli ir ne kokie tie sklypai kiekviena vakara taip saziningai griztame apie 10-11 val vakaro is paiesku.. tikrai rasti galima bet pas mus yra ribotas limitas ir gaila kad negalime ipirkti.. tiems kas uz sklypa gali moketi nuo 100 000 iki 150 000 gali pasiziureti balsiuose ten sklypukai neblogi komunikacijos visos ateity planuojama mokykla ir darzelis taip kad mamytes galit prasissukt mums tai kad ir kaip liudna bet biudzetas neleidzia.. cry.gif o man ten labai patiko
Atsakyti
Meka,

o gal kur Salininkuose pažiūrėkit? Mano draugė kaip tik ten ieško, tai naujame nuosavų namų kvartale - po 6000 už arą, sklypai apie 10 arų. Sakė, labai gražios vietos ten - pušynai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vėjav @ 2005 04 22, 13:09)
Meka,

o gal kur Salininkuose pažiūrėkit? Mano draugė kaip tik ten ieško, tai naujame nuosavų namų kvartale - po 6000 už arą, sklypai apie 10 arų. Sakė, labai gražios vietos ten  - pušynai thumbup.gif

Bet šiaip pats rajonas tai nelabai patrauklioj vietoj g.gif Ir ne tik dėl lėktuvų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kava @ 2005 04 22, 14:32)
Bet šiaip pats rajonas tai nelabai patrauklioj vietoj g.gif Ir ne tik dėl lėktuvų tongue.gif

O del ko dar?
Atsakyti
QUOTE(vėjav @ 2005 04 22, 13:09)
Meka,

o gal kur Salininkuose pažiūrėkit? Mano draugė kaip tik ten ieško, tai naujame nuosavų namų kvartale - po 6000 už arą, sklypai apie 10 arų. Sakė, labai gražios vietos ten  - pušynai thumbup.gif

Vejav, gal galetum placiau apie nuosavu namu kvartala Salininkuose 4u.gif
Atsakyti
Na Salininkai nera labai vertinamas rajonas del vietiniu gyventoju ir del lektuvu. Prie pora metu Salininkai pagarsejo del 3 moteru nuzudymo... cry.gif
Atsakyti
Sveikutes,jungiuos prie jusu diskusijos,nes pati gyvenau toje pusej visa savo amzeli ,ne paciuose salininkuose truputi uz ju.nesenai pati turejau mini ten pirkti zemes sklypa ,bet kazkaip nepriedusios man ta vieta .tuo labiau is interneto issitraukiau mieto pletros plana ir pamaciau kad orouosta planuojama plesti i ta puse.
Bet aciu dievui atkrito pirkimo problemos,nes radom ir nusipirkom su draugais perpus dideli zemes sklypa ,netoli Kyviskiu uz juokinga kaina ,nor ir Z.U paskirties bet uztai grazi ir rami vieta. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti