Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kada esate gavę baudą už vairavimą?

Apklausa: Ar kada esate gave bauda uz vairavima? (256 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
už neprisegtą diržą, ir greitį ax.gif
Atsakyti
kai tik išsilaikiau teises tai gavau už klevo lapo nebuvimą biggrin.gif ir kaip tyčia tada vienintelį kartą pasėmiau pavairuot ne savo mašiną doh.gif nuo to laiko ir pas draugą mašinoj atsirado pagamintas pastatomas klevo ženklas, ir jeigu jo nebuvo, tiesiog nevažinėjau su svetimom mašinom kol nesibaigė bandomasis 4u.gif
Atsakyti
vakar 200lt uz posukio nerodyma blink.gif nakti isvaziuojant is koloneles... pries tai uz dirzus buvau gavus, del to tiek daug verysad.gif
Atsakyti
Dar neteko gauti baudos uz vairavima ax.gif
Atsakyti
esu sustabdyta uz pervazevima per geltona sviesa,bet issisukau be baudos,pagailejo mano dar netikru teisiu,pastovias gausiu tik vasara,nes sueis du metukai nuo islaikymo rolleyes.gif
Atsakyti
Uz tamsintus langus ir pasibaigusi praziopsota technikini rolleyes.gif
Atsakyti
ketvirti metai į pabaigą ir nei vienos nuobaudos mirksiukas.gif triskart per petį doh.gif
Atsakyti
Sveiki, nu va...per tiek metu (6 metus 1 karta) gavau pranesima doh.gif , pastaciau masina ir nesumokejau vietune rinkliava doh.gif , parasyta kad nufotkina masina ir dokumentai ateis pagal adresa. Internete raso kad bauda nuo 80-140 lt.
Gal ir kvailas klausimas, bet gal kazkam taip buvo....1 karta...gal neduos, biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2011 04 27, 17:02)
Sveiki, nu va...per tiek metu (6 metus 1 karta) gavau pranesima doh.gif , pastaciau masina  ir nesumokejau vietune rinkliava doh.gif ,  parasyta kad nufotkina masina ir dokumentai ateis pagal adresa. Internete raso kad bauda nuo 80-140 lt.
Gal ir kvailas klausimas, bet gal kazkam taip buvo....1 karta...gal neduos,  biggrin.gif

duos, jeigu jau pranešimą gavai, tai viskas. čia tas pats kaip ir už greitį nukirstų greičio matuoklis, niekur nebedingsi mirksiukas.gif ech, bus pamokėlė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2011 04 27, 21:29)
duos, jeigu jau pranešimą gavai, tai viskas. čia tas pats kaip ir už greitį nukirstų greičio matuoklis, niekur nebedingsi mirksiukas.gif ech, bus pamokėlė 4u.gif

nu va blush2.gif kita karta ziuresiu i visos puses verysad.gif . A per kiek laika ateina laiskas (bauda i namus)???
Atsakyti
(tfu,tfu,tfu)dar nė karto per 10-imt metu blush2.gif
Atsakyti
vaje.... esu jau atidavusi duokle valstybei uz greiti. ir vel.... blyn nusove gyvenvieteje. tai kai paklosiu, net gera pasidarys. daug virsijau ir dar antra karta, o viskas per ziopluma....
Atsakyti