aro kaina pas juos ~14 000 plius 60 000 uz komunikacijas sklypui. Mes ten netgi rezervave buvom, bet praradom vilti, kad greit prades jie tas komunikacijas ir kelius tiesti (o uz keliu metu laukima vis vien tektu bankui palukanas moket, nes su paskola...) ir perkam sklypa tame gretimame jau pradejusiame statytis kvartaliuke, jau su atvestom komunikacijom.
QUOTE(raganele @ 2006 11 13, 13:03)
aro kaina pas juos ~14 000 plius 60 000 uz komunikacijas sklypui. Mes ten netgi rezervave buvom, bet praradom vilti, kad greit prades jie tas komunikacijas ir kelius tiesti (o uz keliu metu laukima vis vien tektu bankui palukanas moket, nes su paskola...) ir perkam sklypa tame gretimame jau pradejusiame statytis kvartaliuke, jau su atvestom komunikacijom.
Sveikinu

O už komunikacijas jie dar nei 1 lt neėmė, reikia mokėti dalimis ir už atliktų darbų etapus, todėl bankui ir palūkanų nemokam

Beje, Raganele, o kur jus ta sklypa isigijote ir kiek, jei nepaslaptis?

Mamasa, kainos ten nuo 13 000-15 000. Mes skambinom ir atsakyma is karto gavom

Hm... mumi butu reikėję perkant sklypą įmokėt puse kainos už komunikacijas, kitus etapus mokėt: "kai bus atvesta elektra/vanduo... BET NE VĖLIAU KAIP... atitinkamos datos"
Tai jau ne, aš su tuo nesutikau
Jie žadės viena, darys vėliau, o man banko paskola už sklypą tai tikses belaukiant jų veiksmų. Juk uz sklypą, kuriame negalima nieko statyt, kol nebus komunikaciju - palūkanas tai reiktų mokėt. Jie mumi labai smarkiai žadejo, kad rugsėjį jau bus pradėti kelių tiesimo kvartaliuke ir kiti darbai - kaip nevyksta, taip nevyksta.
Musu sklypo pirkimas dar tebevyksta, tai aš kol kas "tyliai, kad nenubaidyčiau"
Šalia Kalvu slėnio ant kalniuko Mačiuliškėse - busim kaimynes
Komunikacijos bendros kvartalui, šiemet jau ir dujas išvedžiojo, pavasarį bus asfaltas.

Musu sklypo pirkimas dar tebevyksta, tai aš kol kas "tyliai, kad nenubaidyčiau"

sveikos, perskaiciau visa tema, nes tik dabar sumastem, kad namo reikia. Gal sioje temoje man kas nors pades...
Turiu viena klausima, kaip su Salininkais, Vilniuje? Kas tai per rajonas? Ar lektuvai virs galvos nesileidzia ten? Nes yra l. grazus ir pakankamai ikandamas 9a sklypas.
Turiu viena klausima, kaip su Salininkais, Vilniuje? Kas tai per rajonas? Ar lektuvai virs galvos nesileidzia ten? Nes yra l. grazus ir pakankamai ikandamas 9a sklypas.
o kur suoduose ar namu valda?
Bukite budrus ir atsargus, pries pirkdami sklypa. Butinai pasitikrinkite, pagal Vilniaus m. detaluji plana (nors jis dar nepatvirtintas, bet vis tiek) ar ten bus leidziamos statybos. Nes paskui gali nutikti keistu dalyku, kaip, kad nutiko busimiems (dar neaisku ar jie tokie bus) Platiniskiu gyventojams, nusipirkusiems sklypus "draustinyje".
Placiau http://www.platiniskes.lt/
Placiau http://www.platiniskes.lt/
ir mes norim prie Vilniaus nama statytis...mano svajoniu miestas...taip nesinori jo issizadet
bet kainos tai-dievuliau mano...
Kaune uz tokius pinigus visa irengta nama nupirksi...
ka jus darot, gal imanoma ne per agenturas susirasti, gal pigiau taip iseina, a?!

QUOTE(Dove @ 2006 11 23, 16:28)
sveikos, perskaiciau visa tema, nes tik dabar sumastem, kad namo reikia. Gal sioje temoje man kas nors pades...
Nu ir kaip - susigundet?pirkot? As vakar radau skelbima apie parduodama salyginai pigu kotedza salininkuose, bet del vietos irgi is karto kilo klausimas - ar verta?
Man Salininkai
.toks varganas rajonas
Vilnius pleciasi daugiau i Panevezio, Moletu puses. Ieskokit ten

o kam ieškoti į ten kur plečiasi? Kad kamščiuose sėdėtum?
Man patinka Trakų, Grigiškių pusė. Salininkai... baisoki

ziuriu - gana populiari tema. galiu pasidalinti savo patirtimi ir pastebejimais. gal kam pravers. suprantu, kad sklypo pirkimas ir namostatyba svarbus ivykis gyvenime. ieskant sklypo ilga laika prarandamas gebejimas i viska zvelgti realiai. nesusikoncentruokite tik i viena ideja. pabandykit i problema pazvelgti kitu kampu. dauguma nori nedidelio sklypuko, nedidelio namuko. zvelkit i tai, kaip pirkejas. ar Jums bus reikalingas mazas sklypukas su kaimynais su kuriais dalinates kava neiseinant is namo. lazin ar pirktumet toki. rinkites sklypa ir nama statykit taip, tarsi veliau tektu parduoti.
toliau ar butina gi to sklypo ieskoti Vilniaus priemiestyje. as su seima nusipirkau sklypa 1 ha 49 km nuo Vilniaus miesto centro. tai zemes ukio paskirties sklypas. patikekit - kaimynai toli/arti. turim privacia erdve, gamta, i darba Vilniuje nuvykstu per 50min. taip sutinku - tai kaimas. bet tai nera blogai. supratau kodel kaimiecio neiskrastysi is to kaimo. jis tarsi suauga. su mokykla dukrai problemu nebus. registracija be problemu. yra medicininis aptarnavimas. tarkim koki karta tektu kviesti i sodo masyvus greitaja - ji pasiklys....
sutinku, kad padidejo islaidos a/m kurui. bet mes neisleidziam baisiu pinigu buto sildymui.
dukra , vadinamam kaime - kaifuoja. yra saugu isleisti i lauka.
kai prieisit liepto gala - bandykit i situacija pazvelgti kitu kampu. mano seimai ir man tai padejo. kolkas nesiskundziu. beje netoliese yra parduodamu sklypu.
toliau ar butina gi to sklypo ieskoti Vilniaus priemiestyje. as su seima nusipirkau sklypa 1 ha 49 km nuo Vilniaus miesto centro. tai zemes ukio paskirties sklypas. patikekit - kaimynai toli/arti. turim privacia erdve, gamta, i darba Vilniuje nuvykstu per 50min. taip sutinku - tai kaimas. bet tai nera blogai. supratau kodel kaimiecio neiskrastysi is to kaimo. jis tarsi suauga. su mokykla dukrai problemu nebus. registracija be problemu. yra medicininis aptarnavimas. tarkim koki karta tektu kviesti i sodo masyvus greitaja - ji pasiklys....
sutinku, kad padidejo islaidos a/m kurui. bet mes neisleidziam baisiu pinigu buto sildymui.
dukra , vadinamam kaime - kaifuoja. yra saugu isleisti i lauka.
kai prieisit liepto gala - bandykit i situacija pazvelgti kitu kampu. mano seimai ir man tai padejo. kolkas nesiskundziu. beje netoliese yra parduodamu sklypu.