Įkraunama...
Įkraunama...

Žuvies blyneliai

QUOTE(sniurke @ 2005 04 17, 21:03)
Gal gali patikslinti, is ko darai tesla, nes jei gerai supratau tai miltai, kiausinis ir pienas, o gal ne taip g.gif

As tai pieno nedeciau, ir i aprastus miltinius blynus nededu, nelabai cia tinka zuvis su pienu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2005 04 18, 12:27)
As tai pieno nedeciau, ir i aprastus miltinius blynus nededu, nelabai cia tinka zuvis su pienu mirksiukas.gif


Kai turiu pieno tai biški ipilu,o kai neturiu,tai maisau su vandeniu. smile.gif

Burbulytis,deja klysti,žuvis ir pieno produktai labai labai tinka.
Bet tešlos, dauk kas nemėgsta su pienu.Na,bet man skaniausia kaip būna FIFTI-FIFTI.....


Kažkas klausė,dėl padažiuko.Man tai nesinori jokio padažo ir taip labai skanu.... wub.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dafnė @ 2005 04 18, 10:22)
Rosenda, ačiū  wub.gif  Labai skanu buvo  4u.gif


Į sveikatėle mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rosenda @ 2005 04 18, 14:05)
Kai turiu pieno tai biški ipilu,o kai neturiu,tai maisau su vandeniu. smile.gif

Burbulytis,deja klysti,žuvis ir pieno produktai labai labai tinka.
Bet tešlos, dauk kas nemėgsta su pienu.Na,bet man skaniausia kaip būna FIFTI-FIFTI.....
Kažkas klausė,dėl padažiuko.Man tai nesinori jokio padažo ir taip labai skanu.... wub.gif  blush2.gif

Skoniskai tai tinka, as cia is tu, kur maisto produktus derinu (pagal sveikatingumo taisykles), tai netinka tik pagal tai, o ne pagal skoni...taciau nepersu savo nuomones... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rosenda @ 2005 04 18, 15:05)
Kai turiu pieno tai biški ipilu,o kai neturiu,tai maisau su vandeniu. smile.gif

Burbulytis,deja klysti,žuvis ir pieno produktai labai labai tinka.
Bet tešlos, dauk kas nemėgsta su pienu.Na,bet man skaniausia kaip būna FIFTI-FIFTI.....
Kažkas klausė,dėl padažiuko.Man tai nesinori jokio padažo ir taip labai skanu.... wub.gif  blush2.gif

Aciū uz receptuką, mano seimai labai patiko ir mazius valgė drinks_cheers.gif
Atsakyti
Rosenda patiekaliukas super thumbup.gif , penktadienio vakarienei dariau, buvo uosve sveciuose, tai ji didi kulinare, bo ruosia pobuviams valgi, labai gyre ir mums visiems labai tiko, patiko ir labai niam niam skanu, aciu uz toki puiku receptuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte @ 2005 05 03, 10:24)
Rosenda patiekaliukas super  thumbup.gif , penktadienio vakarienei dariau, buvo uosve sveciuose, tai ji didi kulinare, bo ruosia pobuviams valgi, labai gyre ir mums visiems labai tiko, patiko ir labai niam niam skanu, aciu uz toki puiku receptuka smile.gif


Smagu, blush2.gif blush2.gif kad patinka mano super recepciukas
Atsakyti
laužau galvą, ką čia iš tos jūrlydekės padaryti...
pabandysiu blynukų prikepti.
bet va sūrio turiu ti to picarelos ar kaip ten, nes pirkau vaikui picoms.
kaip tik toks ir netinka?
o kas bus jeigu įdėsiu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vieversys @ 2005 05 10, 12:14)
laužau galvą, ką čia iš tos jūrlydekės padaryti...
pabandysiu blynukų prikepti.
bet va sūrio turiu ti to picarelos ar kaip ten, nes pirkau vaikui picoms.
kaip tik toks ir netinka?
o kas bus jeigu įdėsiu?  g.gif

Skonis jau ne tas bus,nors gali pabandyti jei ta suri megstat,mantai jis feeeeeeee tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rosenda @ 2005 04 10, 15:23)
Na kagi pasidalinsiu savi firminiu recepčiuku 4u.gif Mano vyras tai juos dievina......

