Ką tik ir mūsų šeima išbandė Rosendos blynukų receptą. Tik aš neturėjau česnako, dėjau poro nekepinto. Labai skanu. Aš tai panašiai darau su vištos krūtinėle. Reikia padaryti tirštą blynų tešlą, su prieskoniais sumaišytą ir juostelėmis supjaustytą vištienos krūtinėlę, pjaustytą porą ar svogūną, galima įdėti pjaustytą papriką ir viską sumaišyti. Kepti įkaitintame aliejuje. Tik kitą kartą pabandysiu pritarkuoti sūrio.
p.s. O dar padažiuką mano šeimynos mėgstamą padariau ( majonezas kedainių be koncervantų, truputis citrinos sulčių, įspausta skiltele česnako, ir picos prieskoniu, su keliais šaukštais kefyro, ar grietinės. O kad labai tiršta nebūtų dar keletą šaukštų virinto vandens) mmmm