už neprisegtą diržą, ir greitį

kai tik išsilaikiau teises tai gavau už klevo lapo nebuvimą
ir kaip tyčia tada vienintelį kartą pasėmiau pavairuot ne savo mašiną
nuo to laiko ir pas draugą mašinoj atsirado pagamintas pastatomas klevo ženklas, ir jeigu jo nebuvo, tiesiog nevažinėjau su svetimom mašinom kol nesibaigė bandomasis

vakar 200lt uz posukio nerodyma
nakti isvaziuojant is koloneles... pries tai uz dirzus buvau gavus, del to tiek daug

Dar neteko gauti baudos uz vairavima

esu sustabdyta uz pervazevima per geltona sviesa,bet issisukau be baudos,pagailejo mano dar netikru teisiu,pastovias gausiu tik vasara,nes sueis du metukai nuo islaikymo

ketvirti metai į pabaigą ir nei vienos nuobaudos
triskart per petį

Sveiki, nu va...per tiek metu (6 metus 1 karta) gavau pranesima
, pastaciau masina ir nesumokejau vietune rinkliava
, parasyta kad nufotkina masina ir dokumentai ateis pagal adresa. Internete raso kad bauda nuo 80-140 lt.
Gal ir kvailas klausimas, bet gal kazkam taip buvo....1 karta...gal neduos,

QUOTE(~MILENA~ @ 2011 04 27, 17:02)
Sveiki, nu va...per tiek metu (6 metus 1 karta) gavau pranesima
, pastaciau masina ir nesumokejau vietune rinkliava
, parasyta kad nufotkina masina ir dokumentai ateis pagal adresa. Internete raso kad bauda nuo 80-140 lt.

duos, jeigu jau pranešimą gavai, tai viskas. čia tas pats kaip ir už greitį nukirstų greičio matuoklis, niekur nebedingsi

QUOTE(vasara_ @ 2011 04 27, 21:29)
duos, jeigu jau pranešimą gavai, tai viskas. čia tas pats kaip ir už greitį nukirstų greičio matuoklis, niekur nebedingsi
ech, bus pamokėlė 

nu va

(tfu,tfu,tfu)dar nė karto per 10-imt metu

vaje.... esu jau atidavusi duokle valstybei uz greiti. ir vel.... blyn nusove gyvenvieteje. tai kai paklosiu, net gera pasidarys. daug virsijau ir dar antra karta, o viskas per ziopluma....