Pirmiausia uzsimaisom tesla kaip paprastiem blynam po sauksta(tokio tirstumo),dedam druskos ir vegetos nepagailim.

Paskui susipjaustom žuvi (JŪROS LYDEKA) smulkiai,na juostelėm aš pjaustau.Dedam susmulkinta česnaka(puse kg žuvies dedu 3 skiltelias,žodziu nepagaileti),druskyte,BUTINAI zoleliu prieskoniu misinio žuviai(yra toksai pirkti Santa Marijos),vegeta,pipiriukai,bet prieskoniu tai taip nepagailim,(nes žuviai ju daug daugiau reikia nei pvz.mesai) ir visus prieskonius gerai ismaisom su žuvim.Ir tik tada jau žuvi paruosta dedame i blynu tesla.Pritarkuojam fermentinio sūrio(rokiskio ar kokio kito,tik ne balta toks kur picom buna) nemazai taip ir dedame kmynu,taip pat negailedami.Viska labai gerai ismaisome.
Na as tai viska dedu is akies,tirstumas gaunasi mazdaug, kad pasemus su šaūkštu, jau kepant,butu vienas gabaliukas zuvies tešloje(šaukšte).IR kepame ikaitintame aliejuje po sauksta.
Pabandykit mamytės,turėtu patikti blush2.gif

ROSENDA


thumbup.gif

Paskaičiau apie žuvies blynelius ir nusprendžiau imesti savąjį receptą smile.gif tikrai labai skanu, ir išbandyta n kartųsmile.gif

1-ai stiklinei virtos žuvies (aš verdu jūros lydeką):

1/2 stiklinės kvietinių miltų
1/8 arbatinio šaukštelio druskos
1 kiaušinis (skyrium trynys nuo baltymo)
1 šaukštas smulkiai pjaustytų svogūnų (nekepinti)
1/4 arbatinio šaukštelio maltų kvapiųjų pipirų
1/2 stiklinės alaus
1 šaukštas lydyto sviesto
aliejaus kepimui

Virtą žuvį susmulkinti (labai gerai atsiskiria ,,skiltelėmis“ smile.gif
Užmaišyti tešlą iš miltų, kiaušinio trynio, svogūnų, lydyto sviesto, alaus ir prieskonių. Suberti žuvį. Paskiausiai supilti išplaktą kiaušinio baltymą. Viską gerai išmaišyti. Tinka net ir mikseriu smile.gif
Masę šaukštu dėti į karštą aliejų.
Skanu ir karšti, ir šalti.
Atsakyti
QUOTE(Kurkulis @ 2005 06 19, 19:55)
thumbup.gif

Paskaičiau apie žuvies blynelius ir nusprendžiau imesti savąjį receptą smile.gif tikrai labai skanu, ir išbandyta n kartųsmile.gif

1-ai stiklinei virtos žuvies (aš verdu jūros lydeką):

1/2 stiklinės kvietinių miltų
1/8 arbatinio šaukštelio druskos
1 kiaušinis (skyrium trynys nuo baltymo)
1 šaukštas smulkiai pjaustytų svogūnų (nekepinti)
1/4 arbatinio šaukštelio maltų kvapiųjų pipirų
1/2 stiklinės alaus
1 šaukštas lydyto sviesto
aliejaus kepimui

Virtą žuvį susmulkinti (labai gerai atsiskiria ,,skiltelėmis“ smile.gif
Užmaišyti tešlą iš miltų, kiaušinio trynio, svogūnų, lydyto sviesto, alaus ir prieskonių. Suberti žuvį. Paskiausiai supilti išplaktą kiaušinio baltymą. Viską gerai išmaišyti. Tinka net ir mikseriu smile.gif
Masę šaukštu dėti į karštą aliejų.
Skanu ir karšti, ir šalti.


Tai kaip supratau, tai ir situos kaip blynukus kepti? Kokio skystumo tesla turi buti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritka-Banditka @ 2005 06 21, 14:52)
Tai kaip supratau, tai ir situos kaip blynukus kepti? Kokio skystumo tesla turi buti?  rolleyes.gif



neturėtų būti skysta, geriau tokios kaimiškos grietinės tirštumo
Atsakyti