Tavo blynukai uzeme garbinga vieta musu seimos racione
Rosenda, ACIU
Dariau net sveciams, tai visi gyre, kokia as saunuole
QUOTE(Gintarė @ 2005 08 07, 10:55)
Rosenda, ACIU
Dariau net sveciams, tai visi gyre, kokia as saunuole

Prasom prasom,i sveikatele
Ką tik ir mūsų šeima išbandė Rosendos blynukų receptą. Tik aš neturėjau česnako, dėjau poro nekepinto. Labai skanu. Aš tai panašiai darau su vištos krūtinėle. Reikia padaryti tirštą blynų tešlą, su prieskoniais sumaišytą ir juostelėmis supjaustytą vištienos krūtinėlę, pjaustytą porą ar svogūną, galima įdėti pjaustytą papriką ir viską sumaišyti. Kepti įkaitintame aliejuje. Tik kitą kartą pabandysiu pritarkuoti sūrio.
kaip noriu tų blynukų, skonis tai turbūt panašus kaip žuvies kotletų? ar ne? jei su kokia burokėlių mišraine patiekti? tiktų kaži?
nugis, tikrai liuks blynukai. Prikepiau pietums šiandien. Dar padariau česnakinį padažą. Super tiko. Šeimyna patenkinta pietumis.
As ir juos nusiziurejus esu. Zuvyte jau atleidineju, tai ryt ir as isbandysiu ,nes skamba tai laaaaaaabai skaniai
Labai labai skanu
. Dekoju uz recepta
ir mano šeimynai patiko
ačiū už receptuką
Papildyta:
QUOTE(sarlote @ 2008 10 02, 11:54)
p.s. O dar padažiuką mano šeimynos mėgstamą padariau ( majonezas kedainių be koncervantų, truputis citrinos sulčių, įspausta skiltele česnako, ir picos prieskoniu, su keliais šaukštais kefyro, ar grietinės. O kad labai tiršta nebūtų dar keletą šaukštų virinto vandens) mmmm