Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kada esate gavę baudą už vairavimą?

Apklausa: Ar kada esate gave bauda uz vairavima? (256 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Na paatviraujant.. ax.gif Tai:

Uz vairavima be teisiu, kai dar tebuvo 17 metu.. lotuliukas.gif

uz pastatyma masina ne vietoje (turejom visos panos tik nulekt, ir kebabu greit greit nusipirk ax.gif )..

Abu kartus issisukau, o pirmaji tai ne nemokant ne cento ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sokoladomane @ 2008 02 27, 22:04)
Uz vairavima be teisiu, kai dar tebuvo 17 metu..  lotuliukas.gif

aš be teisių 16m. gavau, bet to neskaičiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2008 02 27, 23:03)
aš be teisių 16m. gavau, bet to neskaičiau biggrin.gif

Na vis delto isimintinas ivykis.. lotuliukas.gif

Atsakyti
pirma karta bauda gavau uz tai, kad vaziavau per raudona blush2.gif
antra - uz greiti doh.gif vaziavau masinos parduot ir sustabde ant kalno prie Gariunu doh.gif
Atsakyti
ne gal dar per mažai laiko , kad pagautų ir nubaustų mirksiukas.gif vairuoju tik 5 metus
Atsakyti
Gavau per praeitas sv.velykas uz greicio virsijima,,,,,,na bet nieko tokio juk pati kalta buvau........ lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Neteko schmoll.gif
Atsakyti
neteko smile.gif
Atsakyti
Per 12 metų vieną kart už paliktas teises namie. biggrin.gif
Atsakyti
As kai neturejau teisiu ikliuvau vairuodama neblaivi,po kaimo keliukus.Nors as tik isvariau mazyna is kiemo doh.gif blush2.gif ir jie tada vaziavo.Tai man grese 2500lt tai pries 6 metus buvo.Tai gerai kad brolis mano policijoj dirbes.Ten buvo jo pazystami.Atsipirkau 200lt. thumbup.gif
Dar viena karta buvo pasibaigusi TA tai sumokejau 50 lt thumbup.gif daugiau neturejau problemu su mentais tongue.gif
Atsakyti
Dar nesu gavusi ir tikiuosi, kad negausiu blush2.gif
Atsakyti
Esu gavus blush2.gif Esu gavus prieš 3 metus uz greiti (vaziavau 70km prieš pat miesto ženkla, prieš pat greitkeli) - man, kaip saugaus greičio šalininkei skaudu iki šiol verysad.gif nemokejau oficialios - sumokejau i kišene blush2.gif
Atsakyti