Esu gavus bauda,nes buvo rodykle sukti tik i desine,o as pasukau i kaire,bet to zenklo tiesa pasakius nepastebejau,taip ir paaiskinau,pagailejo ir israse bauda uz dirzus.Tai buvo pries pora metu,reikejo sumoket 20t.O siaip buvo sustabde ne viena karta,patikrinti dokumentu,viskas buvo gerai.
Per 10 metu vairavimo stazo, nemokejau ne vienos baudos, na ir prisidirbus nieko dar nebuvau.

Aš tai prasta vairuotoja
, per metus laiko 5 kartus nubaudė: ir visus kartus prie pat darbo - be diržo važiavau, pėsčiųjų nepraleidau ir tris kartus už greitį (koks čia greitis,galima 50, o aš kažkaip vis sugebu 62km/h važiuoti
).Kai pagalvoji, tai net gėda kam prisipažint. Išvada tokia, kad reiktų kelių eismo taisykles pasistudijuot

Jei nebutu pavyke susitarti,uz greicio virsinimus jau senai teisiu buciau netekus
I menesi po pora kartu mane uzgaudo koki 15km virsinancia.Tai ka daryt,kad megstu greiti

mokejau viena karta gavau baudos 100 lt uz padaryta avarija. Siule arba teises atimt 3 men arba bauda, tai pasirinkau bauda...
o siaip tai dar viena karta buvo sustabde uz greiti, bet pavyko susitarti (be kysio)

Per astuonis m. ne karto nebuvau bausta ir auto ivikio netuejus

esu gavus kelis sykius bauda uz greicio virsijima. nu bet kitaip neiseina

as tai buciau mokejus ir visai ne maza sumele nuo 1500- 2000lt, bet issisukau su 200lt. vairuoju 8 metus ir tik sia vasara pirma karta sustabde ir pripuciau
vynu truputi buvau izgerus, bet uzteko

mano ketveri metukai eina kaip vairuoju, na ir po kol kas nieko - neteko pakliut i policijos akirati, tikiuos ir neteks

teko mokėti baudą prieš kokius 5metus už greitį, gerai, dar tada baudos juokingos buvo

Esu gavus baudą už apsisukimą ne vietoj
(ukmergės g.) Teko mokėti rodos 100 lt, o gal 200, nebeprisimenu tiksliai
Kyšių jokių nesiūliau, man tai nepriimtina

Daug baudų mokėjus, bet tos baudos ne rimtos, dažniausiai už diržus
Dabar kaip baudos padidėjo, dar negavau, bet kaip gausiu, tai jaučiu jau segsiuosi diržą

Dabar kaip baudos padidėjo, dar negavau, bet kaip gausiu, tai jaučiu jau segsiuosi diržą