Įkraunama...
Įkraunama...

Žuvies blyneliai

Rosenda, ACIU thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tavo blynukai uzeme garbinga vieta musu seimos racione biggrin.gif Dariau net sveciams, tai visi gyre, kokia as saunuole blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarė @ 2005 08 07, 10:55)
Rosenda, ACIU thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Tavo blynukai uzeme garbinga vieta musu seimos racione biggrin.gif Dariau net sveciams, tai visi gyre, kokia as saunuole blush2.gif  wub.gif

Prasom prasom,i sveikatele biggrin.gif
Atsakyti
Ką tik ir mūsų šeima išbandė Rosendos blynukų receptą. Tik aš neturėjau česnako, dėjau poro nekepinto. Labai skanu. Aš tai panašiai darau su vištos krūtinėle. Reikia padaryti tirštą blynų tešlą, su prieskoniais sumaišytą ir juostelėmis supjaustytą vištienos krūtinėlę, pjaustytą porą ar svogūną, galima įdėti pjaustytą papriką ir viską sumaišyti. Kepti įkaitintame aliejuje. Tik kitą kartą pabandysiu pritarkuoti sūrio.
Atsakyti
kaip noriu tų blynukų, skonis tai turbūt panašus kaip žuvies kotletų? ar ne? jei su kokia burokėlių mišraine patiekti? tiktų kaži?
Atsakyti
thumbup.gif jau išbandžiau tuos žuvinius blynukus, valgėme su burokėlių mišraine kaip ir kotletus, skanu labai gathering.gif
Atsakyti
Paskaiciau turetu but skanu, reiks isbandyt,tik norejau paklaust ar jie skanus salti?
Atsakyti
As ir isbandziau siuos blynelius ir labai patiko thumbup.gif tikrai labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
nugis, tikrai liuks blynukai. Prikepiau pietums šiandien. Dar padariau česnakinį padažą. Super tiko. Šeimyna patenkinta pietumis.
Atsakyti
As ir juos nusiziurejus esu. Zuvyte jau atleidineju, tai ryt ir as isbandysiu ,nes skamba tai laaaaaaabai skaniai mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai labai skanu essen.gif. Dekoju uz recepta notworthy.gif
Atsakyti
ir mano šeimynai patiko thumbup.gif ačiū už receptuką smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif fantastiškas receptukas thumbup.gif . Aš panašiai kepu vištienos krūtinelę, nepagalvoaju net kad ir žuvį taip galima marmolinti. Ačiū autorei 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sarlote @ 2008 10 02, 11:54)
thumbup.gif  fantastiškas receptukas  thumbup.gif . Aš panašiai kepu vištienos krūtinelę, nepagalvoaju net kad ir žuvį taip galima marmolinti. Ačiū autorei  4u.gif

p.s. O dar padažiuką mano šeimynos mėgstamą padariau ( majonezas kedainių be koncervantų, truputis citrinos sulčių, įspausta skiltele česnako, ir picos prieskoniu, su keliais šaukštais kefyro, ar grietinės. O kad labai tiršta nebūtų dar keletą šaukštų virinto vandens) mmmm essen.gif essen.gif essen.gif
Atsakyti